- 7 Ocak 2016
- 10.306
- 49.651
- 598
Hesap yapmayı bırakırsanız belki evlenebilirsiniz. Yazınız çelişki dolu. Bir yanda yeter ki evleneyim artık yaşım 29 oldu, 6 aydır tanıştık hala icraat yok, anne olmak istiyorum derken diğer yandan evlenmek için evlenmek istemiyorum, evlilik büyük sorumluluk, anne olmadan önce evliliğin tadını çıkartmak istiyorum diyorsunuz.
Yarım yıl yazmışsınız muhtemelen sürenin uzunluğunu vurgulamak için ama istediğiniz kadar şeffaf olun 6 ay bir insanla bir ömür geçirmek kararı için uzun bir süre değil. Çalışıyorsunuz sadece hafta sonları görüştüğünüz biriyle ne paylaşabilirsiniz sizce 6 ayda? Size yeterli geliyor ama karşınızdakine yeterli gelmiyor demek ki. Bir ilişkiyi evlilik odaklı yaşamak bana garip geliyor asıl. Eğer tarafların ikisi de hazır değilse o evlilikten hayır gelmez. Sizin yaşadığınız ilişkinin ana fikri evlenmek.
İsteğiniz ayrı ev ayrı düzense evlenmek şart değil. Evlilik nasip işidir
Yarım yıl yazmışsınız muhtemelen sürenin uzunluğunu vurgulamak için ama istediğiniz kadar şeffaf olun 6 ay bir insanla bir ömür geçirmek kararı için uzun bir süre değil. Çalışıyorsunuz sadece hafta sonları görüştüğünüz biriyle ne paylaşabilirsiniz sizce 6 ayda? Size yeterli geliyor ama karşınızdakine yeterli gelmiyor demek ki. Bir ilişkiyi evlilik odaklı yaşamak bana garip geliyor asıl. Eğer tarafların ikisi de hazır değilse o evlilikten hayır gelmez. Sizin yaşadığınız ilişkinin ana fikri evlenmek.
İsteğiniz ayrı ev ayrı düzense evlenmek şart değil. Evlilik nasip işidir