• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenecek olanlar evlenmiş olanlar nişanlılar bekarlar sözlüler buyrun sohbete

geç cvp veriorum kızlar pardon netten elbise bakıorumdaaaa :52::52::52:

evimi temizliyorum daha doğrusu inşaat pisliğini ancak temizleyeme çabalıyorum. malum üç ay kaldı düğüne eşyalar gelmeden temizliği bitirmem lazım

evimi temizliyorum daha doğrusu inşaat pisliğini ancak temizleyeme çabalıyorum. malum üç ay kaldı düğüne eşyalar gelmeden temizliği bitirmem lazım

ayy inşaat pisliği temizlemek çok zor yaa Allah kolaylık versin..3 ay mı ya ne güzel :nazar: İnsan nasıl heyecanlı olur kimbilir..Benim bile 2 yılım var ama heyecanlanıyorum şimdiden düşündükçe senin kadar zamanım kaldığında nasıl olurum kimbilir :52::52::52::52::52: İnşaat işleri bitti mi bari yoksa atletli amcalar "bacım helva ekmek?" diyorlar mı :60::60:

aslında benim tuttuğum ev yapılalı iki yıl olmuş ama biraz merkeze uzak olduğu için çok rağbet görmüyor. ilk giren eve benim o yüzden zor olacak. ama heyecan şimdi şimdi başladı. eşimle konuşurken nerdesin diyince evimizdeyim demek çok güzel bir duygu

aslında benim tuttuğum ev yapılalı iki yıl olmuş ama biraz merkeze uzak olduğu için çok rağbet görmüyor. ilk giren eve benim o yüzden zor olacak. ama heyecan şimdi şimdi başladı. eşimle konuşurken nerdesin diyince evimizdeyim demek çok güzel bir duygu

Allah mutluluğunuzu bozmasın :nazar: ama merkezden uzak yerler her zaman iyidir araba gürültüsü insna gürültüsü olmaz havası temiz olur çok uzak olmasada uzak olması iyi eski evimiz öyleydi çok rahattık şimdi merkezdeyz gece yarsı birden patırtı gürültü araba alarm sesleri :84::84::84::84::84:

Back