- 17 Aralık 2015
- 26.599
- 48.495
- 598
- Konu Sahibi Sansli Marti
kimine göre dua kimine göre beddua yahu
bir hemcinsim daha kirli don yıkasın diye dua etmek içimden gelmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin çok teşekkür ederim bu güzel duan için.. inşallah siz de en güzeliyle tez vakitte hayırlı haberi alırsınız inşallah...Allah gönlünüzce mutlu mesut sağlık sıhhatle bereketle huzurla iyilikle gözaydınlıkları versin mutluluklarla feraha cıkarsın selamet versin inşaAllah tez vakitte cabucak amin Yuvanızdan imanı huzuru mutluluğu sağlığı sadakati sevgiyi bereketi eksik etmesin birlik dirlikle gözaydınlıklara cıkın.. bende bebeğimi kaybettim smdi istiyoruz Allahın izniyle sağlıcakla eksilmeden huzurla mutlulukla tez vakitte olsun amin dua edersen cok mutlu olurum
Teşekkür ederimHayırlı zamanda olsun inşallah.
Amin teşekkür ederimHayırlı zamanda olsun inşallah.
İnsanın sevdiğiyle evlenmesinin ve anne olmasının nesi beddua? Evlenip anne olmak istiyorum kötü bir şey mikimine göre dua kimine göre beddua yahu
İşte tam da bu yüzden evlenemiyorsun..Evlenenleri görünce kalbim kırılıyor, kötü hissediyorum..
size bir şey demedim zaten, dua mı olur bedduamı olur bilemem dedim.İnsanın sevdiğiyle evlenmesinin ve anne olmasının nesi beddua? Evlenip anne olmak istiyorum kötü bir şey mi