- 9 Mart 2011
- 11.802
- 9.204
- 448
- Konu Sahibi sevdimsevildim
tamam da herşeyin yeri zamanı vardır.
Bu çocuğun anası-babası yok mu? Daha yeni evliler bunlar.
Zaten aynı apartmandalar,istemedikleri zaman görecekler birbirlerini..
karşınızdaki de küçücük bir çocuk onlar da diyordur daha çook yalnız kalacaklar çocuk bu gitsin ne olacak ki kızımın özel durumundan dolayı son zamanlarda çok şey öğrendim çocuk psikolojisiyle ilgili onlar çok farklı varlıklar inanın asla bizim düşündüğümüz gibi birer küçük insancık değiller yeni yengesinin onu şakayla reddetmesi bile ruhunda çok büyük izler bırakabilir ve bırakacaktır ha diyebilirsiniz bu cicim aylarını yaşayan yengeyi ilgilendirir mi o da en mutlu günlerini yaşayacak evet ilgilendirir çünkü yarın öbür gün onun da bir çocuğu olacak ve o da başka insanlarla iletişime etkileşime girecek bu ülkede yaşadığım hergün anlıyorum ki çocuk denen şey anasına babasına ait bi varlık değil tüm toplumun ortak değeri çünkü senin kötü yetişmiş sapık katil hırsız olma potansiyelindeki çocuğun da yarın benim çocuğumun karşısına çıkabilir çok iyi yetişmiş iyi bir meslek sahibi eğitimli kültürlü çocuğun da yani bu işler zor işler maalesef toplumlar geliştikçe ve genişledikçe herkes birbirine karşı biraz daha anlayışlı sorumlu saygılı olmak zorunda