Evlenemediğim için çok üzülüyorum

45 ine kadar doğurulabiliyor.olacak olanin oluyor bence.sans düşüyor falan diyorlar da inanmıyorum ben pek.kısmet olduğunu düşünüyorum.zaten o yaştan sonra başka şeyler için de geç olabiliyor.

cocuk diger verdigi orneklerden biriydi banane siz isteyin istemeyin herkesin rahmi kendine ama onu bunu kucumsemek ne demek yok iki gulumsemesine gelirlermis falan ne oluyoruz?
Ayy siz kıskanmışsınız.bu arada koca bulmak kolay, iyisini bulmak zor falan diyorlar ama koca bulmak da kolay değil valla.ben de size daha çok katılıyorum .

Ben 26 yaşındayım çevremde bırakın çocuğu olmayı evli olan bir tane yaşıtım yok

Okuldan mezun olunca yaş zaten 23 oluyor, erkenden evlenince maddi durumlar oturmamışken çok zorluk çekiliyor bence

Alemsiniz, burayi takip ediyorsanız o kadar mutsuz, boşanan insan var ki
Evlenmek mutlu son değil ciddi bir başlangıç
Hayatın tadını çıkarın doğru insan elbet karşısınıza çıkacak evlilik öyle inanılmaz muhteşem bir şey değil

30dan sonra aşık olan çok insan var. Bebek kaygınız varsa bilemem ama diğer türlü yaşamın tadını çıkarın.

31 yaşındayım. Evlenmedim sevgilim de yok. Hiç olmadı bu saatten sonra olacağını da düşünmüyorum. o zaman ben öleyim.
Yok kız ..Allah büyüktur.İsteyene Nasib oluyor zaten konu sahibi ne yazdım bende istediği için yoksa istemeyene ne diyeyim .herkesin iradesi sonuçta kader ina göre şekilleniyor enerji ona göre dagiliyor kâinatta

30 yaşından ben hala çok gencim evleniyorum diye tribe giriyorum.

içine sinen merhametli vicdanlı olsun da 35 inde evlen.benim için evliliğin tek artısı çocuğum oldu.Allah merhametsiz insanları kendileri gibi merhametsizlerle karşılaştırsın.hayırlısını iste

benimde bir abim var 32 yaşında halen bekar 2 kere ciddi ilişkisi geçti yıllar önce ama şuan gayet sağlıklı evet aile baskısı oluyor aslında kendisi de istiyor evlenip yuva kurmayı ama biraz sessiz çekingen olmasından sanırım pek açılamıyor insanlara iş ev arası mekik dokuyor demem o ki herkes bir yerde nasip bekliyor sessiz veya sesli bunun için kendinizi yıpratmayın hayırlısı ise olur sizin içinde

31 yasindayim bekarim hicbir zaman artik evlenmeliyim evde kaldim kafasında olmadim.Bu konulari hic kafaya takmadim kismet bu işler psikolojim diğer etkenler bozuyor valla evlenemedim düşüncesi benim psikolojimi hic bozmadı.

Aynı şeyleri düşünüyordum aile evinde meslek sahibi ama bekar... Şu an o durum için neler vermezdim. Boş verin evliliği lütfen hayatınızı yaşayın hatta hiç evlenmeyin

Bu cümle de baydı artık piyasa daki bütün iyi erkekler evlendi bla bla yav he he bugün gördük evli erkeği karısına tiktok videosunda eşlik ediyor du berbat danslarıyla

Allah aşkına bir şu kafayı değiştirin ayol

Önce kendi ayaklarınız üzerinde durmanın tadını çıkarın evlenin evlenmeyin demiyoruz ama piyasadaki bütün iyi erkekler evli değil yani hala umut var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…