iki yengem de su filtreli süpürge aldılar hiç mi hiç memnun değiller benim süpürgemi büyük yengem hediye aldı, arçelik torbasız. muhteşem bişey çok hoşuma gitti kullanımı çok rahat a.s
ufak mutfak eşyalarını da arçelik alıcaktım, baktım herkes arzumdan memnun fiyatları da uygun... bilmiyorum kararsızım. tost ve ekmek makinası, meyve sıkacağı falan almıcam çok gereksiz geliyo çünkü. şu an evde var hepsi bi kere yeni alındığında kullandık daha da kaldı tatlicadiarzu
beyaz eşyalarımı gri almıştım (komik oldu ya neyse tatlicadiarzu ) bi çok geçerli sebepten dolayı beyazla değiştiricem, ilerde kendi evim olunca inşallah, arçelik inox serisi düşünürüm
evli ablalarımız, perde hakkında tavsiyeniz var mı acaba_? uzun mu alsak kısa mı_? güneşliği stor alırız diyo annem, perdeyi stor almam da.. güneşlik sotr olunca kullanımı rahat oluyor dedi_?
perde konusunda stor ve mekanizmaları tavsiye ediyorum. Pilleli perdeler çok basıt duruyor bence. Güneşlikte storlar süper odanın rengine göre seçersin mekanzimalarda boncuklu boncuklu süper duruyor
stor perde bana çok büromsu bir hava veriyormuş gibi geliyor çok hoşlanmıyorum yani cicikız bide temizliği çok uğraştırıyormuş (temizliğe de bayılırım ya tatlicadiarzu) tülleri normal pileli, güneşlikleri stor alıcam. çünkü güneşlik de normal olursa tülün duruşunu bozabiliyor. stor şekil bozmuyor..
ceyize gecelik ic camasiri pijama gibi seylerin alinmasindan yanayim, fakat annem almiyo arkadaslar kiskaniyo mu dersiniz.. cekiniyomu acaba bilemedim :) daha cok mutfak esyasi birikti ceyizimde,havlular tülbentler patikler vs. klasik seyler.. bunlar zaten esten dostan gelen hediyeler daha yararli seyler olmali bence ceyizde..
ben herşeyi aldım diyodum, sabah kahvaltı yapıcaz bi baktık çay tabağı yok..:)) bi ay kadar sürüklendi tabi alması, nişanlıyken hemen alınıyoda sonra boşluyosun, en son dedik misafir gelse olmaz böyle gittik aldık..:))
kıslar ben de 6 temmuzda evleniyorum..ama eşyalarda hala kararsızım ..mesela beyaz eşyamda bosch u seçtim iyi etmiş miyim? bi de elektrik süpürgesini alamadım ya kararsızlıktan.su filtreli olanlar hoşuma gdiiyor ama bilmiyorum ki kullanışlımııdır? kullanan var mııııı? rowenta mı , fakir mi ,bosch mu alsam ? kafamçokkarıştı
canım bende 4 temmuzda evleniyorum. bütün beyaz esyamı bosch tan aldım. şuan bizim evde de bosch var. çok memnunuz. elektrik süpürgesi içinde bence sulu olanlardan alma
kullanımı zormuş diye duydum. ben onuda bosch aldım