Evleneceğim ama ailemin izni yok. Sevgimi anlamıyorlar.

Tesekkur ederim bu guzel mesajiniz icin. Iyi dilekleriniz icin de ayrica tesekkur ederim ❤ Malesef babamla gorusmuyorum. O yuzden anneme kabul ettirsem yetecek. Babamin olumlu ya da olumsuz tepki verecegini sanmiyorum

İşlerınız nedir

Dışarıdan her elestirel kotü sese kapalı (isitme), fevri sözler ve sesler yoluyla kalp kırıklıklarının olmayacağı (konusma) gönüllerin anlaştığı gözlerin buluştuğu cok romantik bir aşk bence.
Allah mutlu etsin tamamına erdirsin.

İnsani yönden yanlıs bakış açısı evet . Ama kimse evladının o sekılde biriyle evlenmesini maalesef istemez. Şimdi burda kimse atıp tutmaya kalmasın.
Her şey insanlar icin ne malum yarın öbür gün bizim başımıza gelmeyeceği
Bu da doğru.
Ama bir gerçek var ki hicbir anne istemez
Heleki sizin fiziksel engeliniz yoksa...
Annenize bu konuda hak verıyorum

Size gelicek olursam cok iyi düşünün
Evlilik sandığınız kadar toz pembe degıl

Ve aile istemiyorsa gerçekten mutlu olamıyorsun!

Neden ''o şekilde'' birisiyle evlenmesini istemesin. Kendi hatasi mi? Dogustan getirdigi elinde olmayan bir problem yuzunden tum toplum olarak neden onlari cezalandirmak zorundayiz. Icki icen birini cezalandirmiyoruz. Cimriyi cezalandirmiyoruz. Aldatani cezalandirmiyoruz. Hatta biz esini doveni bile cezalandirmiyoruz toplum olarak. Neden elinde olmayan bir yetersizligi yuzunden hem de buna ragmen kendini son derece gelistirmis birisini cezalandiriyoruz. Insani yonden dogru bir bakis acisi sizinki. Insanlar tam olarak oyle dusunur. Ama insanlar kötudur. Kalbi acidan baktigimda son derece dogru bir karar. Mesajiniz icin cok tesekkur ederim ama. Annemin bakis acisini gorup cevaplama firsatim oldu

eğer siz eminseniz sevgilinizden aile karşı çıksada bir süre sonra kabul ediyorlar.
Ben ailelerin her zaman doğru düşündüğü düşüncesine katılmıyorum. Aile istemiyorsa kesin biter fikride çok yanlış. Aile onay verdiği halde biten onlarca ilişkide var.
Sizin için sorun değilse engeli, bir süre sonra aileniz zaten kabul edecektir sizin vazgeçmediğinizi görünce. Çok yıprandım dediğiniz için elalemi ister istemez taktığınızı düşündüm. Dışarıda ki millette ne yapsak konuşuyor zaten. Aa damadın yürüyüşü şöyleymiş , ay dişleri biraz çarpık sanki , hiçbir şey bulamasalar ay böyle süper görünenlerde ilerde kesin aldatıyor bak demiştiii dersin ... Onları derdi aslında kendileri.
Bende söylenen şeyleri çok takan birisiyim böyle yazdığıma bakmayın ama takmamamız gerektiğininde farkındayım , ben beceremedim hala elalem ne deri beynimden silmeyi ama umarım siz siler ve çok mutlu olursunuz :) mutluluklar

Cook tesekkur ederim. Sadece bu kusuru oldugu icin evleniyordur kismi kanima dokunuyo. Ama burdaki mesajlar iyi geldi. En azindan herkes bu kadar cahilce dusunmuyormus onu anlamis oldum. Insan ne kadar takmak istemese de annesinin bir lafi ya da aileden birinin tek bir lafi darmaduman ediyor. Guzel dilekleriniz icin coook tesekkur ederim

Üzülmeyin lütfen, koskoca kadınsınız 18 yaşında tecrübesiz bir kadına yazmıyoruz 32 yaşındasınız.
Kusur dediğimiz şey fiziksel engelden mi ibarettir ya da fiziksel engel olarak mı nitelemeliyiz kusuru?
Vicdandan yoksun olmak da bir kusur değil midir mesela? Kaldı ki duymayan konuşamayan birinin kimseye zararı olmayabilir ama vicdansız birinin herkese zararı olur.

İnsanız ve her şey bizim için, evlendikten sonra bir kazayla elimizi kolumuzu kaybetmeyeceğimizi bilemeyiz, felç olup yatağa düşmeyeceğimizi kimse garanti edemez, 15-20 yıl evli kaldıktan sonra belden aşağımızın tutup tutmayacağı meçhul, o zaman evli olduğumuz kişi bu kusurlu boşayacağım mı diyecek?

Benim sağır dilsiz arkadaşlarım oldu hepsini de çok severdim.
Aşık olduğum kişi konuşamasaydı ve aramızdaki tek dert edilen bu olsaydı evlenirdim çünkü aşkın eğer gerçek aşksa kendi dili var zaten, kimsenin duymadığı bir sesi de var.

Kendinizden ve erkek arkadaşınızdan eminseniz herkesi boşverin.

Kafadan kontak olanlar var Allah onlardan korusun. O olmadığı sürece sıkıntı yok.

Benim abim bir kızı istedik ona kız hafif aksiyordu bir bacağında .görünüşte hiçbirsey görünmüyor kızda okadar güzel okadar zeki biriki ben çok sevmiştim onu .

Anneme siz bana bunumu layık gördünüz dedi .

Tabi Allah çarptı bunu kafadan kontak biriyle evli şuan.birbirlerini yiyip diyorlar tencere kapak

Tesekkur ederim guzel sozleriniz ve desteginiz icin. Bunlari okumak bana guc veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…