• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenecek Arkadaşlarımızdan Korunma Yöntemlerii

Gebelikten Korunma Yöntemleri

• Hap İle Korunma

OY: 86 41,0%
  • Aylık yada 3 aylık İğne ile Korunma

OY: 11 5,2%
  • Rahim İçi Araç-Spiral ile Korunma

OY: 4 1,9%
  • Kondom-Prezervatif ile Korunma

OY: 84 40,0%
  • Diğerleri. (..)

OY: 25 11,9%

• Ankete Katılan
    210

ne biliyim sevmiyorum ya hastalanmayı tüm kadınlar temizleme olarak seviyor ama ben rahatsız huzursuz oluyorum :sinifsinif::sinifsinif:
bide biz evlencez 4 haziranda kısmetse ben o günde hastalanıyorum eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile ilaç kullancam artık adet geciktirici delikafadulden

sempatiksalakcinni tam kötü zamana denk gelmiş

bende evlendikten 2 gün sonra hastalanmıştım :1:

Allah hayırlı ,uzun ,mutlu bir evlilik nasip etsin inşallah

sempatiksalakcinni tam kötü zamana denk gelmiş

bende evlendikten 2 gün sonra hastalanmıştım :1:

Allah hayırlı ,uzun ,mutlu bir evlilik nasip etsin inşallah

AMİN canım.
benim çok şükür düzenli tabi önümüzdeki zaman uzun belki de zaman bozulacak bilmiyorum.
ama bozulmaz ise adet geciktirici prımoult diye ilaç var onu kullanıcam bayanssulusmile

her zaman adet denk gelmeyebiliyor ben de hesaplamıştım ama adetimi stresten erken oldu düğüne denk geldi iimi :)))
herşeyim ters o da ters :)
balayına boşuna gittik gibi oldu yani ..denize havuza giremedim ...melul melul bakıştık ...
bir hafta sürdü ..
sonra eşimin memleketine gittik ..bir hafta orda da birşey olmadı ..
sonra evimize döndük ...
döndüğümüz gün yedim naneyi :))))))))

ben erken başlarım geciktirmeye riske girmem.
normalde stresten erken gelmez derler ama olur ya gelir falan.
hiç gerek yok. :D 1 hafta önceden başlarım geciksişn dursun

ben erken başlarım geciktirmeye riske girmem.
normalde stresten erken gelmez derler ama olur ya gelir falan.
hiç gerek yok. :D 1 hafta önceden başlarım geciksişn dursun

ama o hapları öyle uzun süre kullanmak da ii değil haberin olsun ...ayrıca bu ilçalar bazen adeti geciktirmeyebiliyor ...ve lekelenme yapıyor ...normal adet görmüş gibi lekelenme olabiliyor ...o kadar kasma yaa ...adet olursan da olursun şartmı yani ..bir hafta daha beklesin..hem beklemek daha iidir ..tecrübe ile sabit :roflol::roflol:

o bekler ama ya ben denize girememek falan zor
daha önce kullandım 3 gün önce başlasam yeterli olur. zaten bıraktığın anda da 1 hafta sonra geliyr

geri çekme yönteminde suyla spermde geliyormuş bazennn bilgin olsun ve de erken boşalma yapıyormuş ilerde...olumunekankayizsmile

daha zamanım var ama kesin şunu kullanıcam diyemiyorum, araştırmalarım sonucunda,
hap yada prezervatif arasında kaldım. sanırım beni en çok rahatlatacak dr olacak.

Back