- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 35
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
Karanlıkta sevişmeye ne dersin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi asli görevimiz o ben hala oral ve popo deliğini anlamaya çalışıyorum hxhshdhhdhsSevdiceğimin toto deliğiyle ilgilenemiceksem ne anladım ben o evlilikten
Ayol dümdüz pamuklu donlar bile çarşıda tanesi 30 tlden satılıyor.Öfff bana don deme. Yılan instagram karşıma bir çamaşırcı çıkartı donlar 200 sütyenler 400 lanet olsun haftalık mutfak masrafına diyip ! Alamadım
Kıazz penti de bazen çok indirim oluyor. Ay don önemli vallahiAyol dümdüz pamuklu donlar bile çarşıda tanesi 30 tlden satılıyor.
Bim'den alıyorum artık valla.
Bende de olmuştu. Krem vermedi mi ? Kime tavsiye ettimse , çok faydasını gördü. Gerçekten harika bir krem yawKonu nerden nereye gitmiş Çok rahatsız oluyorsanız bir randevu alın ve Dr ile değerlendirin.. Bende de doğumdan sonra oldu gitmiyor oradaki meme Dr ameliyata gerek yok deyip sadece kabız olmamak için ilaç verdi o kadar.. Ama ben rahatsız olmuyorum.. Kimbilir karşıdakinin neleri var bu kadar özgüvensiz haline getirmeyin
Pomad mı? Hiç işe yaramıyor oBende de olmuştu. Krem vermedi mi ? Kime tavsiye ettimse , çok faydasını gördü. Gerçekten harika bir krem yaw
Ay en korktuğum şey ama neler çekiyorsunuz kim bilir bi dr hanım masallah tertemizsin mis gibi kokuyorsun demişti şaşırmıstım nelere maruz kaliyorsa artıkDiş demeyin bana, gaita, idrar , irin, öyle çok iğrenmem ama ağız ve salgılarına dayanamıyorum
Yok efendim, inanın ay şu kıllı gelmiş iyy falan demiyoruz. Sadece, örneğin genital alanda bir lezyon var incelemek gerekiyor diyelim, kıldan görünmüyor ki bakabilelim. Veya koku o kadar rahatsız ediyor ki, eğilip bakamıyorsunuz bile.
Acil serviste sonda takmak gerekiyor mesela, kıldan üretral açıklığı göremediğim olmuştu.
Yoksa hani inanın hastaların dedikodusunu yapmıyoruz. Sadece birazcık işimizi kolaylaştırsalar keşke diyoruz
Ya şimdi sana sexis hayatımı anlamicim sence kk buna hazır miTabi asli görevimiz o ben hala oral ve popo deliğini anlamaya çalışıyorum hxhshdhhdhs
Ahahah utanılacak bir şey olduğunu bilmiyordum valla bende de var hatta ülkecek hepimizde var artık bu virüsten daha hızlı yayıldı kendisi Afedersin ama orana bakmayıversin yani asdfgh sağlık sorunu bu. Benim ilk çıktığı günü hatırlıyorum da hastaneye ağlayarak gitmiştim bağırsak kanseri sandım kendimi afedersin klozet kanlar içinde kalmıştı içten gelen bir şey sandım hemoroid olduğunu öğrenince rahatlama gelmiştiMerhaba arkadaşlar. Belki güleceksiniz ama başlıkta da gördüğünüz gibi. Tedavi oldum aslında. AmeliyAt sonrası makat kısmım öyle kaldı. Doktor hepsini alırsak ağrı çekersin demişti. Tekrardan doktora gittim. Onlar da öyle dedi. Ama beni fazlasıyla sıkmaya başladı bu durum. Pazartesi tekrardan doktora gideceğim. Ya yapmazlarsa diye de korkuyorum. Evleneceğim ve gerçekten utanıyorum. Bu durumda olup evlenip sorun yaşamayan var mı? Acaba benden soğur mu diye de korkuyorum
Ama bütün sırrı bozdun69 pozizyonunda altta olan popo deligini görür
Makat girişini özellikle görmek istiyorlar mı cidden? İnanamııöörümmmmŞaka gibisiniz cidden. Adamlar görmek için şekilden şekile giriyor yahu.
Oraya ayrı bir ilgileri olabiliyorMakat girişini özellikle görmek istiyorlar mı cidden? İnanamııöörümmmm
Kızz sen kaşla göz arası yine niye uçtun?Kıazz penti de bazen çok indirim oluyor. Ay don önemli vallahi
Görmek mi, daha neler yapıyorlar da söylemeyeyimMakat girişini özellikle görmek istiyorlar mı cidden? İnanamııöörümmmm
Ya aslında ekstrem bir şeye gerek yok, kalçanın mümkün mertebe kaldırıldığı doggy pozisyonunda her şey kabak çiçeği gibi ortaya çıkıyorGörmek mi, daha neler yapıyorlar da söylemeyeyim