- Konu Sahibi speedy-gonzales
anacım sen çatlaksın zatn onu biliyoz :roflol:
ama iyi oluyo ya şaka bi yana takipteyim herr zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anacım sen çatlaksın zatn onu biliyoz :roflol:
bende meraktan senin profiline gittim geldim :roflol: :jeyyar: ibo duysa keser beni
speedy erkek istiyosa geri çekiklme yöntemini bence psikoloji bozulucak bir durum yok unutmaki her korunma yöntemin de bir risk vardır
Evet hamile kalma riski kız ne riski olucak ölücek halin yok ya :))))))))))))))))))
şaka bir yana ben sprial lede hamile kalan gördüm haplada her yöntemde var risk yani
pko 'nun ne gibi zararı var canım :sm_confused:
kesinlikle :lepi: tabi ne kadar mantıklı ve iyi bilmiyorum en çok kullanılan.
prezervatif ve hap :içelim:
hapı ben kullandım ..çok yan etkisi olan birşey ...hap kullanırken tam 13 kilo aldım bir senede ...selülit oluştu ..bir gram selülitim yoktu sayesinde selülit sahibi olmuştum...
vucudum hep şiş idi ..ödem yapıyordu ..mide bulantısından öğüre öğüre dolaşıyordum..yani kısacası çok yan etki yaptı ..
ama prezervatifte hem rahat bir şekilde psikoloji bozulmadan aman korunamadım aman şöyle oldu böyle oldu derdi yok ...
temiz birşey yok aktı yok koktu derdi yok :)
ama tabi her zaman kontrol etmek ve ii marka kullanmak şartı ile ..
diğer yöntemleri tavsiye etmiyorum
spiral zaten doğum yapmadan takılmıyor doğum yapacaksınki takılacak ..
zaten sürekli kanama ve enfeksiyon yapan birşey ..
kullananlardan memnun olanını görmedim ..
ayrıca çıkabiliyor yerinden ...
çok zahmetli bir iş ...
iğneler deseniz onlar da aynı hap gibi ..ha hormonu ağızdan almışsın ha iğneyle ..olay aynı olduğu için farkı yok birbirinden...
en iisi kondom ..
:lepi:
şimdi diyenler vardır sen daha berkarsın diye ama evli arkadaşım çok olduğu için biliyorum
Ama şöyle bir durumda var speedy prezervatifide her erkek kabul etmiyo istemiyo benim arkadaşımın kocası o esnada çıkartmış fırlatıp atmış:))))))))))))))))))))
en iyi cinsel ilişkiye girmemek korktum çünkü alsanaalsanasmileeyvahedigeldismilesempatiksalakcinni
canım çok tatlıdır sprial taktıramam heralde.
ilaç zaten korkuyorum kilodan falan yandım anacım guclubacismileguclubacismile
bende bakarım ama öğrenmem lazım araştırıyorum
Valla işte prev ....her erkek istemiyo çok duydum ark larımdan ama tabiki bazıları o iyi der bazıları bu kişiye göre değişir bu durum tabiki ama hap kesinlikle
kullanmam asla evlenince bir gün:)
kondom kullanırsın olur biter ..zaten hissiyat olarak hiçbir farkı yok ...bazıları yok farklı hissedilemiyor falan diyor ama alakası yok ..o sadece psikolojik..ben de yaşadım ilk başta ama psikolojik olduğunu anladım ...zaten süper inceler var artıık :roflol:
bi çok kişi hap diyor kesinlikle ohaoldumsmile
ama ben hiç sıcak bakamıyorumohaoldumsmileohaoldumsmile
prezervatifte nereye kadar diyorum anasını satıyım ne zor be bu işler akannehirakannehir
artık zaman iice yaklaşınca konuşcaz oturup [/COLOR][/B]
hayır hap kullanma ...hap bi kere sürekli kullanman gerke..unuttunmu sıkıntı kafayı yersin artık ..
p.tif nereye kadar derken ömür boyu kullanabilirsin ...kafan rahat oluyor en azından ...hamile kalma riskin yok ...rahat bir şekilde o olayı yaşayabiliyorsun ..
zor bir iş değil kafanda büyütme ...herkesin yaşadığı şeyler bunlar ...zamanla alışırsın merak etme :roflol:
speedy sana hangisi uygun geliyosa onu uygularsın dr gider sorarsın en doğru yöntemi