- 19 Ocak 2018
- 1
- 0
- 6
- 26
- Konu Sahibi Limonludondurma1
-
Ne alakası var. Kim çıkartıo canım bunları. Hayat müşterek hesaplarınız ayrı olmayacak sonuçta. Maaşlarınızı birleştirip hesap yapacaksınız. Bence kimsede değilde sende biraz ego var. Baksana çocuğun bölümü hakkında ne sölemişsin.Herkes doktor olacak diye bir kaide yok. Kocam ne iş yaparsa yapsın helal olsun arkasındayım. Ben 5000 alim o 1500 alsın ama helal olsun. Biz geçindikten sonra kime ne. Ama bence sen mutlu olamazsın sölim. bi doktor bul kendineMerhabalar 20 yaşındayım 3 yıllık bi ilişkim var uzaktan da olsa gayet güzel gidiyor ama sürekli bak biz evlenmeyeceksek şimdi bitsin ben seninle evlenmek istiyorum falan diyor. Ben diş hekimliği okuyorum o adı bile duyulmamış bi bölümde okuyor. Benim maaşım büyük ihtimalle ondan fazla olacak ve annem de kadının maaşı fazla olursa evlilikte sorun olur emin misin diye soruyor. Sizce evlilikte kadının maaşının fazla olması sorun olur mu ?
Ego varsa kesinlikle sorun olur yanı erkek egosu bunu yutamıyor malesefMerhabalar 20 yaşındayım 3 yıllık bi ilişkim var uzaktan da olsa gayet güzel gidiyor ama sürekli bak biz evlenmeyeceksek şimdi bitsin ben seninle evlenmek istiyorum falan diyor. Ben diş hekimliği okuyorum o adı bile duyulmamış bi bölümde okuyor. Benim maaşım büyük ihtimalle ondan fazla olacak ve annem de kadının maaşı fazla olursa evlilikte sorun olur emin misin diye soruyor. Sizce evlilikte kadının maaşının fazla olması sorun olur mu ?
hayır neden olsun benim maaşım cok olsa eşim göbek atar yüzsüzdürdeMerhabalar 20 yaşındayım 3 yıllık bi ilişkim var uzaktan da olsa gayet güzel gidiyor ama sürekli bak biz evlenmeyeceksek şimdi bitsin ben seninle evlenmek istiyorum falan diyor. Ben diş hekimliği okuyorum o adı bile duyulmamış bi bölümde okuyor. Benim maaşım büyük ihtimalle ondan fazla olacak ve annem de kadının maaşı fazla olursa evlilikte sorun olur emin misin diye soruyor. Sizce evlilikte kadının maaşının fazla olması sorun olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?