Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O üye nisanliydi ve ayrıldı bu farklı sanırımSiz 21 yaşındaymışsınız. Sevgiliniz kaç yaşında ?
"Bizim düğün için alacağımız eşyaları kullanacaklarını söyledi." demişsiniz. Eşyaları ortak mı alacaksınız ?
Buna çok benzer bir konu daha okumuştuk. Aynı üyeyseniz, siz ayrılmamış mıydınız ?
Ablasıyla konuştuğumda da annesinin sevgilimle kalacağını onun tek başına hayatını idame ettiremeyeceğini söyledi (yemek, temizlik).....Biz şu an da kendi aramızda sözlü gibi bir şeyiz sevgilimle ve ne o ne ben annelerimizle tanışmadık, ben ablasıyla konuşuyorum arada araşıyoruz. Konu şu sevgilim atanıp farklı bir şehirde yaşayacak ve ev tutacak. Bana annesinin yanında gelip kalacağını ve bizim düğün için alacağımız eşyaları kullanacaklarını söyledi. Ben istemiyorum deyince kırmayacaklar ya eşyaları falan diye çıkıştı. Ben de ikinci el eşya alıp kullanabileceklerini söyledim, bana o zaman bizde o eşyaları kullanırız ileride yenisini alırız dedi. Ben istemiyorum deyip açıklayınca daha var bakarız nikah bile olmadı diye geçiştirdi. Ablasıyla konuştuğumda da annesinin sevgilimle kalacağını onun tek başına hayatını idame ettiremeyeceğini söyledi (yemek, temizlik) Ablasına arkadaşlarıyla ev tutabileceğini ben onu ikna ederim gibisinden cümle kurdum.Daha sonra konusu açılmadı fakat konuşmayı düşünüyorum sizce ne demeliyim? Bizim düğünün ne zaman olacağı belli bile değil sizce ne yapmalı? Ve sizce abartıyor muyum anneme ve arkadaşlarıma anlattığımda haklı olduğumu söylediler siz ne düşünüyorsunuz?