- Konu Sahibi Golgegolge
-
Duyma ve konusma dogustan
Cok tesekkur ederim.boyle seyler duymaya o kadar ihtiyacim var ki su aralarİnsanlar hep konuşur, hep konuşur. Sen onlara bakma. Attıkları iftiraları, gün gelir kendileri de yaşarlar.
Sen aileni ikna etmeye çalış. Umarım sevdiğinle mutlu olursun.
34 onun yasi 32 benim yasim.Sevgilinizin yaşını merak ediyoruz yazmamışsınız
Konusma ve duyma dogustanEngelinin ne olduğunu yazmadığınız sürece yorum yapamayız.
Damızlık alıyorlar ya, tövbe tövbeInsanlar acayip salak kpnusuyor böyle durumlarda..bana mesela hastaligimi ve daha önce hastaneye yattigimi gizlemem gerektigi söylendi. Yoksa benimle kimse evlenmezmis..böyle seyleri en yakinlarin da söyleyebiliyor
Çoooook tesekkur ederim. Evet ikimizde bagimsiz yasiyoruz cok sukur. Sadece aileminde rizasinin oldugu buruk olmayan bir evlilik istiyorum. Keske srvgimi anlasalarCalismasina bir engel yok yani. Hani desem ki aileniz evi siz gecindireceksiniz diye endise etmisler, bu sebeple istemiyorlar desem o da yok.
Bu hayatin kime ne getirip, ne goturecegini bilemeyiz. Hepimiz engelli adayiyiz.
Insanlar her zaman konusur. Kimin ne dedigine bakmayin. Bu hayat sizin ve yasayacak olan sizsiniz.
Umarim cok mutlu olursunuz.
Cok tesekkur ederimDiyorlar ya yeter ki kalbi engelli olmasın diye o kadar doğru ki.
Seviyorsan ve mutlu olacağına inanıyorsan arkasında dur.
En agiri annemin imasiydi
Malesef. Oysaki sadece annem anlasa bana yetecekBendede en cok annemin öyle seyleri söylemesi oldu. Sen cocugunun arkasinda durmasan elalemin ezmesi fazla sasirtmamali degil mi...Insanlar elalem diye ölüyor, halbuki elalem diye birsey yok
Ben 32 sevgilim 34yaşınız kaç?
Umarim oyle bir sey yasamayizAilenin rızası olmadan evlenen ve mutlu olan görmedim.
Allah kalpde engel vermesin gerisinin pek önemi yok da burda sizin sık dokümanın gerekiyor karşınızdakini yipratmamaniz çünkü görüyoruz malesef evleniyorlar sonra sağlıklı olan birey boşanma davası açıyor. Diyeceklerim bukadar.
Damızlık alıyorlar ya, tövbe tövbe
Istiyorum ki benim sevgimi anlasinlar mutlu bir evlilik surecim olsun. Ki anlamazlarsa zaten yapacak bi sey yok. Zaman onlara anlatacaktirO zaman finansal açıdan bir evin yükünü birlikte kaldırabilecekseniz, ailenizi razı etmek için elinizden geleni yapıp evleneceksiniz. Buna tehdit de dahil :)
Malesef. Oysaki sadece annem anlasa bana yetecek
Cok uzuldum. Bana da sey dedi annem sen kendi eksigini biliyorsundur evlenmek icin bu adami sectigine gore. Yerin dibine girseydim de o lafi duymasaydimCidden insanlara o hisi veriyorlar. Bir kere hastalandigim sürecte cok kilo kaybettim. Annemle beraber bir tanidigimiza rastladik. Kadin da dedi ki (beni coktan görmemisti) "Ah ne kadar zayiflamissin. Taniyamadim nerdeyse". Konustuk felan. Yolumuza devam ediyoruz. Annem bana "Beni yerin dibine soktun" dedi. Sucum: hastalanip kilo vermek ve baskalarin bunu fark etmesi.
Niye bakire olmadığınız için evlenmek istediğinizi düşünüyorlar? ilk defa duyuyorum böyle bişey
Sadece engel. Bi de elalem ne derBen ailenin onayi alinmasi taraftariyim. Mantikli nedenleri varsa karsi cikmak icin o zaman onlat dinlenmeli de. Lakin mesela birinin sadece engeli olmasi ise o zaman yavas yavas alisacaklar. Baska yolu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?