- 17 Kasım 2022
- 2.192
- 3.876
- 30
Doğurganlık olmazsa erkeklerin yüzüne bakmayacak kadınlar tanıyorum. Kız eğer çalışmıyorsa evdeyse bazı yerlerde aileler evlenip gitsin de bir boğaz azalsın mantığı ile hareket ediyorlarDüşünüyorum da doğurganlık kısıtlaması olmasa evlilikte yaş sıkıntısı olmayacak sanki. Belki bu sefer de bazı aileler ayak bağı olarak görebilir, kız kurusu kızları (!) hala aileyle yaşıyor ve işsiz diye.
Bişey daha eklemek istiyorum kocanın koca koca dertleri varMerhaba
Çok canımı sıkan bir konudan bahsetmek istiyorum.
27 yaşındayım ve hala bekar olduğum için üzülüyorum. Yaşıtlarımın çocukları oluyor ben hala ailemle yaşıyorum. Mesleğim var çalışıyorum ama hayatımda büyük bir boşluk var gibi hissediyorum.
Vakit çok hızlı ilerliyor endişeleniyorum sanki hep böyle devam edip ailemle yaşarım diye.
Zamanında hiç önemsememiştim nasıl olsa olur diye fakat şimdi ne kadar düzgün erkek varsa ya evli ya da nişanlı.Keşke önceden olsaydı diye geçmişe takılıp kaldım.
Benim gibi olanlar var mı nasıl ruh sağlığınızı koruyorsunuz
Valla kim ne derse desin kesinlikle haklısın bu konuda çünkü 30 yaşın üstünde hamile kalınca bile Dr lar riskli bakmaya başlıyorlar ıvır zıvır diyorlar .şimdi tıp bile bir kadının doğumunu 30 öncesine uygun goruyor millet kalkmış ye iç gez diyor..ee evlenmeyio ne yapacak bu kız bana evinde ne eş ne çocuk ne geçim telasesi yaşıtlarıyla bile adam akıllı konuşamaz ortak nokta yok.Merhaba
Çok canımı sıkan bir konudan bahsetmek istiyorum.
27 yaşındayım ve hala bekar olduğum için üzülüyorum. Yaşıtlarımın çocukları oluyor ben hala ailemle yaşıyorum. Mesleğim var çalışıyorum ama hayatımda büyük bir boşluk var gibi hissediyorum.
Vakit çok hızlı ilerliyor endişeleniyorum sanki hep böyle devam edip ailemle yaşarım diye.
Zamanında hiç önemsememiştim nasıl olsa olur diye fakat şimdi ne kadar düzgün erkek varsa ya evli ya da nişanlı.Keşke önceden olsaydı diye geçmişe takılıp kaldım.
Benim gibi olanlar var mı nasıl ruh sağlığınızı koruyorsunuz
hadi her sey tamam da evlenecek kız gibi giyinmek ne oluyorValla kim ne derse desin kesinlikle haklısın bu konuda çünkü 30 yaşın üstünde hamile kalınca bile Dr lar riskli bakmaya başlıyorlar ıvır zıvır diyorlar .şimdi tıp bile bir kadının doğumunu 30 öncesine uygun goruyor millet kalkmış ye iç gez diyor..ee evlenmeyio ne yapacak bu kız bana evinde ne eş ne çocuk ne geçim telasesi yaşıtlarıyla bile adam akıllı konuşamaz ortak nokta yok.
Sen beni dinle tatlım bol bol dua et kısmet zikir dua vs okumalarını yap evvela ama ısrarla inatla değil Allah'tan iyijlikle işte çünkü herşey ondan..ve sabret..El içine çık annenle biyerlere git evlenecek kız gibi giyin kuşan güleç ol kismetinin de açılması için sadaka ver iyilik yap anne baba duasını al sonr abak gör demedi deme
Ciddi anlamadın mıhadi her sey tamam da evlenecek kız gibi giyinmek ne oluyor
gelinlikle mi gezsin
vala sizin dışınızda anlayan olacağını sanmıyorum xjdkkdCiddi anlamadın mıPantolon badi salaş şeylerin zitti
Hayırlı bir eş ve evlilik dünyanın en güzel şeyi...bundan öte mutluluk yok ki ..aksini söyleyen yalancıdırTatmadigi için bilmez
Evde kalmış kızlar anlar n..Ne dmeek istediğimi sen çok yorma kendinivala sizin dışınızda anlayan olacağını sanmıyorum xjdkkd
evlenecek kız gibi giyinmek diye bir deyimimiz mi var
hadi her sey tamam da evlenecek kız gibi giyinmek ne oluyor
gelinlikle mi gezsin
Ben gelinlikle toz alıyorum,temizlik yapıyorum,yemek yapıyorum.
Evde kalmış kızlar anlar n..Ne dmeek istediğimi sen çok yorma kendini
Şimdi bunları giyenler evlenemiyor mu?Ciddi anlamadın mıPantolon badi salaş şeylerin zitti
sen evlisin bı kere yoldan çekil de evde kalmışlara yol açBen gelinlikle toz alıyorum,temizlik yapıyorum,yemek yapıyorum.
Şimdi bunları giyenler evlenemiyor
Şimdi bunları giyenler evlenemiyor mu?
30 geçer o zaman
Sevgili Nur inan bana giydiklerinle evliliğin bir ilgisi yok.
Canım arkadasa yazdım konusuyla alakalı benim acizane fikrim ..Senin de kendine göre fikir alt yapın vardır elbette evliklikle giyimin alakası yok sadece evlenmek isteyen bir kız için tüyolar bunlar neden yanlış anlıyorsunuz farklı bir yaklasiminiz varsa buyrun siz söyleyinSevgili Nur inan bana giydiklerinle evliliğin bir ilgisi yok.
Tamam ben iletirim sevgili latteye.Canım arkadasa yazdım konusuyla alakalı benim acizane fikrim ..Senin de kendine göre fikir alt yapın vardır elbette evliklikle giyimin alakası yok sadece evlenmek isteyen bir kız için tüyolar bunlar neden yanlış anlıyorsunuz farklı bir yaklasiminiz varsa buyrun siz söyleyin
Sizi evlenecek kız gibi giydirmemiz lazım.Ambulansa gelinlikle veya tuvaletle binebilirmisiniz?sen evlisin bı kere yoldan çekil de evde kalmışlara yol aç
Bütün taktikler bu ablada..El içine çık annenle biyerlere git evlenecek kız gibi giyin kuşan güleç ol