Evleneceğim ama ailemin izni yok. Sevgimi anlamıyorlar.

Bir arkadaşımız var
Baskılara çok maruz kaldıysa da vazgeçmedi oglandan
Oğlanin gözleri görmüyor âmâ.
başarılı bir mühendisti çocuk, arkadaş doktor

Gitti Amerika'ya oğlanla orada evlendi baskılardan laflardan uzaklaştı mutlular

Bu konuyu daha sonra denk gelip hiç konuşmadınız mı hikayenizin devamında varsa anlatınız lütfen gerçekten çok ilginçmiş

Malesef vucuttaki engel hicbir sey. Umarim onlar da anlayacaklar ama ben cok yipraniyorum.
küçük değilsiniz cahil hiç değil
içinizden ne geliyorsa onu yapın

duymama derecesi nedir? hiç mi duymuyor
konuşma ne durumda
neden soruyorum ikisi de hiç yoksa ondan bu kadar tepkidir bence
yoksa anlaşılabiliyorsa sorun etmemeliler dimi

hepimiz birer engelli adayıyız

Hikayenin gerisini bilmek isterim anlatin lütfen, keşke peşine dusseydiniz ben çok üzüldüm nasıl pasif kalabildiniz

devamı lütfen
işte olmayacakmış nasip kısmet

Konusma ve duyma dogustan
O zaman hiç sıkıntı olmaz bence. Kendi işini kendisi halledebilir, bir yerde çalışabilir. Etrafınızdaki insanlar aşk nedir bilmiyorlar, gayette aşık olabilirsiniz, evlenmek isteyebilirsiniz. Evliliğe mani olan bir engeli yok sevgilinizin. Allah gönlünüze göre versin, hayırlısı olsun.

Sizi cok uzmeyeceksek ben bilmek isterim. Cok uzuldum

Seviyorsanız arkasında durun lakin ailenizi de ikna edin öncelikle hiçbir anne baba evladının kötülüğünü istemez çünkü bazı şeyler yaş aldıkça değil tecrübe ettikçe öğrenilir Allah kalbinde engel olanlardan ( merhametsiz,vicdansiz,acimasiz) insanlardan uzak eylesin aileni al karşına konuş hayat benim hayatım ben bu insani seviyorum onun engeli bizim mutlulugumuza engel değil ama siz benim mutsuzluguma engel olmaya çalışıyorsunuz deyin yaşım küçük degil ama isterim ki ailem bana engel değil dayanak olsun, bileyim ki yanlış yada doğru farketmez benim kararima saygı duyan bir ailem var arkamda siz karşımda görmek değil arkamda dimdik görmek isterim bla bla bla işte ailenizin anlayabilecgi şeklinde ...

Nasip boyleymis demekten baska care yok. O gun sizi ayiran kisinim vicdani ne durumda acaba. Uzuldum kardesim. Boyle bir sey yaparlarsa evi baslarina yikarim. Ama simdi benim imkanim var cok sukur sizde o imkan yokmus. Cok uzuldum hikayenize

Bu konusmayi yaptim. Bunun tesiriyle simdilik buyuk olaylar bari yasanmadi. Ama duydugum laflar beni uzmeye yetti.

Evet buyuk cehalet donuyor etrafimda

Benzer seyler. Annem cocugu cok sevdim ama .... nin kizi engelliyle evlenmis derlerse uzulurum diyo. Kafa ayni. Simdi saglik durumunuz nasil

Tesekkur ederim. Cok iyi geldi bu mesaj. Kendimi ezdirdikce sessiz kaldikca onlar da kendilerini hakli zannediyorlar. Daha net ve daha sert olacagim

Disaridan soyleyenlerin agzina ediyorum sahsen ama is aileye gelince cekiniyorum

Yani öyle olmasa neden evlensin diyorlar. Orayi yanlis anlattim. Oyle bir durum yok.
Neden? Engelli ile evlenmek isteyince illa kendilerince bir kusuru mu olması lazımmış birinin? Bakire olmamayı da kusur olarak görmeleri var bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…