Çok şanslısın. Bende Hemen hemen aynı yaşta evlendim ama evlendikten sonra eşimin aşkı bitti. Mutlu olmana sevindim. Gerçekten sevindim. Benim kaderim heralde. Sevgisiz yaşamı kabul etmeye çalışıyorum.Bende üzülürdüm beni seven neden yok derdimi paylaşacağım suç ortağım neden yok ama zamanı varmış şükür rabbime 34 yaşında evlendim ama çokkk mutluyum herşeyin vaktı var emin ol
Çok şanslısın. Bende Hemen hemen aynı yaşta evlendim ama evlendikten sonra eşimin aşkı bitti. Mutlu olmana sevindim. Gerçekten sevindim. Benim kaderim heralde. Sevgisiz yaşamı kabul etmeye çalışıyorum.
Haklısın belki de sevmemişti. Bilemiyorum. Bana kötü davranmaz asla. Ama sevildiğimi hissedemiyorum artık. Bebeğim de var. Tek sorun sevgisizliği. Eskisi gibi beni sevdiğini sanmıyorum. Evlenmeden önce öyle severdik ki birbirimizi. Evlenmeden önce daha çok evliymişiz :) nerdeyse birlikte yaşıyorduk. Karışık yazdım biraz sorry.
Seven erkek evlendikten sonra daha çok sevmez mi?
Haklısın belki de sevmemişti. Bilemiyorum. Bana kötü davranmaz asla. Ama sevildiğimi hissedemiyorum artık. Bebeğim de var. Tek sorun sevgisizliği. Eskisi gibi beni sevdiğini sanmıyorum. Evlenmeden önce öyle severdik ki birbirimizi. Evlenmeden önce daha çok evliymişiz :) nerdeyse birlikte yaşıyorduk. Karışık yazdım biraz sorry
Ablam 30 yaşında bekar ama sizin hissettiğinizi hissetmiyor
Diyorum ya kader kısmet. Kafaya takmamalıbir tanıdığın 45 yaşındayken, 45 yaşında ve kendisi gibi hiç evlilik yapmamış ve mesleğine eğitimine uygun biriyle evlendi. Çok mutlu. Bazısı 20 sinde bazısı 30 bazısı da 40 larında buluyor doğru insanı. Hepimiz için hayırlısı olsun.
Sende çok mutlu olmanı dilerimÇok şanslısın. Bende Hemen hemen aynı yaşta evlendim ama evlendikten sonra eşimin aşkı bitti. Mutlu olmana sevindim. Gerçekten sevindim. Benim kaderim heralde. Sevgisiz yaşamı kabul etmeye çalışıyorum.
Belkı sızın sulalede evlenmeyip mutlu olma geni vardir. Saka. Yanı sşze neden garip geliyor kı. Evlılık guxel bır kurum.anne olma şstegi aileye aahip olma istegi cok normal.sizin normal bulmamanıx anormal. Insan evlwnınce de spora gidebılır kendını geliştirir seyahat eder. Bunların evlenmemekle evlenmekle ilgisi yok.Anlamıyorum her gün neden böyle konular açılıyor
Evlenmeyen birçok insan var mutlu. Hem evlenince anne olacağınızın garantisi yok
Anlamıyorum bu evlilik merakı nedir. Kuzenim 33 yaşında bekar ama mutlu. Dünyayı geziyor spora gidiyor 3. Üniversiteyi okuyor çok mutlu
Ben 26 yaşındayım bekarım hiç evlilik gibi isteğim yok
Ablam 30 yaşında bekar ama sizin hissettiğinizi hissetmiyor
Anlamıyorum bu ülkede evlilik niye zorunlu gibi görünüyor
Gerçekten buraya evlenmedim diye konu açanları anlaman mümkün değil
Gezin okuyun spor yapın dolaşın yeni yerler keşfedin
Herşey evlilik değil
Ayrıca birçok insan var bekar.
imkanınız varsa kedi sahiplenin çok güzel bir şey gerçekten
1 sene yurtdışında kaldım orada hiç evlenmeyen birçok insan var ama kimse üzgünüm demedi
Anlamıyorum ülkemdeki bu evlilik isteğini
Siz bu evlilik ve cocuk takintisiyla, muhtemelen yanlis bir evlilik yapip, cocuk da dogurup, seneler sonra buraya "kocam dovuyor, ya da kayinvalidem gorumcem hain, ya da aldatiliyorum" basliklarindan birini acacaksiniz.Yaş olmuş 29 ve hala bekarım. Bunu yazınca şuan gülüyorum kendime ama ciddi manada sinirlerim laçka olmuş durumda artik.
Anne olmak istiyorum anneliği tatmak ve yaşımın ilerlemiş olmasi canımı sıkıyor artik.
Nerde taze anne olmuş bir hemcinsimi görsem ağlamakli oluyorum. Özeniyorum, kaderime küsüyorum.
Son yillardir hayatima giren ve boş yere zamanimi harcayan erkeklere ve buna izin vermeme öfkeleniyorum kiriliyorum.
Artik tanışma aşamalarını uzun tutmak istemiyorum. En son görüstügüm kişiyi de şutladim cünkü bana evlilikten beni istediğinden bahsetti ama icraat yok. ona yarım senemi verdim ben ya.. yani tanışma süresi olarak.
Boş konuşan erkeklere tahammulum de kalmadı artik.
Sirf yuva kurmak ve çocuk doğurmak adına da evlenmek için evlenmek istemiyorum.
Yani hem kendim karşimda ki insani gözlemliyor ve onun beni iyice tanıması için fırsat yaratiyorum. Ama sonuç sıfır herzaman ki gibi.
Sürekli hayal kırıklığına uğramak canımı sıkıyor. Evliliktenden de erkeklerden de soğuyorum resmen git gide nefret edesim geliyor.
Sürekli ayni döngünün içindeyim.
Biriyle tanışıyorum, olmuyor. Aylarim gitmiş enerjim tükenmiş oluyor ve evlilik fikrini rafa kaldırıyorum.
Tam mutluyum okey herkes evlenmek ve cocuk sahibi olmak zorunda değil diyorum.
Hop karşıma beğendiğim biri cikiyor ve bu kişi iyi bir eş adayı diyorum.. tekrar hayaller kuruyor bu sefer belki olur diyor.. yine umutlaniyorum.
Sonra aylar geçiyor tabi ne oluyor hiç
Yine bir sorun yine anlasamazlıklar.
Sürekli aynı saçmalıklar.
Bir yandan ailem ile yaşıyorum. Hadi evlendim evleneceğim derken kendi hayatimi kuramadim birtürlü.
Sinir oldum artik sinirlerim bozuldu resmen.
Kendimi biliyorum ve ayri eve ciksam kendi düzenimi kursam sanırım hic evlenmem.
Evlilik büyük bir sorumluluk ve keyfime düşkün bir insanimdir. Ama anne olmak ve yuva kurmak da hoş birsey. Kimse yalniz başına ölmek istemez bir dert ortağı hayat arkadaşi ister.. mutlu huzurlu minik bir ailem olsun isterim yani.
Olmazsa kendimi üzmem kabullenirim yinede. Bekarlığın da güzel yanlari var sonuçta. Ama sürekli olacakmış da sonra olmuyor durumlari maf etti beni.
Hani dondurma satıcıların şakalari vardır ya.. sana dondurmayi uzatir sonra hop geri ceker sonra tekrar uzatır uzanırsın alamazsın vermez .. önce gülersin ama bir zaman sonra canın sıkılır. Tam da bu durumdayim
Arada hırs yapıyorum... artik secici dahi olmayacağim önüme gelenle evleneceğim diyorum ama onuda olduramam cünkü yapıma ters..
Okuduğunuz icin tşk ederim. Sinirlerim bozuk icimi dökmek istedim.
Bir hayır duanızı seve seve alırım
Peki söz verdiğiniz şeyleri yaptınız mı?bende 31 yaşında evlendim
birdaha biriyle tanışırsam asla eskiden davrandıgım gibi davranmıyacam ne yapıyorsam tersini yapacam diye söz vermiştim kendi kendıme ,
kısmet allah eşimi yazmış ki o çıktı karşıma ve evlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?