- 3 Şubat 2018
- 25.513
- 109.884
- 598
- Konu Sahibi Golgegolge
-
Benzer seyler. Annem cocugu cok sevdim ama .... nin kizi engelliyle evlenmis derlerse uzulurum diyo. Kafa ayni. Simdi saglik durumunuz nasil
Disaridan soyleyenlerin agzina ediyorum sahsen ama is aileye gelince cekiniyorum
Allah mutluluklarini daim etsinBenim annemin ayağından engeli var. 30 senedir evliler babamla. 2 çocukları var. Kimse engel olmasın mutluluğunuza.
Amin.Allah mutluluklarini daim etsin
Masallah allah mutlulugunuzu daim etsin. Cok sevindim adinizaSükür sagligim yerinde eskisine göre. Mutlu bir evliligim ve iki evladim var. Kaptim yakisikliyi
Ama cidden ben baskasinin lafina bakip yasamiyorum hayatimi. Ailenin destegi de önemli tabi, ama elalem icin evladinin mutlulugunun engelleyen birinin sözüne de pek bakmam acik söyliyim..
Anneni uyar, '' Sendeki bu diller çok tehlikeli, döner başını bulur. '' diye.Cok uzuldum. Bana da sey dedi annem sen kendi eksigini biliyorsundur evlenmek icin bu adami sectigine gore. Yerin dibine girseydim de o lafi duymasaydim
Tek tesellim zamanla buna alisacaklarin inanmam. Iyi niyetliler ama beni ne kadar uzduklerini farkedemiyorlaraileye gelince de kendinizi soyle avutun o vakit (yani demek istedigim kotu niyetli olmadiklarindan eminseniz bu kisilerin tabi ki de)
insanlar bazen dusuncesizlik yapabilirler,
gaf yapabilirler,
iclerindeki bazi endiseleri baska sekilde yansitabilirler.
o yuzden gulun gecin, ben kararimi verdim diyin en net sekilde. Zamanla bunlar konusulmaz olur.
Kotu aliskanligi yok. Cicek gibi cocukIsitme engelli ise , benim isitme engellilere yardim amaci ile gittigim isaret dili kursundan tanidigim bir kursiyer ile (duymada ve konuşmada problemi olmayan ) isitme engeli olan bir çocukla evlendi ve cok yeni .
Hic uzmeyin tatlı canınızı, siz anlastiktan sonra gerisi boş. Erkek arkadaşınızin kötü alışkanlıklari var ise aileyi dinleyin derdim fakat engel bedende degil , kafalarda ve kalplerde maalesef.
Cook tesekkur ederimAmin.Darısı sizinle sevdiğinize olsun inşAllah.
Basini da bulmasin ama anlasin sadece sevgimi insallahAnneni uyar, '' Sendeki bu diller çok tehlikeli, döner başını bulur. '' diye.
Aynen benim tam olarak anlatamadiklarimi anlatmissiniz. Cok sukur ki bende ve sevgilimde bu kafa yok.Herkes cok şaşırmış ama benim beyinsiz akrabalarimin kafa yapısı da ayni. Kendilerine gore muhtesem olan bir damat adayi reddedilirse, "kızın bir kusuru vardir" diye yorumlarlar.
Konu sahibine de ayni baski uygulanıyor.
"Normal" biriyle evlenemek istemiyor oluşu, konu sahibini onlara gore "kusurlu" yapiyor. < Belli ki bakire degil, bu haliyle de onu anca "kusurlu" biri kabul eder. > diye düşünüyorlar. Zihniyetlerine tükürdüklerim.
Millet marstan kaya örneği topluyor, biz hâlâ bunlari konusuyoruz.
Möhteşem damat adayını sana kaktıramamanın hırsı bu, tanırım.Herkes cok şaşırmış ama benim beyinsiz akrabalarimin kafa yapısı da ayni. Kendilerine gore muhtesem olan bir damat adayi reddedilirse, "kızın bir kusuru vardir" diye yorumlarlar.
Böyle ileri geri konuşursa Allah'ın gücüne gider.Basini da bulmasin ama anlasin sadece sevgimi insallah
ailenin böyle düşünmeleride çok yanlışşArkadaslar ilk defa asik oldum. Hislerim karsilikliymis. Evlenmeye karar verdik. Ama ailemin rizasi yok. Sebebi sevgilimin engelli olmasi. Ben sevdikten sonra insanlarin ne dedigi onemli degil tabii. Ama kisa surede cok yiprandim. ''Bakire'' olmadigim icin evlenmek istedigim laflarini duyuyorum.(ki oyle bir sey yok ) Cok agirima gidiyor. Bunu es adayimla paylasmak istemiyorum. Neden uzeyim insanlarin kalpsizlikleriyle onu. Daha cok baglaniyorum ona insanlarin bu kalpsizliklerini gorunce. Velhasil daha yolumuz cok uzun. Belki daha çok yipranacagim ama değecek diyorum simdiden. Zamanla askimi gorecek insanlar Benimle benzer hikayesi olan var mı? Dertleşelim.
Masallah allah mutlulugunuzu daim etsin. Cok sevindim adiniza
Cok tesekkur ederimailenin böyle düşünmeleride çok yanlışş
engelli diye ondan sebepmii evleniyormuşssunn
hadii diyelim engelli olmasın evlendin evlendikten sonra belki kocanın başına başka birşey gelecek o zaman belki sonradan engelli olcakk neolcak boşan mı dicekler işte düşünmeleri bile çok kötü
bence seviyorsan aileni dinleme ne düşünüyolarsa düşünsün eninde sonunda bigüzel bunlarda unutulacak
benim yeğenimde işitme engelli ama aynı senin gibi biriyle evlendi ama çok mutlulularr
sadece cihaz takıyor yeğenim konuşuyor yeterki saygı sevgi olsun seni sevsin seni başüstüne koysun herşey üstesinden gelirsin ailenin günahıı ama senin şuan üstüne çok sevabın var.. iyi düşün.
erkekkardeşimde işitme engelli buyüzden bu durumu ben çok iyi anlıyorum senin için
boşverr ailen değill senin mutlu olman önemlii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?