Evlenemediğim için çok üzülüyorum

Burdaki kimseyi dinleme hepsi evlenmiş senin evlenmeni istemiyor. Bulduğun kocaya yapış. Kocişten matah ne var hayatta? Kocam benle ilgilenmiyor kaynanam benden çıkmıyor konusu açmak senin de hakkın. Bazilarini
Burdaki kimseyi dinleme hepsi evlenmiş senin evlenmeni istemiyor. Bulduğun kocaya yapış. Kocişten matah ne var hayatta? Kocam benle ilgilenmiyor kaynanam benden çıkmıyor konusu açmak senin de hakkın.

Şimdi bazılarının neden burada dolaştığını vakit geçirdiğini anlıyorum ..Neyse sizin de vaktinizi değerli kilacaginiz anlarınız olur ne diyeyim 😊buradaki konu başlıklarıyla kendinizi haklı görmeye devam etmek sizi haksız cikarir olur ya

Valla kim ne derse desin kesinlikle haklısın bu konuda çünkü 30 yaşın üstünde hamile kalınca bile Dr lar riskli bakmaya başlıyorlar ıvır zıvır diyorlar .şimdi tıp bile bir kadının doğumunu 30 öncesine uygun goruyor millet kalkmış ye iç gez diyor..ee evlenmeyio ne yapacak bu kız bana evinde ne eş ne çocuk ne geçim telasesi yaşıtlarıyla bile adam akıllı konuşamaz ortak nokta yok.
Sen beni dinle tatlım bol bol dua et kısmet zikir dua vs okumalarını yap evvela ama ısrarla inatla değil Allah'tan iyijlikle işte çünkü herşey ondan..ve sabret..El içine çık annenle biyerlere git evlenecek kız gibi giyin kuşan güleç ol kismetinin de açılması için sadaka ver iyilik yap anne baba duasını al sonr abak gör demedi deme
Evlenecek kız kombini nasıl oluyor tüh kombin yapmadık diye mi kaybettik

Bende şunu anlamıyorum, hayatınızda birisi olur sever aşık olur evlilik düşünürsünüz orasi ayri ama hayatınızda kimse yokken evlenmeyi istemek saçma değil mi.
Bu şekilde düşünürseniz hayatınıza ilk giren erkekle evlenmiş olmak için evlenip belki mutsuz olacaksınız. Bazı şeyleri akışına bırakmak lazım
Evlilikten kasıt biraz da bunlar bence; sevgi, aşk, duygusal doyum istemek vs

Merhaba
Çok canımı sıkan bir konudan bahsetmek istiyorum.

27 yaşındayım ve hala bekar olduğum için üzülüyorum. Yaşıtlarımın çocukları oluyor ben hala ailemle yaşıyorum. Mesleğim var çalışıyorum ama hayatımda büyük bir boşluk var gibi hissediyorum.

Vakit çok hızlı ilerliyor endişeleniyorum sanki hep böyle devam edip ailemle yaşarım diye.

Zamanında hiç önemsememiştim nasıl olsa olur diye fakat şimdi ne kadar düzgün erkek varsa ya evli ya da nişanlı.Keşke önceden olsaydı diye geçmişe takılıp kaldım.

Benim gibi olanlar var mı nasıl ruh sağlığınızı koruyorsunuz
Merhaba, hayatta herkesin hayat akışı, sınavları, zamanları farklıdır öncelikle bunu hatırlamakta fayda var. Ve herşeyin dahası olduğu gibi siz evlenememekten endişe ederken evli olanlarda başka şeylerden endişe ediyorlar. Herkes bulunduğu anın, konumun kıymetine değerine ve güzelliklerine odaklansa dert edecek hiç bişey kalmaz✨ Akışa bırakın kendinizi..

Merhaba
Çok canımı sıkan bir konudan bahsetmek istiyorum.

27 yaşındayım ve hala bekar olduğum için üzülüyorum. Yaşıtlarımın çocukları oluyor ben hala ailemle yaşıyorum. Mesleğim var çalışıyorum ama hayatımda büyük bir boşluk var gibi hissediyorum.

Vakit çok hızlı ilerliyor endişeleniyorum sanki hep böyle devam edip ailemle yaşarım diye.

Zamanında hiç önemsememiştim nasıl olsa olur diye fakat şimdi ne kadar düzgün erkek varsa ya evli ya da nişanlı.Keşke önceden olsaydı diye geçmişe takılıp kaldım.

Benim gibi olanlar var mı nasıl ruh sağlığınızı koruyorsunuz
30 yaşındayım hala bekarım hiçte sizin gibi kaygılanmıyorum. Elbet bir zamanı var çünkü he olmasada olur ailemle olmak benim için büyük bir gurur. Bazen düşünüyorum çok küçük yaşlarda yapsaydım şuan hayatımı yaşayamazdım ve bu beni daha çok kaygılandırırdı. Eğer bir gün evlenirsem en azından içimde hiçbir şey ukte kalmayacak bunu biliyorum. Ama 27 yaş evlilik için böyle yüksek dozda kaygılanmak için çok çok erken. Emin ol Burada bir üyenin dediği gibi çokta matah bir şey değil evlilik. Hiçte ruh sağlığım bozulmadı evlenemedim diye tövbe estagfurullah niye bir erkekle evlenmedim diye veya hayatımda bir erkek yok diye ruh sağlığım bozulsun 😅

Her insanın hayattan beklentisi farklı. Ben 26 yaşındayım, evlilik çokta bana heycanlı gelmiyor. Bir eğlencesi yok.

Önemli olan duygusal anlamda karşılık şefkatli hisler beslediğin, böyle ömür boyu yanında en yakın dostunmuş gibi olacak biriyle tanışıp, onunla iyi kötü huzurlu yaşamak diye düşünüyorum. Yoksa evlilik kolay, ortalık bekar erkek kaynıyor. Al birini bas nikahı. İki güleryüze erkekler tavlanıyor.

Ben de ailemle yaşıyorum, çevremde böyle evlenen yaşıtlarımı duyunca, "iyy yazık" diyorum, sonra evde ayaklarımı uzatıp oturuyorum. Hiç kaynana maynana dırdırırı çekemem. Gidipte beyaz eşya, tabak seti seçmekle kendimi huzursuz edemem henüz. Çocuk konusu da hayatı yaşamadan olursa maalesef ayak bağı olur, çünkü hayat ona göre değişiyor. Bankada yüklü param olmadan herhalde ne evlenirim ne çocuk yaparım.
Arkadaşın kastettiği de evlilik değil sanirım.ilişki demek istiyorlar işte.

Valla kim ne derse desin kesinlikle haklısın bu konuda çünkü 30 yaşın üstünde hamile kalınca bile Dr lar riskli bakmaya başlıyorlar ıvır zıvır diyorlar .şimdi tıp bile bir kadının doğumunu 30 öncesine uygun goruyor millet kalkmış ye iç gez diyor..ee evlenmeyio ne yapacak bu kız bana evinde ne eş ne çocuk ne geçim telasesi yaşıtlarıyla bile adam akıllı konuşamaz ortak nokta yok.
Sen beni dinle tatlım bol bol dua et kısmet zikir dua vs okumalarını yap evvela ama ısrarla inatla değil Allah'tan iyijlikle işte çünkü herşey ondan..ve sabret..El içine çık annenle biyerlere git evlenecek kız gibi giyin kuşan güleç ol kismetinin de açılması için sadaka ver iyilik yap anne baba duasını al sonr abak gör demedi deme
Bu nasıl bir bakış açısı şoklardayım

Arkadaslar herkesin yorumunu okudum bu arada.evlenmedigi icin mutlu olan insanlara da ozendim 😅 bu hormonal bisey mi bilmiyorum.bi kac yil oncesine kadar bende evlilige uzaktim .ailem evlilik diyince kiziyodum kimseyi umursamiyodum fln.ama bi anda bisey oldu ve bakis acim tepetaklak oldu.nasil duzelebilirim acaba😳 bu arada herkesin evliligi kotu diye bisey yok ya.cocuktan esinden esinin ailesinden bikan insanlari okuyorum ki hakli millet.. ne dertler var bizimki dert mi diye dusunuyoruz ama mutlu birliktelikler de var.hep kotuyu gormeyelim😅
Tamam da evlilik başlıbaşına sıkıcı birşey zaten.karşındaki insanı çok sevsen de çok iyi anlaşdan da bu böyle.düşünsene senelerce aynı evin içinde saatler geçiriyorsun.hayatinın aşki olsa körelmeler olacaktır.biraz da bunu kastediyor arkadaşlar.bir süre sonra herşey mutluluk kaynağı olmaktan çıkıyor bu hayatta.yapılan yorumlar sadece kötü evliliklerden kaynaklanmıyor.mesela ilk işe başladığın zamanları hatirla.ne kadar gururlu ne kadar mutluydun.şimdi işim var diye mutlu oluyor musun? Ya da ilk öpüştüğün zamanı.nasıl bulutların üstüne çikmiştin.şimdi çatır çatır seks yapıyorsun.5 dakila geçtiği gibi unutup hayatına devam ediyorsun.

34 yaşındayım 1 kez evlenip boşandım evlilik öyle sandığın gibi bişey değilmiş. Aşk bitince gerçek olanı görüyorsun sadece bi süreç benim için geçiş...

valla ben 38 yaşındayım evlenmedim hiç senin yaşlarında kafaya takıyordum hep ama şuan asla istemiyorum işim gereği aldatan eşlerin çok fazla olduğunu birebir gördükten sonra da iyice soğudum bence evlilik aynı kafada insan olunca gerekli herşeyden önce arkadaş olacaksın aksi taktirde neden evleneyim ailem baskı yapıyor torun istiyorlar ama onları mutlu edeceğim diye de kendimi yakamam zaten ortalıkta düzgün erkek de yok

X