• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneceklere nasihat kaynanaya yakın oturmayın.....

sevdimsevildim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
110
-2
0
İstanbul
İki aydır evliyim kızlar yaşadıklarımı anlatmak istedim belki ben çok abartıyorum sorun kimde birde sizden duymak ıstıyorum.. 4 tane gorumce 1 eltim var kaynanmlada aynı apartmanda oturuyoruz. Evliliğim ikinci gunu çat kapı kaynanam torununu gonderdı neymıs esımı ozlemıs bende sınırlendım dedım gıt sole evde baska kım varsa onlarda gelsın gıtmıs soylemıs tabı cokta ıı dedım daha rahatsız etmediler. En azından bi kaç gun rahat bıraksınlar ayıp denen bişey var zaten bi kaç gun sonra el opmeye gıtcez yanı cocugumu tutamadılar anlamadım neyse aklıma her geldikce sinir oluyorum zaten... 4 ay once kayınpederım vefat ettıgı ıcın ne evlılkten bısey anladım ne kınamdan falan nıkahla apar topar evlendık yınede gocunmadım olumdu sonucta bu ama bana hıcbır sekılde saygı duyulmadı gelınlıgımden sacıma herseye laf ettıler dusnun esımın floru taslı dıe nıe oglum bu kadar abarttın dedı nıkata herkes olu surat tamam acın var ama oglun ıcın gul ya bızde olum ve dugun bırdır herkes tadıyo sonucta neyse Allah ragmet eylesın dıyorum napıyım yasayacagım varmıs... Kaynanam evde yanlız kalamıyo ama saolsun dusuncelı bızede gelmıyo butun kızları aynı mahallede zaten dıger oglu falan geneldede esımın abısınde kalıyo gelın akraba oldugu ıcın yabancılık cekmıyo.. banzede torunlarıyla evde kaynanam yan daıre oldugu ıcın basımın ustunde gıbı ne ses cıkarsam duyuyo dusnun evde alcak sesle konuyorum o kadar tıkıs tıkıs daıre evden cıkıyorum hemen kapısını acar duyarım kacar adımla uzaklasırım sonucta ona hesp sorcak deılım kapıyı acarım kapısını acar kızım gel dıe belkı ıstemıyorum gelmek ıstesem zaten gelcem bısuru torunu var zaten oryaa gıdınce kafam bı dunya oluyo kızları zaten kalkmıyo.. Haftanın 7 gunu calıstıgım ıcın bazende mutluyum aslında 8de ısten cıkıyorum hıcbır sekıldede rahatsız deılm calısmasam benı hep yanında ıstıycez zırt pıt gelcek belkıde.. O kadar goz onunce oluyokı ınsan ınanın camasır ascam dıorum sımdı cıkar bısey der gece asıyorum artık. aksamları gleıyorum o yorgunlukla yemek yapıyorum esım gelıyo bana dedıgı laf hadı yemeklerı yan tarafa geıtrlım orda yıyelım hoppala sankı hıc yıyılmeyen bısey gorumcem orda ya ne gerek var dedım hadı kek olur gel orda cay yapıp yıylımı anlarım yemek ne alaka ben bu yorugunlukla yemek yapıyorum neden hemen bıtsın gunduzlerı eve gelıyosun sen yersın dedım sustu bozuldu... Biz pazar kahvaltım var yenı evlıyım ben esımle kahvaltı etmek ıstıyıorum hadı anneme gıdelım dıyo zaten dıger gunler esım annesıne kahvaltıya gıdıyo arada cumartesı gunlerı orda kahvaltıda bıgunude bana ayır dıyorum cokmu sey ıstıyorum 2 aydır evlı olmamıza ragmen hıc yenı evlı gıbı deılım seneler gecse bu kadın ortamıza yatcak ondan korkuyorum... gorumcelerım zaten yuzume gulen seytan arkamdan konsutuklarını cocuklarından duyuyorum düşünün birinin kızı resım cızmıs benı sacım bole dagınk zatne sacımı begenmmeıslerdı bırde yanına yazmıs gelın evıne sınırlı gıttı dıe bu cocukta 1e gıdıyo yanı resmen ne konsuyolarsa yazmıs ben bunu okuyuncada yuzu bozardılar yınede bısey demedım ve cocuk yapmayı katıyen dusnmuyorum ısten cıkmak zournda kalcak kaynanamında bakmasını ıstemıyorum zaten anca tasınırız ole yaparım daha yazamadıgm o kadar cok sey varkı ve sırf esımın aılesı yuzunden kavga edıyoruz yeter dedım ben senın aılenım ya bana zaman ayır onlarla durdun zaten kac yıl ben annemın evıne sureklı gıdıyomuyum yenıyız ya bız huzur ıstıyorum cok mu sey ıstedıgım bız evlendık zaten dugun fotolarını ablalaır almamıs yanımdada dıolar cok paraydı 10 lıra sonuta bu sızın kardesınız ufff cok canım sıkılıyo esım tamamla oyle bı aıleye dustumkı hıc bana ve aıleme yakısmadı:43::43:

Allah sabır versin ne diyim ki cnm çok üzüldüm durumuna bende 1 senelik evliyim Allahtan kaynanamla aramda yarım saat var bende çalıştığım için sık görüşmüyoruz. ama bana yakın bir yerden ev almak istiyor. çocuk olursa bakarım diye valla bende senin yaşadıklarını yaşıcam galiba bu gidişle.daha önce açtığım konuyu okursan bilirsin kaynanamla mesafeliyiz bazı sorunlar yüzünden. niye ısrarla gelmek istiyo anlamıyorum. off nedir kaynanalardan çektiğimiz. bence sen biraz kocana karşı ağırlığını koy. bak daha yeni evlisiniz. kocana ailesini kötülemeden kendine çekmeye çalış mesela güzel bir sofra hazırla süslen o zaten seni öyle görünce annesi aklına falan gelmez. böyle böyle eve bağlamaya çalış onu yani evde yemeye ikna et. yemekten sonra da film izleyelim sohbet edelim çayımızı başbaşa içelim falan deki evde oturmak cazip gelsin adama umarım işe yarar.

Allah sabır versin ne diyim ki cnm çok üzüldüm durumuna bende 1 senelik evliyim Allahtan kaynanamla aramda yarım saat var bende çalıştığım için sık görüşmüyoruz. ama bana yakın bir yerden ev almak istiyor. çocuk olursa bakarım diye valla bende senin yaşadıklarını yaşıcam galiba bu gidişle.daha önce açtığım konuyu okursan bilirsin kaynanamla mesafeliyiz bazı sorunlar yüzünden. niye ısrarla gelmek istiyo anlamıyorum. off nedir kaynanalardan çektiğimiz. bence sen biraz kocana karşı ağırlığını koy. bak daha yeni evlisiniz. kocana ailesini kötülemeden kendine çekmeye çalış mesela güzel bir sofra hazırla süslen o zaten seni öyle görünce annesi aklına falan gelmez. böyle böyle eve bağlamaya çalış onu yani evde yemeye ikna et. yemekten sonra da film izleyelim sohbet edelim çayımızı başbaşa içelim falan deki evde oturmak cazip gelsin adama umarım işe yarar.

Süslen diyüsun gecen gun dogum gunuydu hem evı hem kendım oyle suslendımkı bana ne dedı bılıyomusz kucuk pasta almıstım hadı yarısınıda anneme gonderelım orda bıle aklıma getırdı yınede bellı etmedım annesıne cok duskun tmm herkesın evladı var ama barı burda yapma yaa

Gerekirse cocuk yap ısten cık emın ol daha rahat edersın hayatın mahfeder sakın sonra pısman olursun

kayınvalıdeyle yanyana oturmak yadaaltlı üstlü oturmak tabıkıde zor.
bişey demese bıle sen rahat olamıyosun.
bak dıyosunki bişey demiyo ama yınede gormesin diye çamasırları gece asıyorum.
bu duyguyu çok iyi anlayabılıyorum.

ben burda çok dert edılecek bişey bulamadım.
sana hiç laf sokmamış aksine sen laf götürmüşsün söyle evde başkalarıda varsa hepsi gelsin demişsin.

arada sorun yok fazla ama yınede sen fazla görüşmek içli dışlı olmak istemıyosun anladıgım kadarıyla.
mesafeyi baştan koymak istiyosun.
eşin kahvaltıya gidelim yemeği onlarda yiyelim dıyor dıye sen kendıne dert etmişsin.

kaynananda sürekli bize gelin akşamları gelın yatmaya gıdın evınıze falan demiyor zannediyorum.

sen bişeyler yaşandığı için değil sadece yakın oturmanın psikolojisiyle kasılıyosun fazla sorun yapma bence.
evine falanda karışmıyo bak hem. sana lafta sokmuyo..

bu arada ev kayınvalıdenınmı?? kiramı?*

ALLAH yardımcın olsun canım çoook zor durumun benım kaynanam dul ayrı evi var ama o bile bir kaygı gelecek kaygım var bunalıma gırıyorum bazen sonra rahatlıyorum evım ayrı dıye ama sırtımda kambur cok zor bir durum ne yap et eşini ikna et uzaklaşşşşşş..

be kaynananda bi suç göremedim ya kadın heves ediyor demekki gelinini beraber vakite geçirmek istiyor nebilim çocukda zaten kendi gelmiştir dayısının yanına onların yolladığını sanmıyorum e resmi çizen de çocuk...çocuk demişler buna herşeyi yapar...eşinde orda yiyelim yemeği demiş nebilim çok abartılcak şeyler değilki bunlar....ben üzülcek bişe göremedim açıkcası insanlar geliniyle oğluyla annesiyle bişeler yapmayı heves edebilir...tamam sen eşinle hep yanız kalmaı istiyosun ama aynı apartmadnda olduğunuz için komşu gibi kapılarınız ayrı olamaz yanii...anne oğul ilişkisi bambaşkadır...kocan kapıyı kapatıp annesiyle muhabbeti kesemezki ..bence bunları anlayışla karşılayın....çocuğu geri yollayıpta başka kim var söle onlar da gelsin demen biraz ayıp olmuş çünkü nerden bilebilirdin ki çocuğu tutamadılar belki yada gizli geldi çocuk ..ya bilmiyorum bu yazılanlara göre ben hiç art niyet göremedim karşı tarafta sadece sen onları kesinlikle istemiyosun bunu anladım

Süslen diyüsun gecen gun dogum gunuydu hem evı hem kendım oyle suslendımkı bana ne dedı bılıyomusz kucuk pasta almıstım hadı yarısınıda anneme gonderelım orda bıle aklıma getırdı yınede bellı etmedım annesıne cok duskun tmm herkesın evladı var ama barı burda yapma yaa

yok artık ya hani ne biliyim erkekler öyle süslü püslü seksi görünce aklına bile gelmez dedim ama...eşiniz fazla düşkün annesine. peki eviniz sizinmi başka bir yere taşınma imkanınız varmı... valla işten çıkmayı zaten düşünüyorum ama ne biliyim önce bakamam dedi şimdi bakarım diyo. çocuğu bahane ediyo bence az çok onu tanıdıysam taşıncak buraya sonra yine bakamam dicek. eşim ailesine düşkün değil zaten senelerce ayrı yaşamış ailesinden bekarken.ama yakın olmasını istemiyorum.kendi ailem onlarla görüşmüyo. yakınımda olursa anneme rahat gidemicem bunun gibi bir sürü şey. birazda karışan bir tip saate bakmadan eve gelir dalar.

Arkadaşlar konu açarken, yorum yaparken Allah aşkına düzgün cümleler kuralım. noktalama işaretlerine uyalım ki yazdıklarımız anlaşılsın.

Beynim döndü konunu okurken. Ne istiyorsun, hangi konuda dertlisin hiçbir şey anlamadım!

be kaynananda bi suç göremedim ya kadın heves ediyor demekki gelinini beraber vakite geçirmek istiyor nebilim çocukda zaten kendi gelmiştir dayısının yanına onların yolladığını sanmıyorum e resmi çizen de çocuk...çocuk demişler buna herşeyi yapar...eşinde orda yiyelim yemeği demiş nebilim çok abartılcak şeyler değilki bunlar....ben üzülcek bişe göremedim açıkcası insanlar geliniyle oğluyla annesiyle bişeler yapmayı heves edebilir...tamam sen eşinle hep yanız kalmaı istiyosun ama aynı apartmadnda olduğunuz için komşu gibi kapılarınız ayrı olamaz yanii...anne oğul ilişkisi bambaşkadır...kocan kapıyı kapatıp annesiyle muhabbeti kesemezki ..bence bunları anlayışla karşılayın....çocuğu geri yollayıpta başka kim var söle onlar da gelsin demen biraz ayıp olmuş çünkü nerden bilebilirdin ki çocuğu tutamadılar belki yada gizli geldi çocuk ..ya bilmiyorum bu yazılanlara göre ben hiç art niyet göremedim karşı tarafta sadece sen onları kesinlikle istemiyosun bunu anladım

Çocuk kendısı gelmedı annesı dedı cok aglıyo ozlemıs senı gırsın otursun sızle annesı getırdı yanı tabıkıde annesı benım yanlıs buldugum ılk aylarımızda boyle yapması sonucta baska bıyere alısmaya calısırken bunlar agır gelıyo ınsana yasamayan bılemez

Çocuk kendısı gelmedı annesı dedı cok aglıyo ozlemıs senı gırsın otursun sızle annesı getırdı yanı tabıkıde annesı benım yanlıs buldugum ılk aylarımızda boyle yapması sonucta baska bıyere alısmaya calısırken bunlar agır gelıyo ınsana yasamayan bılemez

annesi getirdi ve sen çocuğun annesine mi dedin başka gelecek kimse varmı diye:53:

Ben zaten kaynanam kotu onu yaptı bunu yaptı demıyorum ki ben duygularımı paylaşıyorum tavrılarını yanlış buluyorum

konunda hiçbişey yazmamışsınki şöyle dedi bu lafı soktu şunu yaptı diye.
bi tek çocugu nıe gonderdi nıe engellemedi demişsin... başkaa....

ne yaptı ne dedi ne söyledi????

Keşke şuanda tek derdim noktalama işareti olsa :3:
Biz okuyanlar bu şekilde sana yardımcı olamayız ki o zaman :19: Sırf yanlış anlaşılmalar yüzünden, konularda sapma oluyor ve konu sahibi derdimi paylaşayım derken yeni dertler ediniyor...

Allah başka dert vermesin tabi ki ama bu tarzınız özel hayatınızda, sosyal yaşamınızda da böyleyse yanlış anlaşılmaya müsait olur.

İmza; okuduğunu anlayamayan bir üye.

konunda hiçbişey yazmamışsınki şöyle dedi bu lafı soktu şunu yaptı diye.
bi tek çocugu nıe gonderdi nıe engellemedi demişsin... başkaa....

ne yaptı ne dedi ne söyledi????

Niyetim eşimi kötülemek yada kaynanamı kötülem deil zaten yaşadığım psikolojiden bahsediyorum ki burda çoğu kişiyle aynı duyguyu paylaştığımı biliyorum fikir almak benim amacım kimseyi kötüleme değil

Son düzenleme:
Biz okuyanlar bu şekilde sana yardımcı olamayız ki o zaman :19: Sırf yanlış anlaşılmalar yüzünden, konularda sapma oluyor ve konu sahibi derdimi paylaşayım derken yeni dertler ediniyor...

Allah başka dert vermesin tabi ki ama bu tarzınız özel hayatınızda, sosyal yaşamınızda da böyleyse yanlış anlaşılmaya müsait olur.

İmza; okuduğunu anlayamayan bir üye.
Haklı olabilirsinde inan dikkat edemedim kusura bakma

Back
X