Evlenemediğim için çok üzülüyorum

Evlenecek kız kombini nasıl oluyor tüh kombin yapmadık diye mi kaybettik

Evlilikten kasıt biraz da bunlar bence; sevgi, aşk, duygusal doyum istemek vs

Merhaba, hayatta herkesin hayat akışı, sınavları, zamanları farklıdır öncelikle bunu hatırlamakta fayda var. Ve herşeyin dahası olduğu gibi siz evlenememekten endişe ederken evli olanlarda başka şeylerden endişe ediyorlar. Herkes bulunduğu anın, konumun kıymetine değerine ve güzelliklerine odaklansa dert edecek hiç bişey kalmaz Akışa bırakın kendinizi..

30 yaşındayım hala bekarım hiçte sizin gibi kaygılanmıyorum. Elbet bir zamanı var çünkü he olmasada olur ailemle olmak benim için büyük bir gurur. Bazen düşünüyorum çok küçük yaşlarda yapsaydım şuan hayatımı yaşayamazdım ve bu beni daha çok kaygılandırırdı. Eğer bir gün evlenirsem en azından içimde hiçbir şey ukte kalmayacak bunu biliyorum. Ama 27 yaş evlilik için böyle yüksek dozda kaygılanmak için çok çok erken. Emin ol Burada bir üyenin dediği gibi çokta matah bir şey değil evlilik. Hiçte ruh sağlığım bozulmadı evlenemedim diye tövbe estagfurullah niye bir erkekle evlenmedim diye veya hayatımda bir erkek yok diye ruh sağlığım bozulsun

Arkadaşın kastettiği de evlilik değil sanirım.ilişki demek istiyorlar işte.

Bu nasıl bir bakış açısı şoklardayım

Tamam da evlilik başlıbaşına sıkıcı birşey zaten.karşındaki insanı çok sevsen de çok iyi anlaşdan da bu böyle.düşünsene senelerce aynı evin içinde saatler geçiriyorsun.hayatinın aşki olsa körelmeler olacaktır.biraz da bunu kastediyor arkadaşlar.bir süre sonra herşey mutluluk kaynağı olmaktan çıkıyor bu hayatta.yapılan yorumlar sadece kötü evliliklerden kaynaklanmıyor.mesela ilk işe başladığın zamanları hatirla.ne kadar gururlu ne kadar mutluydun.şimdi işim var diye mutlu oluyor musun? Ya da ilk öpüştüğün zamanı.nasıl bulutların üstüne çikmiştin.şimdi çatır çatır seks yapıyorsun.5 dakila geçtiği gibi unutup hayatına devam ediyorsun.

34 yaşındayım 1 kez evlenip boşandım evlilik öyle sandığın gibi bişey değilmiş. Aşk bitince gerçek olanı görüyorsun sadece bi süreç benim için geçiş...

valla ben 38 yaşındayım evlenmedim hiç senin yaşlarında kafaya takıyordum hep ama şuan asla istemiyorum işim gereği aldatan eşlerin çok fazla olduğunu birebir gördükten sonra da iyice soğudum bence evlilik aynı kafada insan olunca gerekli herşeyden önce arkadaş olacaksın aksi taktirde neden evleneyim ailem baskı yapıyor torun istiyorlar ama onları mutlu edeceğim diye de kendimi yakamam zaten ortalıkta düzgün erkek de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…