• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenecek Arkadaşlarım Dikkat !!!

Japon KIZ

IŞIL & ARAS 🧿
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2007
1.781
55
683
Başlığı görünce panik yapmayın hemen =)

Diyorum ki evli olan arkadaşlar çeyizinde unuttuklarını yazsın, çeyiz hazırlığı yapan arkadaşlara faydamız olsun nasıl fikir ?

Önce ben yazıyorum o zaman;
Bende cezve almıştım ama kahve fincanı almayı unutmuştuk
:bbo:

Önce ben yazıyorum o zaman;
Bende cezve almıştım ama kahve fincanı almayı unutmuştuk
:bbo:

kahve fincanı unuttum demişsin çok şaşırdım benim şimdiden 5 tk dan fazla vardır akla gelmeyecek bişey gibi gelmiyor ama unutmuşsun demek eee
aşk sarhoşuydun kesinnnnn

:nazar::teytey::dance:
e.gif
l.gif
z.gif
k.gif
r.gif
y.gif

kahve fincanı unuttum demişsin çok şaşırdım benim şimdiden 5 tk dan fazla vardır akla gelmeyecek bişey gibi gelmiyor ama unutmuşsun demek eee
aşk sarhoşuydun kesinnnnn

:nazar::teytey::dance:
e.gif
l.gif
z.gif
k.gif
r.gif
y.gif

Galiba canım. Ama inan o dakika gelince insanın eli ayağına dolaşıyor onumu alayım bunumu derken. Gözden kaçıyor =( Ama sen formülü bulmuşsun demekki mutluluğun daim olsun:nazar:

fincan takımı bende de doluu.. hediye geliyor çoğu:) illaki eksikler vardır gözden kaçan ya al al bitmiyokii...

boşverin kızlar küçük şeyler hediyede geliyo zaten önemli olan büyükleri unutmayın benden size bir öneri nevresim takımlarını fazla alın evde bulunsun herzaman lazım oluyo birde tencere takımlarının içinde genelde bir tane küçük tencere bulunur ilk zamanlar iki kişi için büyük tencereler kullanılmıyor o yüzden üçlü küçük tencere takımları gerçekten işe yarıyo hepinize kolay gelsina.s.

beyazbulut güzel tavsiyeler vermişsin sağol...ben de deneyimli arkadaşlara kaç yorgan almalıyım onu soracağım...bir de küçük ev aletleri konusunda daha seçici olmak istiyorum gerekli gereksiz herşeyi almak istemiyorum...hem çok yer kaplıyorlar,nereye koycam; hem de para bağlamak istemiyorum...mesela hem tost makinesi hem ekmek kızartma makinesi almak yerine sadece tost makinesi almaya karar verdim...bana bu anlamda da tavsiyeler de bulunabilir misiniz? neler çok lazım olanlar:kettle,tost makinesi, fritöz, mutfak robotu ve katı meyve sıkacağı benim belirlediklerim...kesin şunuda almalısın dediğiniz küçük ev aleti varmı bunlardan başka...

beyazbulut güzel tavsiyeler vermişsin sağol...ben de deneyimli arkadaşlara kaç yorgan almalıyım onu soracağım...bir de küçük ev aletleri konusunda daha seçici olmak istiyorum gerekli gereksiz herşeyi almak istemiyorum...hem çok yer kaplıyorlar,nereye koycam; hem de para bağlamak istemiyorum...mesela hem tost makinesi hem ekmek kızartma makinesi almak yerine sadece tost makinesi almaya karar verdim...bana bu anlamda da tavsiyeler de bulunabilir misiniz? neler çok lazım olanlar:kettle,tost makinesi, fritöz, mutfak robotu ve katı meyve sıkacağı benim belirlediklerim...kesin şunuda almalısın dediğiniz küçük ev aleti varmı bunlardan başka...

ben de evlilik hazırlığı içindeyim her sey hatta bardak secmek bile bizim için problem nişanlımla az önce netten yemek takımımıza uygun bardak aradık :1rolleyes:
ben de çok küçük ev aletim olsun istemiyorum eğer mutfak robotu alacaksan blender ve katı meyve sıkacağı içinde olanlardan al ben öle almayı düşünüyorum arzumda var mesela öyle kettle yerine de elektrikli çay makinesi alsam iki iş görür gibi gelio biz evde öyle kullanıyoruz cünkü

güzel düşünmüşsün ben üçlü blendir setlerden almıştım sonradan pişman oldum mutfak robotu almadığım için ama robotu meyva sıkanlarından alırsan meyva sıkacağına artı para vermemiş olursun birde küçük rondolardan al derim ben elinin altında hemen hazır bulunur soğan gibi ufak şeyler için robotla uğraşmak zorunda kalmazsın ufak minik olanlar fiyatlarıda uygun şarzlı süpürge muhakkak al gerekli bir alet gerçekten benim çok işime yarıyor umarım yardımcı olabilmşimdir

duyguss benimde 8 haziranda düğün var.. Bendede bi dünya eksik var bitmişim ben okeye dönüyom ama en azından büyükleri aldım küçüklere ALLAH kerim :teytey::dance:

Nevresim takımını çok alın kızlar, birde mutfak robotunu parça halinde alın tüm değil çok yer kaplar ve bulaşığı çok çıkıyor.

fazla yorgan yastık almayın kızlar sonra evde koycak yer bulunmuyor, ayrica şu kanevceli, dantelli yorganlar yastıklar çok çok zor ütüleniyor onlardan fazla yaptırmayın, benim gibi kafayi yersiniz sonra.
Küçük ev aletlerinden gerekli olanlar: kettle,çay makınası (üstü porsellen olanı çok güzel çay demliyor) mikser, rondo, blender, tost makinası (ayriyeten ekmek kızarmata makınasına gerek yok), türk kahvesi yapan makına vs., mutfak robotu ve meyve sıkacağı bana göre çok gerekli bişey değil nekadar kulaniliyorki?
nevresimi bol tutun, miafirler için kulanacağiniz nevresim ayrı olsun bunları çok pahalı almasanızda olur ama kendiniz kulancağniz nevresimleri kaliteli alın. Ucuzlarının çarşafları hemen çekiyor yıkanınca. Havlu bol bol olsun. Tabii dantellilerin ütüsü zor oluyor ama idare etcez.
Çatal biçak takımı günlük ayrı misafir için ayrı olsun. Günlük kullandiğiniz biraz fazla alın. Ben set almiştım hani şu sapı renk renk oluyor 6lıydı hepsı. O saplar kullandıkca kırıldı ama sadece kaşık ve çatalda ve çöpe gitti bu sefer biçaklar olduğu gibi kaldı ve takım bozuldu felan.Aynısını tabii bulamadım. En iyisi o sapsız olan olanlardan almak yada onların kalitelisini almak.
Aklıma gelenler bunlar.

fazla yorgan yastık almayın kızlar sonra evde koycak yer bulunmuyor, ayrica şu kanevceli, dantelli yorganlar yastıklar çok çok zor ütüleniyor onlardan fazla yaptırmayın, benim gibi kafayi yersiniz sonra.
Küçük ev aletlerinden gerekli olanlar: kettle,çay makınası (üstü porsellen olanı çok güzel çay demliyor) mikser, rondo, blender, tost makinası (ayriyeten ekmek kızarmata makınasına gerek yok), türk kahvesi yapan makına vs., mutfak robotu ve meyve sıkacağı bana göre çok gerekli bişey değil nekadar kulaniliyorki?
nevresimi bol tutun, miafirler için kulanacağiniz nevresim ayrı olsun bunları çok pahalı almasanızda olur ama kendiniz kulancağniz nevresimleri kaliteli alın. Ucuzlarının çarşafları hemen çekiyor yıkanınca. Havlu bol bol olsun. Tabii dantellilerin ütüsü zor oluyor ama idare etcez.
Çatal biçak takımı günlük ayrı misafir için ayrı olsun. Günlük kullandiğiniz biraz fazla alın. Ben set almiştım hani şu sapı renk renk oluyor 6lıydı hepsı. O saplar kullandıkca kırıldı ama sadece kaşık ve çatalda ve çöpe gitti bu sefer biçaklar olduğu gibi kaldı ve takım bozuldu felan.Aynısını tabii bulamadım. En iyisi o sapsız olan olanlardan almak yada onların kalitelisini almak.
Aklıma gelenler bunlar.

Bencede yorgan ve yastıkları çok yapmayın karar olsun.
Ben mecburen sandık üzerine yüklük yapmak zorunda kaldım koyacak yer bulamıyorum. Birde yünden yatak yapmıştı kayınvalidem
tatlicadiarzu

kıslar ben de 6 temmuzda evleniyorum..ama eşyalarda hala kararsızım ..mesela beyaz eşyamda bosch u seçtim iyi etmiş miyim? bi de elektrik süpürgesini alamadım ya kararsızlıktan.su filtreli olanlar hoşuma gdiiyor ama bilmiyorum ki kullanışlımııdır? kullanan var mııııı? rowenta mı , fakir mi ,bosch mu alsam ? kafamçokkarıştı

Back
X