Evlenemediğim için çok üzülüyorum

Doğurganlık olmazsa erkeklerin yüzüne bakmayacak kadınlar tanıyorum. Kız eğer çalışmıyorsa evdeyse bazı yerlerde aileler evlenip gitsin de bir boğaz azalsın mantığı ile hareket ediyorlar

Bişey daha eklemek istiyorum kocanın koca koca dertleri var.şaka bi yana bence kendine başka bi meşguliyet edin zaten zamanı gelince olur

Valla kim ne derse desin kesinlikle haklısın bu konuda çünkü 30 yaşın üstünde hamile kalınca bile Dr lar riskli bakmaya başlıyorlar ıvır zıvır diyorlar .şimdi tıp bile bir kadının doğumunu 30 öncesine uygun goruyor millet kalkmış ye iç gez diyor..ee evlenmeyio ne yapacak bu kız bana evinde ne eş ne çocuk ne geçim telasesi yaşıtlarıyla bile adam akıllı konuşamaz ortak nokta yok.
Sen beni dinle tatlım bol bol dua et kısmet zikir dua vs okumalarını yap evvela ama ısrarla inatla değil Allah'tan iyijlikle işte çünkü herşey ondan..ve sabret..El içine çık annenle biyerlere git evlenecek kız gibi giyin kuşan güleç ol kismetinin de açılması için sadaka ver iyilik yap anne baba duasını al sonr abak gör demedi deme

hadi her sey tamam da evlenecek kız gibi giyinmek ne oluyor
gelinlikle mi gezsin

Hayırlı bir eş ve evlilik dünyanın en güzel şeyi...bundan öte mutluluk yok ki ..aksini söyleyen yalancıdır Tatmadigi için bilmez

Sevgili Nur inan bana giydiklerinle evliliğin bir ilgisi yok.
Canım arkadasa yazdım konusuyla alakalı benim acizane fikrim ..Senin de kendine göre fikir alt yapın vardır elbette evliklikle giyimin alakası yok sadece evlenmek isteyen bir kız için tüyolar bunlar neden yanlış anlıyorsunuz farklı bir yaklasiminiz varsa buyrun siz söyleyin

Tamam ben iletirim sevgili latteye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…