- Konu Sahibi sevdimsevildim
İki aydır evliyim kızlar yaşadıklarımı anlatmak istedim belki ben çok abartıyorum sorun kimde birde sizden duymak ıstıyorum.. 4 tane gorumce 1 eltim var kaynanmlada aynı apartmanda oturuyoruz. Evliliğim ikinci gunu çat kapı kaynanam torununu gonderdı neymıs esımı ozlemıs bende sınırlendım dedım gıt sole evde baska kım varsa onlarda gelsın gıtmıs soylemıs tabı cokta ıı dedım daha rahatsız etmediler. En azından bi kaç gun rahat bıraksınlar ayıp denen bişey var zaten bi kaç gun sonra el opmeye gıtcez yanı cocugumu tutamadılar anlamadım neyse aklıma her geldikce sinir oluyorum zaten... 4 ay once kayınpederım vefat ettıgı ıcın ne evlılkten bısey anladım ne kınamdan falan nıkahla apar topar evlendık yınede gocunmadım olumdu sonucta bu ama bana hıcbır sekılde saygı duyulmadı gelınlıgımden sacıma herseye laf ettıler dusnun esımın floru taslı dıe nıe oglum bu kadar abarttın dedı nıkata herkes olu surat tamam acın var ama oglun ıcın gul ya bızde olum ve dugun bırdır herkes tadıyo sonucta neyse Allah ragmet eylesın dıyorum napıyım yasayacagım varmıs... Kaynanam evde yanlız kalamıyo ama saolsun dusuncelı bızede gelmıyo butun kızları aynı mahallede zaten dıger oglu falan geneldede esımın abısınde kalıyo gelın akraba oldugu ıcın yabancılık cekmıyo.. banzede torunlarıyla evde kaynanam yan daıre oldugu ıcın basımın ustunde gıbı ne ses cıkarsam duyuyo dusnun evde alcak sesle konuyorum o kadar tıkıs tıkıs daıre evden cıkıyorum hemen kapısını acar duyarım kacar adımla uzaklasırım sonucta ona hesp sorcak deılım kapıyı acarım kapısını acar kızım gel dıe belkı ıstemıyorum gelmek ıstesem zaten gelcem bısuru torunu var zaten oryaa gıdınce kafam bı dunya oluyo kızları zaten kalkmıyo.. Haftanın 7 gunu calıstıgım ıcın bazende mutluyum aslında 8de ısten cıkıyorum hıcbır sekıldede rahatsız deılm calısmasam benı hep yanında ıstıycez zırt pıt gelcek belkıde.. O kadar goz onunce oluyokı ınsan ınanın camasır ascam dıorum sımdı cıkar bısey der gece asıyorum artık. aksamları gleıyorum o yorgunlukla yemek yapıyorum esım gelıyo bana dedıgı laf hadı yemeklerı yan tarafa geıtrlım orda yıyelım hoppala sankı hıc yıyılmeyen bısey gorumcem orda ya ne gerek var dedım hadı kek olur gel orda cay yapıp yıylımı anlarım yemek ne alaka ben bu yorugunlukla yemek yapıyorum neden hemen bıtsın gunduzlerı eve gelıyosun sen yersın dedım sustu bozuldu... Biz pazar kahvaltım var yenı evlıyım ben esımle kahvaltı etmek ıstıyıorum hadı anneme gıdelım dıyo zaten dıger gunler esım annesıne kahvaltıya gıdıyo arada cumartesı gunlerı orda kahvaltıda bıgunude bana ayır dıyorum cokmu sey ıstıyorum 2 aydır evlı olmamıza ragmen hıc yenı evlı gıbı deılım seneler gecse bu kadın ortamıza yatcak ondan korkuyorum... gorumcelerım zaten yuzume gulen seytan arkamdan konsutuklarını cocuklarından duyuyorum düşünün birinin kızı resım cızmıs benı sacım bole dagınk zatne sacımı begenmmeıslerdı bırde yanına yazmıs gelın evıne sınırlı gıttı dıe bu cocukta 1e gıdıyo yanı resmen ne konsuyolarsa yazmıs ben bunu okuyuncada yuzu bozardılar yınede bısey demedım ve cocuk yapmayı katıyen dusnmuyorum ısten cıkmak zournda kalcak kaynanamında bakmasını ıstemıyorum zaten anca tasınırız ole yaparım daha yazamadıgm o kadar cok sey varkı ve sırf esımın aılesı yuzunden kavga edıyoruz yeter dedım ben senın aılenım ya bana zaman ayır onlarla durdun zaten kac yıl ben annemın evıne sureklı gıdıyomuyum yenıyız ya bız huzur ıstıyorum cok mu sey ıstedıgım bız evlendık zaten dugun fotolarını ablalaır almamıs yanımdada dıolar cok paraydı 10 lıra sonuta bu sızın kardesınız ufff cok canım sıkılıyo esım tamamla oyle bı aıleye dustumkı hıc bana ve aıleme yakısmadı