Evlenecek Arkadaşlarımızdan Korunma Yöntemlerii

Gebelikten Korunma Yöntemleri

• Hap İle Korunma

OY: 86 41,0%
  • Aylık yada 3 aylık İğne ile Korunma

OY: 11 5,2%
  • Rahim İçi Araç-Spiral ile Korunma

OY: 4 1,9%
  • Kondom-Prezervatif ile Korunma

OY: 84 40,0%
  • Diğerleri. (..)

OY: 25 11,9%

• Ankete Katılan
    210

Biz bide 3 yıl falan bebek düşünmüyoruz.
maddi yönden bakınca da :bbo: hap diyorlar kafam allak bullak oluyor sositososito
gerçi maddiyatı öyle çok düşünmüyorm ama skıntı olsunda istemem.

ya bir paket bir ay yeter ..içinde10-15 tane oluyor ..10-15 liraya alırsın ...hap da 15 lira ..aynı sayılır yani ..
hap kullanma hiç sen beni dinle ..ben en büyük örneğiyim...yan etki yapmazsa ii tabi ama hep kötü yönden düşüneceksin ..ya yan etki yaparsa benim gibi evlendikten sonra 13 kilo alıp şiş şiş dolaşırsın sen bilirsin tabi yine de ...
maddiyatı boşver en rahatı hangisi ona bak ..nelere nelere para harcıyoruz saçma sapan ona bakarsan..

2,5 yıllık evliyim ;6-7 ay kadar hap kullandım ve pişman oldum

5 gün süren adet dönemim 2-3 güne indi

eşim korunuyor ve hiç kazaya kurban gitmedik

en iyisi prezervatif bence de

boşuna vücut dengenizi bozmayın

mutfak robotu bu konuda zate mad. çok düşünmüyrum ama dediğin gibi yani. öyle çok kafayı takmamak lazım.
dr hemen yasmin veriyor genelde artık fix olmş bide kimse araştrmıyor neden bunu kullanıyorum diye.
hapların en kötüsü de hamileliği birazcık erteliyor. hemen kalamıyorsuun.

yerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

Bide ben unuturum hap falan içmeyi delikafadulden

o zaman prev kullanıcaksın eşinde kabul ederse speedy başka yolu yok:)))))))))))))))))))))))))

hapı bırakalı 1,5 yıl oldu hala adetim eski düzenine dönmedi :1no2:

hap kullanmayı benimde unuttuğum oluyodu

benim de dönmedi ..bıraktığım ilk 7-8 ay süperdi hiç aksamıyordu ama şu son 3 aydır iice kafayı sıyırdı ...bozuk plak gibi :))

zaten haptan sonra hemen hamile kaldınmı ..
ben de 15 ay hap kullandım ..
bıraktıktan sonra yaklaşık bir sene kondom kullandım ..
kondomu bırakalı 4 ay oldu hala hamile kalamadım senağlama

hımmm kötü oluyor işte kaydirigubbakcemile5
stres yapıyorsundur da :bbo: boşuna ama insan üzülüyopr neden diye. sositososito
inşallah en kısa zamanda kalırsın canım ŞenizŞeniz

yok henüz hamilelik için bir denememiz olmadı canım ,hala eşim korunuyor

inşallah çok fazla beklemeden gelir bebeğin :CüvCüv:

hapın olumlu etkileri olabilir belki ama ben de kesinlikle kimseye tavsiye etmem dediğin gibi
vereliniortak

sağolasın ..amin cümlmize inş...
tek olumlu yanı ne zaman adet olacağın belli ..kanaman yarı yarıya azalıyor ve adet süren de yarı yarıya kısalıyor ...o kadar

Son düzenleme:
hiç iyi olmuyo canım ya :sinifsinif:

ne biliyim sevmiyorum ya hastalanmayı tüm kadınlar temizleme olarak seviyor ama ben rahatsız huzursuz oluyorum :sinifsinif::sinifsinif:
bide biz evlencez 4 haziranda kısmetse ben o günde hastalanıyorum eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile ilaç kullancam artık adet geciktirici delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…