Evleneceğim insan bu kişi mi ? Kafam çok karışık :(

Of yaşarken öyle olmuyor balım inan bana kaç arkadaşımı ipten aldım:// bunların yanında bir sürü iyi özelliği olduğu için böyle arada derede kalıyor insan.
Ben iyi bi şey okuyamadım ya. Hayvanları seviyor, yemeğini yapıyor ama sanki onları da zoraki yaptığı için acısını sizden çıkarıyor gibi. O özellikler de güzel ama hayatınızı cehenneme çevirecek neredeyse '' olsun hayvan sevgisi var '' mı diyeceksiniz?

Bir avukat olarak böyle adamlardan çeken kadınların soluğu yanınızda almasından hiç mi ders çıkarmadınız? Yani cahil ya da o insana muhtaç da değilsiniz neden kendiniz olmaktan, istediğiniz şeyi yapmaktan bu kadar taviz verdiniz? Ne demek kıyafetinize, sporunuza izin vermedi ya Kimse kimsenin rehabilitasyon merkezi değildir sorunları varsa gitsin bir uzmandan yardım alsın siz de gerekirse bu konuda destek olun ama bu kadar kendinizden taviz vermeyin rica ederim.

Ama 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor
İyi özellik dediği de onun istediklerini yapınca iyi davranması, seviyormuş aşırı ilgiliymiş gibi yapmasıdır. Adam evlenince eve kapatacak erkek yüzü görmesin diye haberi yok. Belki o zaman da beni seviyor cok kıskanıyor diye düşünür. Evleneceği kesin, psikolojik şiddetin alasını görüyor şu anda bile, umarım dayak yemeden boşanır.

Hayır mesela ihtiyacım olduğunda sarıp sarmalıyor. Benimle çocukça eğlenebilşyor. Dertlendiysem(onun dışındaysa djdjd) dinleyip çok destek oluyor. Bazen bıkmadan gönlümü alıyor. Aileme saygı duyuyor. Beraber asla sıkılmıyoruz , bir şeyden hoşlandıysam yapar (Bazen uğraşmak istemiyor) mesela beyaz eşya aldığımızda gece acaba gri renk mi olsa dediğim için tüm gece uyumamıştı ve sabah ilk kalkıp yaptığı iş iade edip onu almak olmuştu. Tek lafımla böyle Tatlı uğraşması çok hoşuma yitmişti böyle iyi özellikleri de var ama işte

İnanın çok çok ders çakardım ama başa gelince insanın mevti dönüyormuş. Bir de başta olsa zaten kestirip atardım cidden iyi bir durumum iyi bir mesleğim var. İhtiyacım yok. Ama ilk tanıştığımızdan tamamen güvenene kadar böyle biri nasıl karşıma çıktı diyordum. Sonradan başladı bu kıyafet vs mevzuları. Koyafet de zaten aşırı açık giyinmiyorum aramızda huzursuzluk olmasına gerek yok diye başladı ahanda bu noktadayım. Saflığıma ve yaşıma veriniz

, yani her yere beraber gidelim beraber yapalım kafasında biri birine zarar verebilecek biri değiş öfke nöbetleri vardı 2 kez denk geldim. Üzerinden 1 sene geçti bidaha olmadı.aşmak için bir sürü yöntem denedi. Şimdilerde sadece bu bir anda parlama olayı var.

Kimse dört dörtlük değildir elbet herkesin kusurları, sıkıntıları vardır. Ama öfke kontrolün sorunu çok büyüktür. Onun önüne siz geçemezsiniz. Kalbinizi kırmaktan çekinmez, ağzından çıkanı kulağı duymaz sonra gönül almak için saçmalıklar yapar ki sizin ki onu da pek yapmıyor. Ayrıca anlattığınıza göre sizi eve kapatıp kimseye göstermeme derdinde resmen, sosyal hayatınız neredeyse 0. Ve şimdiden böyle bu. Ben kimseyle görüşmesemde olur, arkadaşlarımla gezmesemde olur, kıyafeti de istediği gibi giyerim diyorsanız siz bilirsiniz ama bunlar bahsettiğiniz o özelliklerden çok daha önemli.

Yani arkadaşlarımı tanıdığı sürece laf etmez gece kız kıza meyhaneye felan cıkıp ediyorum bunları da sorun etmiyor eve kapatma derdinden ziyade egosundan yapıyor bunları gibi geliyor şırf lafım dinlensin diye.

, yani her yere beraber gidelim beraber yapalım kafasında biri birine zarar verebilecek biri değiş öfke nöbetleri var sadece
Biz üstümüze düşeni yapıp uyardık. Siz korumaya ve öyle biri değil demeye devam edebilirsiniz tabii ki. Biz neler yaşayacağınızı görüyoruz buradan. Siz ise ateşe yürüyorsunuz. Dediğim gibi yapacak bir şey yok. Yanmadan evet ateş yakarmış demeyeceksiniz. Umarım çok yanmazsınız, umarım en az hasarla atlatırsınız. Adam psikopat çünkü.

Teşekkür ederim hepsini düşünüyorum zaten sizin dediklerinizin de. Etraflıca düşünmek için yazdım çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için dee emin olun normalde böyle biri değilim kimseye anlatamadığım için yazdım zaten buraya :)

Yumruğunu masaya vurup söz dinleten cinsten olmayı planlıyor sanırım. Üvey babamda böyleydi kendini padişah sanardı. Yanlışına doğru diyeceksin, asla karşı çıkmayacaksın, her zaman özür dileyen sen olacaksın, saygıda kusur etmeyeceksin, biliyorsan dahi ondan üstünmüş gibi görünmemek adına susacaksın '' sen daha iyisini bilirsin '' diyeceksin. Yazarken midem bulandı. Böyle bir tipti kendisi. Ve tabi ki çatışmalarımız fazlasıyla olurdu zira ben asla böyle zihniyete boyun eğmem. Yanlışına yanlış derim. Kendini kusursuz sanardı ama bir o kadar cahildi. Emin ol çok ama çok zor uğraşması. Bunun ortası yok ya şartları kabul edip dediği gibi biri olacaksın ya da ayrılacaksın. Bakın şimdiden yıpranmışsınız.

Psikolojik sorunları var sanırım erkek arkadaşınızın. Profesyonel yardım almaya ikna edin bence. Kendine vurması vs. normal değil. Sonrasında duruma bakarsınız.

Adamı burada savunmak güzellemek için mi konu açtınız insanlara danişıyorsunuz anlamadim e evlenin o zaman hen sorun nedir?

Adamı burada savunmak güzellemek için mi konu açtınız insanlara danişıyorsunuz anlamadim e evlenin o zaman hen sorun nedir?
Hayır eksisi ve artısıyla kafam karman çorman olduğu için her şeyi yazmaya çalıştım. Sorun birden parlaması , sürekli erkeklik gururundan bahsetmesi, beklentilerimin çok olduğunu söylemesi. Olumlu yönleri yazmamın sebebi belki benim yaklaşımım mı yanlış diye her şeyi objektif olarak yazmak istediğimden

Erkekliğe bu kadar anlam yükleyip "ben erkeğim lafım sözüm dinlenecek" kafasında olması da hanesine dünyanın eksisini yazdırır bana göre bu tipler önce masaya yumruğunu vurur sonra o yumruk size inebilir... Konunun başında hayvansever olduğunu söylemişsiniz ama inanamadım hayvanseverler genellikle yumuşak mizaçlı şefkatli insanlar olurlar biz eşimle öyleyiz keza hayvan seven başka arkadaşlarımız da öyle

Evlenecek zaten. Belki düzeltirsin değiştirirsin yorumları gelir diye düşünmüş. Çevresine özellikle ailesinden birilerine anlatsa kesinlikle evlenmesine izin vermezler biliyor. Aslında neyin ne olduğunu çok iyi biliyor ama görmezden gelmek istiyor çünkü kendince adamın kurtarıcısı iyilestiricisi olduğuna inanıyor. Adamı düzeltecek ya. Kendisi dümdüz olacak oysa. Adam dozer gibi geçecek üstünden. Yazık olacak.

Yaklaşımınız yanliş değil çok bile dayanmışsınız böyle birine 2 yıl az değil. Yaptığı iyi şeyler lütuf değil zaten olması gerekenler yeniden bunlari yapan birini bulamam belki diye kafanız karışıyordur. Ama biz de diyoruz ki evlenip birkaç yıl sonra bunların hiçbir önemi kalmayacak eksi yönler artacak.

Gerçekten ben de anlayamadım genel olarak ilk zamanlar öyleydi dışarıdan da öyle durur birine anlatsam inanmaz. Ben bile bu yüzden ikilemde kalıyorum. Ama belli konularda mizaç değiştiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…