• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneceğim ama ailemin izni yok. Sevgimi anlamıyorlar.

Bence öyle bir durum olmadığını ve herkesin engelli adayı oldugunu, sevgilinizi sevdıgınızı söylesenız. Gercekten ınsanlar cok fesat
Kendime yediremiyorum bunu insanlara aciklamaya. Bir kisi degil ki kime soylesem bunu ima ediyor. Toplumun bu kadar gaddarlastiginin yeni farkindayim

İnsanlar bakire olmadıgınızı nerden biliyor ki
Zaten öyle birşey yokmuş.dedikuduymus...nasil soyleyeyim, mesela kız engelli,yaşlı, yada çok çocuğu olan bir adamla evlenmek isterse bakire değil diye dedikodu yapılırmış cok eskilerde...hala var galiba

Benim anladığım öyle bir durum yok, insanlar engelli biriyle evlenmek istediğine göre herhalde bakire değil onu örtmeye çalışıyor bir tek engelli biri kabul eder gibi düşünüyor muhtemelen. Çok çirkin.

Insanlar acayip salak kpnusuyor böyle durumlarda..bana mesela hastaligimi ve daha önce hastaneye yattigimi gizlemem gerektigi söylendi. Yoksa benimle kimse evlenmezmis..böyle seyleri en yakinlarin da söyleyebiliyor 😬

Back