• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenecek olanlar evlenmiş olanlar nişanlılar bekarlar sözlüler buyrun sohbete

geççmişş olllsuuunnn canım çokmu kötüüü

sağol canım eğer yarında bugünkü gibi zorlarsam en az bir hafta zorlar
bütün gün ustalara küfür ettim. evi iyi güzel yapmışlar ama bu kadarmı pis çalışır insanlar yerlerde fayans yerine sadece boya ve fayans derzi var ya:(

sağol canım eğer yarında bugünkü gibi zorlarsam en az bir hafta zorlar
bütün gün ustalara küfür ettim. evi iyi güzel yapmışlar ama bu kadarmı pis çalışır insanlar yerlerde fayans yerine sadece boya ve fayans derzi var ya:(

zorlama canım daha kötüü olmasııınn yavaş yavaş halledersin :50:

aynen cnm yaaa bursada cehennem gibi yanıo izmirde bari deniz var belki biraz daha serindir :26:

deniz kenarına gidersen evet serin :9:
ama evlerin içi yanıyor valla durulcak gibi değil en güzeli buz gibi suya at kendini çıkma hiç ordan :9:

deniz kenarına gidersen evet serin :9:
ama evlerin içi yanıyor valla durulcak gibi değil en güzeli buz gibi suya at kendini çıkma hiç ordan :9:

akşam üzeri al plaj çantanı bikini giy at kendiniiii denizin narin dalgalarınaaaa :90::90:

selam arkadaşlar ben deizmirde sahilbeldesinde yaşıyorum yaz kışbuırdayım. açıkçası izmir son iki gündür sıcak ve denize girilebilinir. bundan önce rüzgarlı ve dalgalıydı deniz. insan pek igrmek istemedi. bend eilk kes dün girdim ne yalan söliyim:))

Back