- 15 Temmuz 2019
- 4.226
- 6.707
- 158
- Konu Sahibi Guzelkizz66
Aile rızası olmayınca evliliklerin sonucu genelde aynı oluyor. Ailenizi hiç mi sevmiyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu da yapmasın..Bu arada söylemek için acele etmeyin , bebeği de yapın direk ailenizin kucağına verin.
Ben altında salkımda da değilim, sen aileni ezer geçersin ama yarın adam kapısındaki ite bile kışt demez senin için , üzülürsün.ama böylesi ucuz oluyor hatta neredeyse bedava.çocuk çok zeki kızı ise yazmayayım anlayan anladı
Kurtlar Vadisi repliği ile hayat yaşıyorlar yemin ederim.Ya o kadar üzüldüm ki. Burda böylesine üzüldüğüm nadir konulardan. O ananın babanın halini hayal edemiyorum. Allah'ım evlerden ıraksin ya Bebeğim 7 aylık, yemin ediyorum şu 7 ayda hayatım öylesine değişti ki, öyle emek istiyor öyle fedakarlık istiyor ki. Şuna bak büyüyor, evleniyor, gönderdiğim parayı kepaze kocasıyla yiyor. O anan baban kahrından ölmezse iyidir! Yüzsüz bir de gevrek gevrek gülmüş, sonunu düşünen kahraman olamazmış. Kendimi nasıl zor tutuyorum Allah'ım..
İnşallah yapmaz.Onu da yapmasın..
Ana babanin yüreğine inecek en son..
O olacak yani :/
Ah canııım. Tabi hiç kaynana gördüğünüz mü var, zaten bişey görmediğinizden oluyor hep bunlar. O ses etmez dediğiniz kadını kaynana iken göreceksiniz daha , eşiniz ezdirir mi ezdirmez mi anlarsınız yakında. Ezmeyecek adam gider babanızdan isterdi, kandırıp gizli gizli evlenmezdi.Kayınvalidem 65 yaşında ve emin ol eşim beni ezdirmez
evlerden ırak bir evlatt.kınamayalım kınamamalıyımmmmİnşallah yapmaz.
Fakat Konu sahibinden beklerim ben .
Yazık ailesine cok üzüldüm gerçekten.
Nankörlük bu. Dümdüz nankörlük hem de. Sen yeme yedir giyme giydir, koca eline bakmasın diye canını dişine tak okut, sana doğru düzgün yuvadan uçmayı bile çok görsün. Bundan daha az nankörlük olan çok az şey var.Nankörlük etmedim ben okulumu bitirdim.Ayrica her kaçan nankörlük yapıyor demek değil.Gene barisirlar ilerde
okul bitmemiş güzel kızBen pandemi döneminde Sinop Üniversitesinden Muğla Sıtkı Koçman üniversitesine yatay geçiş yaptım.3.sinifi Uzaktan bitirdim.4.sinifta Muğla'da maddi imkansızlıklar ve bazı durumlar yüzünden okula gidemedim.Şimdi Muğla'da ev kiralarına bakıyorum çok pahalı ve ev yok düzgün.Ben eski okulum olan Sinop Üniversitesine geri dönmek istiyorum.Ortalama ile yatay geçiş yaptım.Sinopta ortalamam 3.07 idi yatay geçiş yaptım.Bu sene Sinop Üniversitesine geri dönebilir !iyim? Dilekçe yazsam kabul olur mu?
Daha kına ve düğün yapacak ablası eski konusunda öyle diyordu, hevesleri varmış.Bu arada söylemek için acele etmeyin , bebeği de yapın direk ailenizin kucağına verin.
burda da 22 yaşındayım kukumu daraltıcam demiş. normalde eski konulara bakmam da bu kız bi değişik. parasızlıktan okula gideme kukunun derdine düşBen 22 yaşındayım.Vajina genişliği ve haz alamama sorunumdan dolayı vajina daraltma ameliyatı olmak istiyorum.Daha önce olan var mı? Altuğ Semiz kadın hastalıkları ve doğum uzmanına bu ameliyatı olaan var mı? Gerçekten kaç aydır cinsel hayatım bitti nişanlımla.Lütfen yardım edin.Korkuyorum da ama olmam lazım.Vajinam çok geniş ne haz alabilirim ne de nişanlım alıyor.
Hevesleri varmış he? Bir bardak soğuk suyu hazırlasın şimdiden. Yarın hamile kalır nasılsa, puf olur o hevesler.Daha kına ve düğün yapacak ablası eski konusunda öyle diyordu, hevesleri varmış.