• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenecek olanlar evlenmiş olanlar nişanlılar bekarlar sözlüler buyrun sohbete

Cnm dügün günü yaklastikca insan kötü oluyor ailemden ayrilacagim icindir belki de düsünsene evlendikten sonra hayatin degisecek ve bizi neler bekliyor gelecekte bilmiyoruz
ne diyim Allah seni tez vakittte kavustursun

her evlenen insan ailesinden ayrılıyor bu kadınların doğasında var tek durumda ailenden ayrılmazsın damadı iç güveysi alırsan :61:
yani sonuçta annelerimiz bile ailesinden ayrılıp yuva kurmuş bizde bunu yapıyoruz tabi ki evlilik psikolojisi bambaşka birşey....
ama mutlu olmaya bakmak gerek sonuçta sevdiceğinle evleniyorsun :nazar:

by kpssden nefret ediyorum atamalar yüzünden evimi bile hala temizleyemedim :( elektrik su abonelikleri duruyor off offf

her evlenen insan ailesinden ayrılıyor bu kadınların doğasında var tek durumda ailenden ayrılmazsın damadı iç güveysi alırsan :61:
yani sonuçta annelerimiz bile ailesinden ayrılıp yuva kurmuş bizde bunu yapıyoruz tabi ki evlilik psikolojisi bambaşka birşey....
ama mutlu olmaya bakmak gerek sonuçta sevdiceğinle evleniyorsun :nazar:

cnm tabiki insanin sevdigi kisiyle evlenmesi dünyanin en mutlu seyidir ama icimi bir hüzün kapliyor senin dügünün yaklassin seni ozaman görücemm

cnm tabiki insanin sevdigi kisiyle evlenmesi dünyanin en mutlu seyidir ama icimi bir hüzün kapliyor senin dügünün yaklassin seni ozaman görücemm

ay bak öyle deme ağlarım şimdi :5::5:
bu gece seni ağlatmalıyız kına gecesi senin :9::9:

by kpssden nefret ediyorum atamalar yüzünden evimi bile hala temizleyemedim :( elektrik su abonelikleri duruyor off offf

cnm aynen kpss kelimesinden nefret ediyorum dügünüme bile sevinemiyorum bi de haziranda ögretmen atandi agustosa bir sey kalmadi offff offf

ortalık gene bana kaldı :27: juliaaaaaaaaaaaaa gel artık duşa giricem bulaşıklarımı yıkıycam yrn erken kalkıcam işe gidicem uykum geldi hadiiiii:8:

ay canım julianın geleceği yok valla gelse de gece gelir :9: artıkın denk gelince yaparız kına gecesini :34:

haydi o zaman :81:
yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlaaaaarrrrrr
aşrı aşrı memlekete kız vermesinleeeeeerrrrr :5:

ya olmaz ama kına getircekti kına yok bu gece yapmayalım kına gecesini artık başka bir akşama kısmet :66:

Back