• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLENDİM ama ailemin haberi yok

ama böylesi ucuz oluyor hatta neredeyse bedava.çocuk çok zeki kızı ise yazmayayım anlayan anladı :KK45:
Ben altında salkımda da değilim, sen aileni ezer geçersin ama yarın adam kapısındaki ite bile kışt demez senin için , üzülürsün.

Ya o kadar üzüldüm ki. Burda böylesine üzüldüğüm nadir konulardan. O ananın babanın halini hayal edemiyorum. Allah'ım evlerden ıraksin ya 😔 Bebeğim 7 aylık, yemin ediyorum şu 7 ayda hayatım öylesine değişti ki, öyle emek istiyor öyle fedakarlık istiyor ki. Şuna bak büyüyor, evleniyor, gönderdiğim parayı kepaze kocasıyla yiyor. O anan baban kahrından ölmezse iyidir! Yüzsüz bir de gevrek gevrek gülmüş, sonunu düşünen kahraman olamazmış. Kendimi nasıl zor tutuyorum Allah'ım..
Kurtlar Vadisi repliği ile hayat yaşıyorlar yemin ederim.

Kayınvalidem 65 yaşında ve emin ol eşim beni ezdirmez
Ah canııım. Tabi hiç kaynana gördüğünüz mü var, zaten bişey görmediğinizden oluyor hep bunlar. O ses etmez dediğiniz kadını kaynana iken göreceksiniz daha , eşiniz ezdirir mi ezdirmez mi anlarsınız yakında. Ezmeyecek adam gider babanızdan isterdi, kandırıp gizli gizli evlenmezdi.

Nankörlük etmedim ben okulumu bitirdim.Ayrica her kaçan nankörlük yapıyor demek değil.Gene barisirlar ilerde
Nankörlük bu. Dümdüz nankörlük hem de. Sen yeme yedir giyme giydir, koca eline bakmasın diye canını dişine tak okut, sana doğru düzgün yuvadan uçmayı bile çok görsün. Bundan daha az nankörlük olan çok az şey var.

Ben pandemi döneminde Sinop Üniversitesinden Muğla Sıtkı Koçman üniversitesine yatay geçiş yaptım.3.sinifi Uzaktan bitirdim.4.sinifta Muğla'da maddi imkansızlıklar ve bazı durumlar yüzünden okula gidemedim.Şimdi Muğla'da ev kiralarına bakıyorum çok pahalı ve ev yok düzgün.Ben eski okulum olan Sinop Üniversitesine geri dönmek istiyorum.Ortalama ile yatay geçiş yaptım.Sinopta ortalamam 3.07 idi yatay geçiş yaptım.Bu sene Sinop Üniversitesine geri dönebilir !iyim? Dilekçe yazsam kabul olur mu?
okul bitmemiş güzel kız :KK51:

Ben 22 yaşındayım.Vajina genişliği ve haz alamama sorunumdan dolayı vajina daraltma ameliyatı olmak istiyorum.Daha önce olan var mı? Altuğ Semiz kadın hastalıkları ve doğum uzmanına bu ameliyatı olaan var mı? Gerçekten kaç aydır cinsel hayatım bitti nişanlımla.Lütfen yardım edin.Korkuyorum da ama olmam lazım.Vajinam çok geniş ne haz alabilirim ne de nişanlım alıyor.
burda da 22 yaşındayım kukumu daraltıcam demiş. normalde eski konulara bakmam da bu kız bi değişik. parasızlıktan okula gideme kukunun derdine düş :super:

Bende sizi daha önce açtığınız konudan hatırladım.
Yazık, ben sadece sizi bu yaşa bin bir türlü emekle getiren ailenize üzüldüm.
Kocanızda anlattığınız gibi iyi birisi olsaydı, siz daha okulunuzu bitirmeden üstelik ailenizden gizli sizinle evlenip babanızın okumanız için gönderdiği parayı sizle birlikte yemezdi 😒
Ilerde sizde kocanızın gerçek yüzünü göreceksiniz zaten 😏
Ailenize gerçeği söyleyin, yalanla bir yere varamazsınız.

Back