• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneceğin kişinin rüyada su vermesi

Kuzenim böyle bir şey yapmıştı. Fakat kendi evleneceği kişiyi değil kız kardeşinin nişanlısını görmüştü. Günlerce ağladı bir de "Nasıl olur da onu görürüm?" diye :KK53:
aaa cok tuhaf olmus cidden neden oyle oldu acaba nişan olayini falan bilinc altinda cok mu dusundu ki sasirdim valla... musait bir zamaninizda kuzeninize sorar misiniz nasil yapmis direkt tuzu yemis uyumus mu😁🙈

aaa cok tuhaf olmus cidden neden oyle oldu acaba nişan olayini falan bilinc altinda cok mu dusundu ki sasirdim valla... musait bir zamaninizda kuzeninize sorar misiniz nasil yapmis direkt tuzu yemis uyumus mu😁🙈
Diğer kuzenimin düğün hazırlıkları zamanıydı. Doğal olarak bilinç altında onlar vardı. Maaile sapık muamelesi yapıp ağlattık kendisini :KK53:

Yanılmıyorsam Hıdırellez günü akşam saatlerinden itibaren su içmeden gece de baya tuzlu bir şeyler yiyip yatmış.

Mülk süresi 14. Ayeti 9 kez abdestli olarak okusun. Uyuyana kadar Ya Latif Ya Habr desin. Görene kadar bir hafta tekrarlayabilir.

Tuzlu bir hamur yoğuracak, azıcık.
Ama aşırı tuzlu.
Hatta 7 ayrı evden alınmalı o tuz öyle derler ama orası uzun iş.

Sonra o tuzlu hamuru yiyecek, hemen tavada alt üst kızartabilir.

Rüyasında çok susayacağı için ona su veren kişi ile evlenecek.

Öyle derler :KK66:

Benim bildiğim bu.
Gençliğimde denemişliğim bile var ama o hamuru yiyebilecek kadar babayiğit olamadım, sırf tuzdu:KK66:

Yapsın bakalım,maksat eğlenmek :KK66:

Bunu bir tanıdık yapmıştı.
Arkadaşının abisini görmüştü rüyasında.
Abi de nişanlıydı evlenmek üzereydi.
Gel zaman git zaman bunların nişan bozuldu.
Bu arkadaşla evlendiler.
Alakasız insanlardı halbuki.
Nasip kısmet tabi orası ayrı, ilgisi yoktur da, tuhaf olmuştu yani
:rolleyes:

Tuzu bilmiyorum ama ilk kez kaldığın evde uyuduğun odanın anahtarını yastığının altına koyarsan evleneceğin kişiyi görürsün dediler bana. Düğünden önce evi yerleştirmek için geldiğimde odanın anahtarını koydum. Çok ilginç bir şekilde eşimi gördüm. Biraz bağırmışım. Beni uyandırdı. Biz gerçekten evleniyoruz demiştim. 😂

Merhabaaa hanimlarr bu konuyu bir arkadaşım için açtım aslında o uye olmadığı icin benden rica etti ben evli ve hamileyim 🙈

Sanırım tuz yiyip uyuyunca evleneceğin kisi sana su veriyormus bunu tam olarak bilen varsa yazabilir mi ne yapmasi gerekiyor tam olarak şimdiden teşekkür ederiz🤗😊
İlk kez sizden duydum.

Tuzlu bir hamur yoğuracak, azıcık.
Ama aşırı tuzlu.
Hatta 7 ayrı evden alınmalı o tuz öyle derler ama orası uzun iş.

Sonra o tuzlu hamuru yiyecek, hemen tavada alt üst kızartabilir.

Rüyasında çok susayacağı için ona su veren kişi ile evlenecek.

Öyle derler :KK66:

Benim bildiğim bu.
Gençliğimde denemişliğim bile var ama o hamuru yiyebilecek kadar babayiğit olamadım, sırf tuzdu:KK66:

Yapsın bakalım,maksat eğlenmek :KK66:
Aynenn oyle canim maksat eglenmek vayy be demek tuzdan yiyemedin ama alttaki mesajini gördüm simdi ona da cevap vericem arkadasin resmen görmüş kocasini hem de baskasiyla nisanliyken vaay be dedim🙈😁

Back