• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenecek Arkadaşlarımızdan Korunma Yöntemlerii

Gebelikten Korunma Yöntemleri

• Hap İle Korunma

OY: 86 41,0%
  • Aylık yada 3 aylık İğne ile Korunma

OY: 11 5,2%
  • Rahim İçi Araç-Spiral ile Korunma

OY: 4 1,9%
  • Kondom-Prezervatif ile Korunma

OY: 84 40,0%
  • Diğerleri. (..)

OY: 25 11,9%

• Ankete Katılan
    210
Ben hap kullanıyorum doktorae gittim doktor önerdi bana Benimle eş zamanlarda evlenen diğer bazı arkadaşlarım vardı onlarda doktora gıttık ve hepimize aynı şeyi söylediler.
Ki hepimiz farklı doktorlara gittik. CADIARZU

Dr ne der bilmiyorum :sm_confused:
ama en azından etki ediyor mu onu öğrenmiş olursun
anket yapsak çoğuna yasmini öneriyorlar -tatlicadiarzu-

sipidicim
ben 3 ay kala doktora gidicem ne bilim pre...f bana uygun gelmiyor sanki yırtılma tedirgin olurum diye düşünüyorum

cnm ztn hep diyrm ya muayeneden korkuyrm die
çok şanslı çıktım bugün giderek
sağlıkocağına gittik annemle
artık sağlık ocakları kalkmış aile hekimi merkezi olmuş.
daha tam oturmamıştı bikaç hemşire ve 2 3 dr vardı
kayıt yerine sorduk dr nerde die. bi odada duruolarmış söyledim işte aralıkta evlenicem ne zaman başlamak doğru olur die.1 ay kala başlarsın yan etkisi çok az dedi.işte anlattı 3. günü başlamam gerekiormuş sonra heap etti kasımda başlarsam eğer düğün günümde adet görüyormuşum
o yüzden ekimde adetimin 5. günü başlamam gerekiyormuş ki 6 aralığa gelcek. yani 2 gün sonra adetlencem.sonra yasminle yaz die marka varmış ikiside iyidir ama yasmin daha iyi dedi
cildi güzelleştiriomuş bana onu anlatıo hey allahım :D
sonra eczaneden aldık 16 tl.
muayene olmadığıma çok mutlu oldum amaa :)

giz bu arada 3 ay kala dr ye gitmek daha doğru sanırım
ben hesap edemezdim adet günlermi.
eğer ekimde gitseydim ilk günlerde prezervatifte kullanmak zorunda kalıcaktık

Bide işin kötüsü kendi açımdan düşünüyorum.
Ben hap içmeyi unuturum ki annem de onun için istemiyor geçen mevzusu oldu
aman hapa güvenme falan diyor çünkü beni biliyor normal vitaminler,-antibiyotikleri falan asla bitiremiyorum

Evet annen hakli :) benim ablam hamile kaldi öyle bir iki gün unutmus ve istemeyerek hamile kaldi simdi tabiki cOOOk seviyoruz yiyenimi ama tavsiyem düzenli bir sekilde kullanamayacagindan eminsen hic baslama :)

Evet annen hakli :) benim ablam hamile kaldi öyle bir iki gün unutmus ve istemeyerek hamile kaldi simdi tabiki cOOOk seviyoruz yiyenimi ama tavsiyem düzenli bir sekilde kullanamayacagindan eminsen hic baslama :)

evet haklısın :1hug:
bu konu da güvenmiyorum kendime :jeyyar: daha dikkatli olabileceğim bişey olmalı :lepi:

:roflol: :roflol: ay burayı okuyunca gülesim geliyo ya
bekarım ya
birine denk gelcem diye kaçamak okuyom

Back