• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenecek olanlar evlenmiş olanlar nişanlılar bekarlar sözlüler buyrun sohbete

aaaaa düverimmm senii bana küsersennnnn kuzum memleketteydim yahuuuu gezmelerden fırsat bulamadımki girmeye evcazıma döndümmm hemencecik girdim ama kaynım bende o nete takılıo bana düşerse net bnde hemen giriom topiğe affettttt beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yalvarıyorummmmmmmmmmmm:53:

aaaaa düverimmm senii bana küsersennnnn kuzum memleketteydim yahuuuu gezmelerden fırsat bulamadımki girmeye evcazıma döndümmm hemencecik girdim ama kaynım bende o nete takılıo bana düşerse net bnde hemen giriom topiğe affettttt beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yalvarıyorummmmmmmmmmmm:53:

temem temem affettim madem kaynın var ama arada gel genede :70:

julia düğünüm olmadı ama 28 haziranda nikahım yapıldı. evli ama ayrı evlerdeyiz :S

iyidir cnm nolsun..yorgunum yine saçmalarsam mazur görün canlarım :37::37:

düğün yapılmadı diye ayrıyız. çevremizde böyle nikahı yapılıp sonra düğünden önce boşananlar filan varmış. Bahane işte. :20:

muhabbete üstün körü baktım..Ya vallaha benim görümcem cadısı arızası uyuzu siniri mutant yaratığı kocasıyla düğünden önce nikahlıyken 8 ay yaşadı walla..düğünden sonrada pek sorun olmadı üstelik aynı şehirdeler..uzakta değiller..bahane gerçktende..

muhabbete üstün körü baktım..Ya vallaha benim görümcem cadısı arızası uyuzu siniri mutant yaratığı kocasıyla düğünden önce nikahlıyken 8 ay yaşadı walla..düğünden sonrada pek sorun olmadı üstelik aynı şehirdeler..uzakta değiller..bahane gerçktende..

bak ne güzel konuşuosun cnm hiç de saçmalamıosun :70:

sen beni ilerleyen saatlerde gör..böyleyken :68: böyle olabilirim :64::64::64:

:( annem hala arıyor bazen evde temizlik yaparken. yalnızmısın kim var yanında seninki gelmedimi? paranoya yapmış resmen. nikahlı kocam ayyyhh kime ne aslında ama anneme öyle diyemiyorum ki :64:

karbeyaz boşverrrrrr :1:

:( annem hala arıyor bazen evde temizlik yaparken. yalnızmısın kim var yanında seninki gelmedimi? paranoya yapmış resmen. nikahlı kocam ayyyhh kime ne aslında ama anneme öyle diyemiyorum ki :64:

karbeyaz boşverrrrrr :1:

gelsin ama söleme boşver kocan değil mi :90::90:

zahter amaaan işte adet yerini bulsun :) gelinlikle girmek o eve ilk defa birlkte kalmak daha özel daha güzel olur aslında ne bilim okadar çok varki bana bişeyde diemiorum :1:

zahter amaaan işte adet yerini bulsun :) gelinlikle girmek o eve ilk defa birlkte kalmak daha özel daha güzel olur aslında ne bilim okadar çok varki bana bişeyde diemiorum :1:

adet yerini bulcak zaten basşka çare yok :78:

kendimi şu anda çok tuhaf hissediyorum :) bu evde günlerim sayılı misafirim. kendi evime gidiyorum. canım eve gitmek istemiyor neyseki az kaldı şafak 83müş

Back