• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneceklere nasihat kaynanaya yakın oturmayın.....

tamam da herşeyin yeri zamanı vardır.
Bu çocuğun anası-babası yok mu? Daha yeni evliler bunlar.
Zaten aynı apartmandalar,istemedikleri zaman görecekler birbirlerini..

karşınızdaki de küçücük bir çocuk onlar da diyordur daha çook yalnız kalacaklar çocuk bu gitsin ne olacak ki kızımın özel durumundan dolayı son zamanlarda çok şey öğrendim çocuk psikolojisiyle ilgili onlar çok farklı varlıklar inanın asla bizim düşündüğümüz gibi birer küçük insancık değiller yeni yengesinin onu şakayla reddetmesi bile ruhunda çok büyük izler bırakabilir ve bırakacaktır ha diyebilirsiniz bu cicim aylarını yaşayan yengeyi ilgilendirir mi o da en mutlu günlerini yaşayacak evet ilgilendirir çünkü yarın öbür gün onun da bir çocuğu olacak ve o da başka insanlarla iletişime etkileşime girecek bu ülkede yaşadığım hergün anlıyorum ki çocuk denen şey anasına babasına ait bi varlık değil tüm toplumun ortak değeri çünkü senin kötü yetişmiş sapık katil hırsız olma potansiyelindeki çocuğun da yarın benim çocuğumun karşısına çıkabilir çok iyi yetişmiş iyi bir meslek sahibi eğitimli kültürlü çocuğun da yani bu işler zor işler maalesef toplumlar geliştikçe ve genişledikçe herkes birbirine karşı biraz daha anlayışlı sorumlu saygılı olmak zorunda

Konu çok farklı yerlere geldi ama hitlerin resim akademisinden atıldıktan sonra dünyanın içine ettiğini hatırlatmak isterim

ilerde oğlum olursa inşallah sizin gibi gelinim olmaz siz bir kere kayınvalidenizin varlığından rahatsızsınız üstelik birkaç şey dışında kadının yaptığı birşey yok siz kötü kaynana görmemişsiniz kaynanaların adı çıkmış ama bazı gelinler de hakediyor diye düşünüyorum hemde fazlasıyla

ilerde oğlum olursa inşallah sizin gibi gelinim olmaz siz bir kere kayınvalidenizin varlığından rahatsızsınız üstelik birkaç şey dışında kadının yaptığı birşey yok siz kötü kaynana görmemişsiniz kaynanaların adı çıkmış ama bazı gelinler de hakediyor diye düşünüyorum hemde fazlasıyla

Eşinin ailesiyle aynı apartmanda,aynı evde yaşayan bir gelin normal olarak rahatsızlık hisseder.
Özgür ve rahat değildir zira.
Ama bu kaynanayı istememek demek değildir.
Duyulan rahatsızlık için illa ki bir laf söylenmesi gerekmiyor.
Potansiyel bir dedikodu ortamının içinde.Yeter de artar bile.

karşınızdaki de küçücük bir çocuk onlar da diyordur daha çook yalnız kalacaklar çocuk bu gitsin ne olacak ki kızımın özel durumundan dolayı son zamanlarda çok şey öğrendim çocuk psikolojisiyle ilgili onlar çok farklı varlıklar inanın asla bizim düşündüğümüz gibi birer küçük insancık değiller yeni yengesinin onu şakayla reddetmesi bile ruhunda çok büyük izler bırakabilir ve bırakacaktır ha diyebilirsiniz bu cicim aylarını yaşayan yengeyi ilgilendirir mi o da en mutlu günlerini yaşayacak evet ilgilendirir çünkü yarın öbür gün onun da bir çocuğu olacak ve o da başka insanlarla iletişime etkileşime girecek bu ülkede yaşadığım hergün anlıyorum ki çocuk denen şey anasına babasına ait bi varlık değil tüm toplumun ortak değeri çünkü senin kötü yetişmiş sapık katil hırsız olma potansiyelindeki çocuğun da yarın benim çocuğumun karşısına çıkabilir çok iyi yetişmiş iyi bir meslek sahibi eğitimli kültürlü çocuğun da yani bu işler zor işler maalesef toplumlar geliştikçe ve genişledikçe herkes birbirine karşı biraz daha anlayışlı sorumlu saygılı olmak zorunda

Çocuk kendi fırlayıp gelseydi inan anlardım ama annesinin getirmesi tuhafıma gitti ayrıca önümde uzun zaman var farkındayımda ayıp denen bişeyde var onunda farkındayım ayrıca cocuk aklı soyledıgımden alınmadı sakasıyla yanda kım var gelseydınız hepınız dıyınce dur cagırıyım dedi benim gibi düşünmediğini anlamış olman lazımdı bu kadar ayrıntılı bilgi sahibi olduguna gore ama anlayamıssın sanırım

Ben zaten kotu demedim tekrar okumaya davet edıyorum sizi inşallah oğlunuz olmazda bir gelinim olsaydıda kotu oldu dersiniz:1::1::1:

Konu acılıyor tartısmayla kapanıyor konu sahibi aynı günlerde tekrar baska başlıkla dönüyor.Elbetteki sizle farklı düşünen insanlar ortaya çıkacaktır zaten buraya yazma sebebimizin biri de bu değilmi farklı gözlerle bakıp dertleşmek sorunu çözmek...
Ne demek sen yaz sen yazma. Başlığı açtınız diye oraya sahip olduğunuzu mu düşünüyorsunuz ? Üstelik ortada sorununuz da yok. Kusura bakmayın varsayımlarla ancak bu kadar destek alabilirsiniz.:19:

Bu konu ondan önce açılmıştı ben kimseye yazmada demedim sadece bir kişi vardı ona soyledım oda yazamak ıstemıyodu ama kendını tutamıyordu kendını tut dedım kendi istediği için ben burda hiçbişeye sahip değilim yapmayın abarttınız gittiniz sadece gülüyorum :1:

Bu konu ondan önce açılmıştı ben kimseye yazmada demedim sadece bir kişi vardı ona soyledım oda yazamak ıstemıyodu ama kendını tutamıyordu kendını tut dedım kendi istediği için ben burda hiçbişeye sahip değilim yapmayın abarttınız gittiniz sadece gülüyorum :1:

Sayfa 11 de yazdıklarımı okur musunuz zahmet olmazsa. Saçmalama diye kelime kullandığımı söyleyerek iftira ettiniz ya bana.

Orda cevap yazmak istemiyorum tutamıyorum kendimi derken, size bütün bunların çok önemli olmadığını anlatarak üzülmemenizi söylemekti.
Ama hiç gereği olmadığını gösterdiniz.
Bana saçmalama dedi diyerek söylemediğim şeyi söylemiş gibi göstererek haklılığınızı ispat etmeye çalışırken vicdanınız rahat mıydı?

Bu kadar insan emek verdi size cevap yazayım diye, ama siz sadece gülüyorsunuz.
Ne mutlu bize ki sizi eğlendirebilmişiz bunca sıkıntınız arasında

Konu dışına çıkmaması için cevap vermiyorum o yüzden konu dışı yorumlara cevap vermiyorum çunku yasak:9:

Ben de söylemediğim çirkin bir sözü söylediğimi söylemekle yanlış yaptığınızı farkederek en azından bir düzeltme yapmanızı beklerdim. Bunun için ceza da almazdınız. Herneyse. Sizin konununuzda işim olmaz bundan sonra.
Sadece diyebileceğim biri birine iftira ediyorsa edilen değil, eden düşünsün.

Ben de söylemediğim çirkin bir sözü söylediğimi söylemekle yanlış yaptığınızı farkederek en azından bir düzeltme yapmanızı beklerdim. Bunun için ceza da almazdınız. Herneyse. Sizin konununuzda işim olmaz bundan sonra.
Sadece diyebileceğim biri birine iftira ediyorsa edilen değil, eden düşünsün.

Ben iftira atmadım sen kendin söyledin cevap vermek istemiyorum ama tutamıyorum kendimi diye saçmaladığımı ima ettin bunu inkar etme senin yüzünden ceza almadığımdan emin olabilirsin. İster yazın ister yazmayında mumkunse konu dışı yazmayın tatsızlık cıkarmayın

Ben iftira atmadım sen kendin söyledin cevap vermek istemiyorum ama tutamıyorum kendimi diye saçmaladığımı ima ettin bunu inkar etme senin yüzünden ceza almadığımdan emin olabilirsin. İster yazın ister yazmayında mumkunse konu dışı yazmayın tatsızlık cıkarmayın

Diğer konuma gelmişti sana yazmak ıstemıyorum ama o kadar sacmakı yazdıkalrın kendımı tutamıyorum demıstı bende bu sefer kendını tut dedım cunku tatsızlık ıstemedim öncesini bilmiyorsan sonrasını eleştirme bence
Cevabınız buydu. Benimle ilgili böyle yazmıştınız
Şimdi saçmaladığımı ima ettiğimi söylüyorsunuz
Bir şey daha benim yüzümden ceza aldığınızı da hiiiiç söylemedim.
Not:
Konu dışı yazma sebebim: Söylemediğm şeyler söylenmiş gibi gösterilmesin diye.
Çıkan tatsızlığın da önce benim tarafımdan çıkartılmadığını göstermek için. Sizin ifadenizle benim ifadem arasındaki farkın ne kadar afaki olduğunu göstermek içindi

Son düzenleme:
yani o demis ya alip yemegi gidip ailemle yiyelim degilmi ?

sende alinmissin ve demissin yarina kalsin bitmesin hepsi yarin yenir

He şimdi anladım be çalışıyorum canım akşamdan akşama yemek yapıyorum haliyle ama eşim kendi işi oldugu ıcın bırde yakın sureklı eve gelıyor yemek falan yıyor bazen evde yemek olmayınca burun kırın yapıyo bende o yuzden sen yersın dedım annesı zaten evde yemek yapmıstı gorumcelerım ordayken alıp yemeklerı yan tarafa getırmek cazıp gelmedı o yuzden bana ondan

Diğer konuma gelmişti sana yazmak ıstemıyorum ama o kadar sacmakı yazdıkalrın kendımı tutamıyorum demıstı bende bu sefer kendını tut dedım cunku tatsızlık ıstemedim öncesini bilmiyorsan sonrasını eleştirme bence
Cevabınız buydu.
Şimdi saçmaladığımı ima ettiğimi söylüyorsunuz
Bir şey daha benim yüzümden ceza aldığınızı da hiiiiç söylemedim.
Not:
Konu dışı yazma sebebim: Söylemediğm şeyler söylenmiş gibi gösterilmesin diye.
Çıkan tatsızlığın da önce benim tarafımdan çıkartılmadığını göstermek için. Sizin ifadenizle benim ifadem arasındaki farkın ne kadar afaki olduğunu göstermek içindi
konunun dışına çıkan arkadaştı zaten canım.. hatta ne alakaysa benim boşanmamla bile dalga geçmişti kendi konusu içinde.. hatta hatta hırsını alamyıp benim açtığım bi konuyada alakasız bi cevap bile yazmıştı .. tuhaf bi çelişki:82:

Back
X