- 2 Temmuz 2013
- 16.468
- 12.868
- Konu Sahibi senvarsindiye
Evlenmezdim bu vicdan yapılacak bir konu değil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet.Evleneceğiniz kişinin babası şizofreni hastası ise evlenme düşüncesini tekrar gözden geçirir misiniz? Şizofreni genetik bir hastalıkmış ve çocuğunuz olursa birinci dereceden akraba olduğu için geçme ihtimali yüzde 10 muş. Bu durum aklınızda soru işareti bırakır mıydı?
Ve şu durumda var, doğmamış çocuktan önce, evlenmeyi planladiginiz kişinin muhtemelen psikolojik rahatsızlıklara meyli olacaktır. Bu faktörleri de göz önünde bulundurun
Çocuğu düşünmeden önce eşin olacak kişiye 1. dereceden geçmiş mi ona göre bak karar ver.Evleneceğiniz kişinin babası şizofreni hastası ise evlenme düşüncesini tekrar gözden geçirir misiniz? Şizofreni genetik bir hastalıkmış ve çocuğunuz olursa birinci dereceden akraba olduğu için geçme ihtimali yüzde 10 muş. Bu durum aklınızda soru işareti bırakır mıydı?
Toplumun yaklaşık %30 u bipolar kişilik bozukluğu sergiliyor sadece tanı koyulmamış.Evleneceğiniz kişinin babası şizofreni hastası ise evlenme düşüncesini tekrar gözden geçirir misiniz? Şizofreni genetik bir hastalıkmış ve çocuğunuz olursa birinci dereceden akraba olduğu için geçme ihtimali yüzde 10 muş. Bu durum aklınızda soru işareti bırakır mıydı?
Şizofreninin genetik testi yoktur.Kuzenimin eşinin annesi şizofren hamileliğinde çok korktu Amerika’ya test gönderdiler oğlu gayet sağlıklı
Ben evlenmezdim diyenlerdenim şöyle bir yorumlara baktım hani yazanlara cevaben söylemiyorum bu benim genel fikrim bu adamla evlenmesem farklı biriyle evlensem çocuğumda farklı rahatsızlık çıkma falan gibi ihtimallerden bahsedilmiş ama bence aynı şey değil bu ihtimaller zaten hep var olan ihtimaller hep kötüyü düşüneceksek bu gün sağlıklıyız yarın psikolojik veya fiziksel bir rahatsızlığımız olabilir bilemeyiz hep en kötüyü düşünüp hareket etme mantığını anlamıyorum ben nedense bu ihtimaller var diye göz göre göre kendimi bu ateşe atmam siz ilerdeki çocuğunuza gen aktarımı olur mu diye merak ediyorsunuz ama eşinize olmadığı ne malum ? Belki göstermiyor çok iyi maskeliyor bence bunu daha çok düşünün
Zaten bizim toplumsal olarak sürekli bir kıyas ve en kötüsünü örnek göstererek ikna etme gibi bir hastalığımız varHastalık 45 yaşında da ortaya çıkabilir. Ben tansiyonla aynı kategoriye koyanlarin empati yapmadan yorum yaptığını düşünüyorum.