- 2 Ocak 2021
- 2.232
- 1.104
- 32
-
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
Ne güzel. Benim çok kötüydü. Doktor Bİle şaşırdı cünkü. İste isinin ehli olmayınca böyle oluyor. Ben yine gideceğim. Çok sağolun. Bakalım ne diyecek merak ediyorum ben debende özelde oldum 10 sene öncenin şartlarıyla üstelik
siz 10 gün ne olduda yattınız ? sezeryan ameliyat oldum doğumumda 38 cm lik yumurtalık kistimden ötürü yumurtalığım alındı ona rağmen 10 gün yatmadım 10 gün çok ciddi süre
hemde hemoroidleri almaması anlamsız olmuş arkadaşım bambaşka bir meseleden ameliyat oldu hemoroid şikayetide vardı hazır yatmışken bunuda alalım diye hemoroid ameliyatı yapmışlardı aradan çıksın diye
İlk doğumumdan 50 gün sonra acil olarak ameliyata girdim böbrek taşlarımdan, hızlıca temizlenmeye çalıştım. Ameliyatta iki böbreğime de stent takıldı, 10 veya 15 gün sonra alınacaktı.Valla doktorların hakkı ödenmez. Biz bazen kendimizden bile tiksiniyoruz terlediğimizde falan ne demek orman gibi gitmek
zamanında çok kilolar alıp alıp verdiğim için vücudumda ciddi çatlaklar var bazıları kolda bazıları göğüste karında bolca, harita gibi kısacası doğum yaptım zannedersin. birlikte olduğum kimse bunu önemsemedi tepkilerine çok dikkat ettim sallayan pek olmadı. açıkçası içten içe anormal karşılayan olduysa da çok da umrumda değil ve umrumda olmamalı da çünkü o çatlakların beni ben yaptığı gibi o basur memesi de seni sen yapıyor (böyle de garip oldu ddkfkdjjf)
Ya hepsi de böyle değil şimdi gömmeyelim yani. Ha ben de sürmem o ayrıAltı üstü döşü kıllı göbekli ortalama Türk erkeğ
Ama onlar seksi çamaşırlar hayatım.O kıytırık naylon külotların içinde bütün gün gezerlerse tabi kokar. Kokmasa şaşarım.
Kesinlikle,genellikle lifsiz beslenmekle alakalı.hiç utanmayın bu çok normal bir durum. ben de de makat yırtığı sıkıntısı vardı, ameliyat olunca haliyle duymayan kalmadı. Bir çok insanda ya hemoroid vardır ya da makat yırtığı
Pambıklı tanga diye bişe var. Biri ona bunu söylesinAma onlar seksi çamaşırlar hayatım.
Pamuklu giyip babaanne gibi olmak istemezmiş
Eğilip makatiniza mi bakacakMerhaba arkadaşlar. Belki güleceksiniz ama başlıkta da gördüğünüz gibi. Tedavi oldum aslında. AmeliyAt sonrası makat kısmım öyle kaldı. Doktor hepsini alırsak ağrı çekersin demişti. Tekrardan doktora gittim. Onlar da öyle dedi. Ama beni fazlasıyla sıkmaya başladı bu durum. Pazartesi tekrardan doktora gideceğim. Ya yapmazlarsa diye de korkuyorum. Evleneceğim ve gerçekten utanıyorum. Bu durumda olup evlenip sorun yaşamayan var mı? Acaba benden soğur mu diye de korkuyorum
Dantel istiyor, tül istiyor, seksapel istiyor.Pambıklı tanga diye bişe var. Biri ona bunu söylesin
Pıttığımıza yazıkAma onlar seksi çamaşırlar hayatım.
Pamuklu giyip babaanne gibi olmak istemezmiş
Ben terbiyeli kızım oral bilmemOnu ben yazdımoralda neden görünmüyormus yav
Bir tane Bim'den aldım geçen gün.Pıttığımıza yazık
Pıttık mıPıttığımıza yazık
Sevdiceğimin toto deliğiyle ilgilenemiceksem ne anladım ben o evliliktenAllah belanı vermesin sarı yılan
merak eden olursa özelden yazsın anlatırım
Ne güzel. Benim çok kötüydü. Doktor Bİle şaşırdı cünkü. İste isinin ehli olmayınca böyle oluyor. Ben yine gideceğim. Çok sağolun. Bakalım ne diyecek merak ediyorum ben de
Bir tane Bim'den aldım geçen gün.En ucuzu orada