• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenecek olanlar evlenmiş olanlar nişanlılar bekarlar sözlüler buyrun sohbete

ya olmaz ama kına getircekti kına yok bu gece yapmayalım kına gecesini artık başka bir akşama kısmet :66:

ah julia ah takıldı kaldı alışverişe kesin :9:
tamam canım kına gecesi sahibi sensin başka gün yaparız :34:

çelik dlberim şarkısını dinliyorum nişanlımla bizim şarkımız çok özledim onu yaaa:84:

ayyyy kıyamam yaaa :5:
bende çıkıyorum canım yemek yicem de julia ya selam söylersin gelince bak kına gecesini yapamadık :44: kendinize iyi bakın ben gelene kadar
:79::80:

ayyyy kıyamam yaaa :5:
bende çıkıyorum canım yemek yicem de julia ya selam söylersin gelince bak kına gecesini yapamadık :44: kendinize iyi bakın ben gelene kadar
:79::80:

afiyet olsun kuzum bende çıkıyorum yrn görürüz artık julia yı sevdiceğimle konuşçam :69:öptüm ii gecelerr

kızlar hepinizden ayrı ayrı özür diliorum çok önemli bi işim çıktı o yüzden gelemedim ama yarın mutlaka görüşürüz hepinizi çok öpüyorum :54::54:

kuzum akşam halamlar geldi yaaa şimdi pc açsam ayıp olacaktı ondan açamadım ama gece 12 de geldim hiç biriniz kalmaışsınız :25:

sabah erken kalkıyorum işe geliyorum hem sevdiceğim arıcaktı ondan çıktım bende sonra uyudum :21:

gece gece nete girilmez cık cık cık sevgilim ne der sonra :9:

sabah erken kalkıyorum işe geliyorum hem sevdiceğim arıcaktı ondan çıktım bende sonra uyudum :21:

bende erken kalkıorum cnm bende çalışıorum bi de sabahları arayıp ben sevdiceğimi de uyandırıorum :90:

zahter ceeeeeeeeeeeeee diyip kaçtıııııı :90::90:

Back