- 20 Şubat 2017
- 1.653
- 6.579
- 158
- Konu Sahibi Golgegolge
Duyma ve konusma dogustan
Bu belirli bir süre sonra + hanesine yazmıyor mu ya :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok uzuldum. Bana da sey dedi annem sen kendi eksigini biliyorsundur evlenmek icin bu adami sectigine gore. Yerin dibine girseydim de o lafi duymasaydim
Tamam gördüm küçük değilmişsiniz. Diğer yorumlarınıza da baktım anneniz pek normal değil. Seviyorsanız kimseyi dinlemeyin.Yaş ? İş durumu ?
uygundur bence34 onun yasi 32 benim yasim.
Malesef sadece engeli problem. Bi eksigi var o yuzden bununla evleniyo derler diye dusunuyorlar . Isi var ayni ozel kurumda calisiyoruz. Karakterini begeniyorlar. Bunu inkar etmiyolar. Dedigim gibi yanina yakisan biri olsun diyorlar. Ama ben yanima yakistiriyorum.Sadece engel kısmına mı takılıyor aileniz? İşi gücü nedir, karakteri, tahsili belki bunlarda etkilidir birde yaşlarınız kaç? Elbette sevginin karşısında durulmaz beni ne olur yanlış anlamayın hepimiz birer engelli adayıyız tabi ki ama engel durumu nedeniyle sizin yıpranabileceğinizi mi hesaba katıyorlar ki acaba? tam açık yazsaydınız keşke konuşmalardan kısa kesitler örnekler verseydiniz
Malesef vucuttaki engel hicbir sey. Umarim onlar da anlayacaklar ama ben cok yipraniyorum.Hepimiz engelli olabiliriz ha bugün ha yarın bunun hiçbir garantisi yok ama evlenmek için de aşkın tek başına yeterli olduğunu düşünmüyorum bunu da göz önünde bulundurun. Bakirelik konusunda da eskiden evlenmeden cinsel ilişki yaşayan kızları genelde kendilerinden yaşça büyük eşi vefat etmiş ya da bir engeli olan adamlarla evlendirirlermiş annemlerin köyünde çok örneğini duymuştum sanırım böyle bir muhabbeti kastediyorlar…Saçmalık….Daha 2 hafta önce gezip tozduğum insanların motosiklet kazası geçirip sakat kalışlarına şahit oldum, hiçbir şeyin garantisi olmadığı gibi bunun da garantisi yok…Sevgilinizden eminseniz ailenizi karşınıza almadan ikna etmeye çalışın
Yasim 32 dogustan duyma ve konusma engelli. Bazen mesajlari goremiyorum. Onceden cevap vermissem kusura bakmayin lutfenmerak ettiğim iki konu var yaşınız kaç ve sevgilinizin engeli nedir?
Gecmis olsun malesef askin sadece guzel ve kusursuz olana duyulabilecegini saniyor insanlarYazık annenizin kafasına . Siz 2 senedir iletisim kurmussunuz . Saniyeler içinde birimizinde engelli olmayacağı nerden malum komşum vardı sağlıklı hiçbir şeyi yoktu doğumda zorlanmış beyninde balon olusmus 2 ay hastanede yattı kendinde değildi şimdi bir tarafı komple tutmuyor . Ama öncesi sağlıklı bireydi
Bu belirli bir süre sonra + hanesine yazmıyor mu ya :)
Siz gayet aklı başında bir insansınız . 2 yıldır ilişkinizde devam etmiş millete laf düşürmeyin.Yasim 32 dogustan duyma ve konusma engelli. Bazen mesajlari goremiyorum. Onceden cevap vermissem kusura bakmayin lutfen
Siz gayet aklı başında bir insansınız . 2 yıldır ilişkinizde devam etmiş millete laf düşürmeyin.
Umarim kirilacaktir. Ben de oyle umut ediyorumHerkes evladı için kendi kafasında kurduğu en iyiyi ister. Anne olunca anlayacaksınız bunu.
Engelli annesi - eşi olmak maalesef çok özveri isteyen durumlar. Ağlayan çocuğa bile taciz edercesine bakılan bir toplumda yaşadığımız için ilk önce dışarıya kulağınızı kapatmayı öğrenin. Aile rızası olmadan evlenip mutlu olan görmedim ben. Benim tavsiyem bir şekilde nişan yapmaya ikna etmeniz. Tanımaya fırsatları olursa belki ön yargıları kırılır.
Ayyy kafaları ne kadar geriden geliyor.Zaten öyle birşey yokmuş.dedikuduymus...nasil soyleyeyim, mesela kız engelli,yaşlı, yada çok çocuğu olan bir adamla evlenmek isterse bakire değil diye dedikodu yapılırmış cok eskilerde...hala var galiba