- 2 Ocak 2021
- 2.232
- 1.104
- 32
-
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
Değil dimi. Valla kafama çok takmaya basladımAllah aşkına bunun nesi utanılacak bir şey?
Sağlık sorunu bu.Değil dimi. Valla kafama çok takmaya basladım
Ay insanların ne ciddi hastalıkları var, sırf makatta diye mi utanılacak bir hastalık bu hemoroid?Merhaba arkadaşlar. Belki güleceksiniz ama başlıkta da gördüğünüz gibi. Tedavi oldum aslında. AmeliyAt sonrası makat kısmım öyle kaldı. Doktor hepsini alırsak ağrı çekersin demişti. Tekrardan doktora gittim. Onlar da öyle dedi. Ama beni fazlasıyla sıkmaya başladı bu durum. Pazartesi tekrardan doktora gideceğim. Ya yapmazlarsa diye de korkuyorum. Evleneceğim ve gerçekten utanıyorum. Bu durumda olup evlenip sorun yaşamayan var mı? Acaba benden soğur mu diye de korkuyorum
Makat kısmı öylece kaldı derken ne demek istediniz tam anlamadım.Merhaba arkadaşlar. Belki güleceksiniz ama başlıkta da gördüğünüz gibi. Tedavi oldum aslında. AmeliyAt sonrası makat kısmım öyle kaldı. Doktor hepsini alırsak ağrı çekersin demişti. Tekrardan doktora gittim. Onlar da öyle dedi. Ama beni fazlasıyla sıkmaya başladı bu durum. Pazartesi tekrardan doktora gideceğim. Ya yapmazlarsa diye de korkuyorum. Evleneceğim ve gerçekten utanıyorum. Bu durumda olup evlenip sorun yaşamayan var mı? Acaba benden soğur mu diye de korkuyorum
4. Evreydi. Doktor almamış kalan kısmı. Tekrar tedavi edilir mi sizce. Olmak isterim açıkçası. Cünkü rahatsız oluyorumMakat kısmı öylece kaldı derken ne demek istediniz tam anlamadım.
taşma varsa alıp içeri sokuyorlar tekrar ve sabitliyorlar
Evre kaçtı basurunuz? 3-4 ise ameliyat gerekiyor genelde. 1-2 de gerek yok. Konservatif tedavi ile takip ediliyor.
Sağlık sorunu sonuçta bu da. Utanacak hiçbir şey yok. Ve tedavisi de olan bir şey
Hahaaâaaaa acabaOnu nasil görecek ki
Elbette edilir. Genel cerrahi plk den randevu alın ve muayene olun4. Evreydi. Doktor almamış kalan kısmı. Tekrar tedavi edilir mi sizce. Olmak isterim açıkçası. Cünkü rahatsız oluyorum
DoggyOnu nasil görecek ki
Görmemesine imkan olan bir bölgede değil ki. Konu sahibi bir deyiş var ama terbiyem müsade etmeyecek, o yüzden sevişecek eş bulmuş da misket kadar basura mi takılacak,diye sadelestireyim:)Onu nasil görecek ki
Aman zaten %70 ihtimalle misyoner pozisyonunda 3.5 dakka sevişen bir kocanız olacak. Çok kasmayın görmez bile