- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 160
- 423
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaaa düverimmm senii bana küsersennnnn kuzum memleketteydim yahuuuu gezmelerden fırsat bulamadımki girmeye evcazıma döndümmm hemencecik girdim ama kaynım bende o nete takılıo bana düşerse net bnde hemen giriom topiğe affettttt beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yalvarıyorummmmmmmmmmmm![]()
julia düğünüm olmadı ama 28 haziranda nikahım yapıldı. evli ama ayrı evlerdeyiz :S
temem temem affettim madem kaynın var ama arada gel genede![]()
iyidir cnm nolsun..yorgunum yine saçmalarsam mazur görün canlarım![]()
düğün yapılmadı diye ayrıyız. çevremizde böyle nikahı yapılıp sonra düğünden önce boşananlar filan varmış. Bahane işte.![]()
muhabbete üstün körü baktım..Ya vallaha benim görümcem cadısı arızası uyuzu siniri mutant yaratığı kocasıyla düğünden önce nikahlıyken 8 ay yaşadı walla..düğünden sonrada pek sorun olmadı üstelik aynı şehirdeler..uzakta değiller..bahane gerçktende..
sen beni ilerleyen saatlerde gör..böyleykenböyle olabilirim
![]()
annem hala arıyor bazen evde temizlik yaparken. yalnızmısın kim var yanında seninki gelmedimi? paranoya yapmış resmen. nikahlı kocam ayyyhh kime ne aslında ama anneme öyle diyemiyorum ki
karbeyaz boşverrrrrr![]()
zahter amaaan işte adet yerini bulsun :) gelinlikle girmek o eve ilk defa birlkte kalmak daha özel daha güzel olur aslında ne bilim okadar çok varki bana bişeyde diemiorum![]()
adet yerini bulcak zaten basşka çare yok :78: