• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenecek olanlar evlenmiş olanlar nişanlılar bekarlar sözlüler buyrun sohbete

bedava tatil tabi de altınoluğa gitmeyi düşünüyorum ben tatil amaçlı :61:
izmir kalabalık oluyor bayağı

hep öle olmaz mı zaten süper yerlerde de olsak tatili başka yerlerde yapmayı tercih ederiz ama altınolukta çok güzel ama akçayı daha çok seviorum ben :16:

selam arkadaşlar ben deizmirde sahilbeldesinde yaşıyorum yaz kışbuırdayım. açıkçası izmir son iki gündür sıcak ve denize girilebilinir. bundan önce rüzgarlı ve dalgalıydı deniz. insan pek igrmek istemedi. bend eilk kes dün girdim ne yalan söliyim:))

merhaba cnm aramıza hoşgeldin sende izmirlisin demek bak sedefle hemşerisiniz o zman :16:

hep öle olmaz mı zaten süper yerlerde de olsak tatili başka yerlerde yapmayı tercih ederiz ama altınolukta çok güzel ama akçayı daha çok seviorum ben :16:

merhaba cnm aramıza hoşgeldin sende izmirlisin demek bak sedefle hemşerisiniz o zman :16:

amaaann canım ha akçay ha altınoluk çok yakın birbirine :9: güzel mekanlar tabi akçayda altınolukta
bu arada evet bir hemşeri buldum :9:

amaaann canım ha akçay ha altınoluk çok yakın birbirine :9: güzel mekanlar tabi akçayda altınolukta
bu arada evet bir hemşeri buldum :9:

aynen öle valla cnm ama akçayın denizi kumlu altınolukta taş çok sadece onu sevmiorum yoksa kafa nereye ben oraya :64:

aynen öle valla cnm ama akçayın denizi kumlu altınolukta taş çok sadece onu sevmiorum yoksa kafa nereye ben oraya :64:

e bursada girilcek deniz yok mu kız :9:
gerçi tatil için başka şehirler iyi oluyor değişiklik açısından :9:

evet her telden lakin evlenmeyi bekleyen bayan daha çok sanırım burda :9::9::9:

Selamlar bende yeniyim ama eski takipçilerdenim.. Evli değilim, erken olduğunu düşünüyorum sadece mesajım bulunsun istedim. :)

Back