- 24 Eylül 2021
- 136
- 166
- 18
- 30
- Konu Sahibi Golgegolge
Evet aynen bu sekildeCevap verdi ya kadin. :)
Kimse oyle birsey bilmiyor elbette. Engelli biriyle evlenmek istedigi icin bakire degildir diye cikarimda bulunuyorlarmiş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet aynen bu sekildeCevap verdi ya kadin. :)
Kimse oyle birsey bilmiyor elbette. Engelli biriyle evlenmek istedigi icin bakire degildir diye cikarimda bulunuyorlarmiş.
EvetAnldağım kadarıyla evlenmek istediği kişi engelli olduğu için etraftaki kişiler bu durumu çok yadırgasınlar için “engelli biri işe evlenmek istiyorsa kesin bakire değildir. Öbür türlü neden bu koz engelli biriyle evlenmek istesin ki” tarzında düşünüyorlar.
Kendime yediremiyorum bunu insanlara aciklamaya. Bir kisi degil ki kime soylesem bunu ima ediyor. Toplumun bu kadar gaddarlastiginin yeni farkindayimBence öyle bir durum olmadığını ve herkesin engelli adayı oldugunu, sevgilinizi sevdıgınızı söylesenız. Gercekten ınsanlar cok fesat
Evet tek problem engelli olmasi. Yoksa cok sevdiler cok begendiler karakterini vsYaşınız kaç ? Ne engeli var ? Çalışıyor mu veya geliri var mı ? Evliliğe adepte olabilecek mi ? Ailen engelli olduğu için mi istemiyor
iki senemiz dolacakNe kdr zamandır beraberseniz? Yani dün karşılıklı ilanı aşk edip, bugün evlenmeye karar verdiyseniz de olmaz yani
Evet tek problem engelli olmasi. Yoksa cok sevdiler cok begendiler karakterini vs
iki senemiz dolacak
çok üzüldüm böyle düşünmelerine. Hepimiz engelli adayıyız oysa ki. Sevgilinizin yaşı kaç?
Zaten öyle birşey yokmuş.dedikuduymus...nasil soyleyeyim, mesela kız engelli,yaşlı, yada çok çocuğu olan bir adamla evlenmek isterse bakire değil diye dedikodu yapılırmış cok eskilerde...hala var galibaİnsanlar bakire olmadıgınızı nerden biliyor ki
Duyma ve konusma dogustanCevap vermemissiniz ama bir de ben sorayim engeli nedir?
Benim anladığım öyle bir durum yok, insanlar engelli biriyle evlenmek istediğine göre herhalde bakire değil onu örtmeye çalışıyor bir tek engelli biri kabul eder gibi düşünüyor muhtemelen. Çok çirkin.
Ben de basima gelince farkettim hala coooook gerilerdeyizZaten öyle birşey yokmuş.dedikuduymus...nasil soyleyeyim, mesela kız engelli,yaşlı, yada çok çocuğu olan bir adamla evlenmek isterse bakire değil diye dedikodu yapılırmış cok eskilerde...hala var galiba
Yaslariniz kac? Kendisi calisiyor mu?siz calisiyor musunuz?evlenseniz nasıl gecineceksinizDuyma ve konusma dogustan
En agiri annemin imasiydiInsanlar acayip salak kpnusuyor böyle durumlarda..bana mesela hastaligimi ve daha önce hastaneye yattigimi gizlemem gerektigi söylendi. Yoksa benimle kimse evlenmezmis..böyle seyleri en yakinlarin da söyleyebiliyor
Ikimiz de calisiyoruz. Ikimizin de maddi durumu iyi cok sukurYaslariniz kac? Kendisi calisiyor mu?siz calisiyor musunuz?evlenseniz nasıl gecineceksiniz
Siz iletişimi 2 yıldır kurabilmişssinz yaşınız da 25 in üzerindeyse evlenmekte engel göremedim ben. çok küçükseniz belki de ondan bekleyin demişlerdirDuyma ve konusma dogustan