• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneceğin kişinin rüyada su vermesi

Allah Allah susatmamis cidden cok tuhaf o kadar tuz ama canim dedigin gibi o konuya cok yogunlasip kalpten niyetlenmedin galiba 😁 evet kimisi ozel bi zamani var diyo ama kimisi de normal zamanda yapmis yine olmus
Denedim olmadı ya içimde kaldı evlendim o özel zamanlar geldiğinde hala denerim. Ama yok göremiyorum 😁

Denedim olmadı ya içimde kaldı evlendim o özel zamanlar geldiğinde hala denerim. Ama yok göremiyorum 😁
Ben de daha once hic denemedim bekar arkadaşımdan yeni duyuyorum bende evlendim artik ama yine de denicem bi gun bakalim kocam su vericek mi :D

baskasi veriyormuş ben sook :KK70: ama üniversiteye giden kiz kardesim var o cok meraklıdır boyle şeylere denettiricem 😁
Bende tedirgin oluyorum ya başkasını görürsem diye :deli:

Rüya görebilmeyle alakalı heralde😁 Evleneceğim zamanda istihareye yatıyordum bi türlü göremiyordum. En sonunda gördüm bi tane, ondan da hayır mı şer mi anlamadım😁

Halbuki kuzenim namaz bile kılmadan sadece niyet ederek görmüştü benim için🙄😃

Bende tedirgin oluyorum ya başkasını görürsem diye :deli:
Rüya görebilmeyle alakalı heralde😁 Evleneceğim zamanda istihareye yatıyordum bi türlü göremiyordum. En sonunda gördüm bi tane, ondan da hayır mı şer mi anlamadım😁

Halbuki kuzenim namaz bile kılmadan sadece niyet ederek görmüştü benim için🙄😃
yaa iste canim aynen birazda bilinc altin önemli hani düşünüp gorcem gorcem diye yatiyosun beyin görüyor galiba sen cok umursamadan yaptıysan eger ondan olabilir 😁 peki kuzenin ne gormus senin icin o nasil oluyordu renk mi görüyorduk iyiyse yesil kötüyse kirmizi diye:deli:

yaa iste canim aynen birazda bilinc altin önemli hani düşünüp gorcem gorcem diye yatiyosun beyin görüyor galiba sen cok umursamadan yaptıysan eger ondan olabilir 😁 peki kuzenin ne gormus senin icin o nasil oluyordu renk mi görüyorduk iyiyse yesil kötüyse kirmizi diye:deli:
Evet renkler o şekilde

Böyle masmavi bi denizde görmüş kendini ama rüyasında benim için rüyaya yattığının bilincindeymiş.

İnşallah doğrusunu görmüştür:dua:

Evet renkler o şekilde

Böyle masmavi bi denizde görmüş kendini ama rüyasında benim için rüyaya yattığının bilincindeymiş.

İnşallah doğrusunu görmüştür:dua:
canim evlendiğini gore dogru görmüş deniz mavide iyiye işarettir evlenme niyeti icin yatmamis miydi baska bi sey miydi🤔

Şimdi tuzu öylece mi yiyelim hamura bol tuzmu katalım ? Ve ilk yattığımız evin kapısının anahtarını mı koyucaz yastığın altına ? :)

Son düzenleme:
Şimdi tuzu öylece mi yiyelim hamura bol tuzmu katalım ? Ve ilk yattığımız evin kapısının anahtarını mı koyucaz yastığın altına ?:KK15:
hamura boll tuz katip kızartıp yiyin diyorlar canim ama sadece tuz yiyende var cok zorlar diye düşünüyorum o yuzden en iyisi hamura bolca katip kizartip yemek sonrada o niyetle ustune hic su icmeden ruyamda gorucem deyip ye uyu cikar inşallah denersen haber ett😁👍 evet yeni girdiğin yattigin evin anahtarını koyacaksın

canim evlendiğini gore dogru görmüş deniz mavide iyiye işarettir evlenme niyeti icin yatmamis miydi baska bi sey miydi🤔
Evet evlilik niyetiyle yattı. Ben henüz baba evindeyim düğünüm olmadığı için o yüzden evliliğim hayırlı diyemiyorum. Henüz hiçbir şey görüp yaşamadık sonuçta

İnsan korkuyor yine de. işte acaba nasıl olcak mutlu olcak mıyız diye 😊

Evet evlilik niyetiyle yattı. Ben henüz baba evindeyim düğünüm olmadığı için o yüzden evliliğim hayırlı diyemiyorum. Henüz hiçbir şey görüp yaşamadık sonuçta

İnsan korkuyor yine de. işte acaba nasıl olcak mutlu olcak mıyız diye 😊
aaa anladimm canimm sen daha evli degilsinn şimdi oturdu tamamm 👍 inşallah cok guzel mutlu huzurlu bir yuvan olur canim sen bu yazilanlari bi dene🙈😁

Back