Evleneceğim ama ailemin izni yok. Sevgimi anlamıyorlar.

Tesekkur ederim yorum icin. Yok anlamada problem yok cok sukur. Gecmis olsun umarim sagliginiz biran evvel yerine gelir

Vazgeçmeyin

Birbirinizin kıymetini bilin

Annen tabi daha iyisi olsun kafasında her anne gibi , yani ben daha aman çok iyi damat bu diyeni duymadım herkese bir kulp buluyor bu anneler

Siz vazgeçmeyin ikna olacaktır kararlı durun

karşı komşum diş doktoru, eşi de diş doktoru
üniversitede tanışmışlar , adam ayaklarından engellei yürüyemiyor
ailesi karşı çıkmış ama kadın illa da olacak diye zorla da olsa ikna edip evlenmiş
şimdi 3 tane oğulları var ve birlikte bi klinik açtılar mutlular.

bazen çok zorlandığını cocukları için hüzünlendiğini söylüyor
ama bizim derdimiz ahiretimiz diye tekrar kendine geliyor.

sabır ve imtihan gücünüz ilerisi için kuvvetli ise savaşın
değilse ona da kendinize de ailenize de zülmetmeyin.

Asla engel konusunda kimseye bir şey diyemem hakkımda olamaz tabi. Ama belki de aileniz size sizin kararlarınıza güvenmiyordur . Onlara kararlılığınızı ve sevginizi daha çok gösterin . Gerçekten aile olmadan başka bir yuvada mutlu olmak olmuyor . Bir yerden bir patlak veriyor ve hep hayatını sorguluyorsun. Aileni de dinle niye karşılar diye. Söz yapılsa nişan yapılsa belki aileye girince beğenmeyeceksin bir şeyleri kendin vazgeçeceksin bunu bilemezsin . Ama aileni çiğneyip geçme

Çok üzücü bir hikaye, yazdın yazdım sildim.. Allah evlatlarınıza sağlık, ömür versin

Hakkınızda en güzeli olsun. Gerçi 2 yıldır tanıyorum demişsiniz ama yine de iyi ölçüp biçin derim. Engeli sizin ona karşı hislerinizi etkiliyor mu diye. Yani merhamet duygusu ile aşkı karıştırıp karıştırmadığınizdan emin olun.bunu söylüyorum diye yanlış anlaşılmasın bence aşkta engel yok olamaz. Sadece kendinizden iyice emin olun ki herşey daha güzel olsun. Eğer karakterinden ve sevginizden size verdiği deger ve saygidan eminseniz ailenizi ikna etmek için başka bir aile büyüğünden yardım alabilirsiniz mesela dayı amca hala teyze babanne anneanne gibi.
Tabi aileniz bunu daha da yadırgamayacaksa.
Bazen anne babalar kıyamıyor kızlarını vermeye hemen hayır diyorlar. Farkli aile bireyleri bunu daha iyi izah edebilir belki. Dısardan daha objektif gelir onlara da belki.

Hersey gönlünüzce en güzel haliyle olsun ❤

Tesekkur ederim. Insallah ikna olacaklar sevgimi anlayacaklar

Tesekkur ederim. Umarim hem o aile icin hem benim icin guzel seyler olur

Tavsiye icin tesekkurler. Malesef ailem boyle bir seyde daha cok sinirlenir. Bunu ben de ilk zamanlar kendime defalarca sordum merhamet mi ediyorum seviyor muyum diye? Ama hayir ona merhamet duymuyorum. Onunlayken mutlu oldugumu hissediyorum. Mutlulugu yasiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…