• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLENDİM ama ailemin haberi yok

Madem okulunuz bitti niye ailenize ben evlenmek istiyorum demediniz de paldir kuldur kendi kendinize evlendiniz anlamiyorum ben. Hani evlenmemizi istemediler biz de evlendik deseniz ona da tamam diyecegim ama daha ailenizin bir şeyden haberi yokken niye boyle bir şey yaptiniz?
Erkek arkadasinizin annesi biliyor mu? Bu neyin mantiği anlam veremedim size.

Gerçekten hayretler içerisinde okudum.
Daha 24 yaşındasın, iş yok , meslek yok .
Bu ne cesaret ?
Adama yürek mi yedin derler ?

İnsan hiç mi ailesini , kendini düşünmez ?
Aileniz okuyun , meslek sahibi olun diye sizi üniversiteye göndermiş ki dişinden tırnağından artırıp da gönderiyorlardır muhtemelen bu mudur yani , kocaya kaçmak mı karşılığı ?

Okulu bitirmediniz daha orası vardı. Evleneceğin diye okula devam etmediniz, babanız size para gönderirken parasızlıktan okuyamadınız bunları atlamayalim. Önceki konuda vardı bunlar.

Eşiniz düzgün bir insan olsa, sizden kaç yaş büyük, okulunuzu tehlikeye atip, ailenizden gizli evlenmek istemezdi sizinle. Var mı sorunu buradan belli zaten. İftira atmıyorlardır kocisinize sanmıyorum.
Size de diyecek birşey yok. Babanıza hâlâ yalan söyleme derdindesiniz. İstediğim yere giderim ederim. Ne güzel ailenizi hiçe sayıp evlenin. Birde size para versin artık. Kocanızla siz düşünün artık nasıl geçineceksiniz.
Yalanı bırakıp söyleyin bari.

eşiniz hakkında konuşan babanızın arkadaşı doğruymuş demekki,boşuna kötü konuşmamış ...zira;
eşiniz düzgün bir adam olsaydı size ''hadi senin aklın 5 karış havada ama benim aklım başımda herşeyin yolu yordamı var ''derdi efendice herşeyi olması gerektiği gibi yapardı.

Ayrıca eşiniz çok iyisinden olsaydı asıl onun kabul etmemesi lazımdı ailenizden gizli evlenmeyi
Niye ailenizin rızası alınmasını kabul etmedi mesela ben çok merak ettim
Sanki herkesin işine gelmiş gibi
Artık neyin üstünü örtüyorlarsa

Bu konuyu birkaç farklı detayla açmıştınız, o zaman da onaylamadık hâlâ da onaylamiyoruz. Eşşek kadar adam evet eşşek üniversite okuyan kızı ailesine haber vermeye tenezzül bile etmeden apar topar evlenmeye ikna ediyor, bu akılsız kız da güya eğitimli üniversite okuyor ailesi de yazık güvenmiş göndermiş kızımız meslek sahibi olacak diye kız haldir haldir çok lazımmış gibi kocaya kaçıyor. Yazık çok yazık. Sizin de ilerde evladınız olacak, böyle yapsın ister misiniz? Ne tavsiye verelim ki size şimdi aferin iyi halt yediniz mi diyelim, madalya mi takalım? Hepimiz sevdik, sevildik, evlenmek için doğru zamanı bekledik. Bari okulunuzu bitirseydiniz. Yazık ya. Bir de marifetmis gibi aynı konuyu tekrar açıyorsunuz.

Ben Üniversite son sınıfim okulu bitirdim.3 yıldır tanıştığım sevgilimle Nisan ayından evlendik.Ailemin haberi yok.Onlar beni üniversitede Sinop'ta biliyorlar.Okulu bitirdim.24 yaşındayım.Esim 33 yaşında.Eşimin ailesinin yaşadığı çiftliğe gitmiştim annesini ziyarete.Bu arada babası 2020 kasım ayında trafik kazasında vefat etti.Eşim İstanbul'da medikal de çalışıyor.Ayrica elektrikçide de çalışmış eskiden.Neyse ben ailesinin yanına çiftliğe gidince beni babamın arkadaşı görmüş orda.Eşimi ailem daha tanımıyor.Benim babam esimin babasinla tanışıyormuş.Babamin arkadaşı da cenazede gelmiş.Ben tanımıyorum.Beni görmüş.Babama söylemiş.Babamda aradı.Sen nerdesin ? Kimlerin yanına gidiyorsun diye.Biz seni okulda biliyoruz dedi.Ben dedim bir yere gitmedim.Beni gören adam eşimle arası bozukmuş zaten.Babama kötülemiş eşimi.Olmayan her ne özellik varsa onu söylemiş.Babamda kızdı bana.Babama dedim 24 yaşındayım ben istediğim yere arkadaşımın yanına giderim dedim.O da ne arkadaşı dedi.Neyse kapattık.Üniversite bitti zaten eve dönmem zamanı ama ailem evlendiğini bilmiyor.Nasil söyleyeceğim onu düşünüyorum.Eşimi kötü biri olarak biliyorlar kulaktan dolma.Annem ile babam konuşmuş.Babam demiş ki oraya gittiyse kalmıştır da orda yatmıştır da demiş.Kizina sor hamile mi demiş.Artik 24 yaşında ya para da vermiycem kendi çalışsın.Evde otursun demis.Tanimadigim birine kız vermem demiş.Kaçarsa arkasında durmam silerim demiş.Eve gitmek istemiyorum zaten.Ama nasıl söyleyeceğim içime sıkıntı giriyor.Eşimi de çok seviyorum.Mutluyum onunlaa.Bana akıl verebilir misiniz?Annem aradı bugün ne zaman gelcen diyor eve ?
Bu konuyu daha once de acmadiniz mi? Artk yapacak ne kalmis herseyi goze almissiniz. Benim kardesim bizden habersiz istemedigimiz kizla evlendi. Hala bi pismanligi yok. Kiz bagimliydi o yuzden istemedik. onu da alistirdi. Smdi kiz disarda kardesim icerde. Instadan kizin cifter cifter erkekle kucak kucaga gezdigini takip edip salak kardesime uzuluyoruz. Ailemin gozunde cevresinin gozunde itibari kalmadi. Bi ablasi bi kardesi kalmadi. Deger miydi bence degmezdi. Siz de pisman olursunuz ama artk gec. Aile onayi olmayan hic bi isten hayir gelmedigini dusunuyorum ben

Yazık..
Kızlarının mürüvvetini görmelerine bile müsade etmedin.
Sana ne kötülük yaptılar ki onlardan bunu esirgedin.
Ben doğru bulmadım habersiz evlilik hadisesini..
Çok nankorce geldi..
Benim de 10 yaşında bir kızım daha dogrusu minik bir ergenim var inanın konuyu okudum dondum kaldim neden ya insan sadece bunu merak ediyor ben düşündümde kendi evladım bunu yapsa bilmiyorum kızım benim gözüm bebegim evlat ya bu kiymetlimiz git sen gizlice evlen sebep deyince cevap bile.verme tenezzulunde bulunmuyor 5 sene sonra yaz konu sahibi o yere göğe sigdiramadigin kocisinle ne durumda olucaksin.
Yemin ederim sınırim bozuldu bu konuyu göresim yok

Merhaba ben 23 yaşındayım.Sinif öğretmenliği okuyorum Muğla'da.Pandemi zamanı tanıştık eşimle.Ben okul var diye aileme söyleyip bir yıl esimin yanında kaldım.O zamanlar sevgiliydik.O sene yatay geçiş yaptım sinoptan muglaya.Yurt kaydını sildirdim.Bu sene de yurt kaydı yapamadım.Evden okula diye çıktım.Esimin yanına geldim.Maddi sebeplerden dolayı gidemedik okula.Bu sene son senemdi.Okul bir yıl uzadı.1 Nisan'da nikah yaptik o kadar.Ailem beni okulda biliyor.Habire yalan söylüyorum.Babam para yoluyor okuldayım diye.O parayı harcıyorum.Üzülüyorum onları kandirdigim için.Ama ne yapacağımı da bilmiyorum.Annem okuldan resim istiyor.Mezuniyete gelirim diyor.Daha ne kadar kandircam.Korkuyorum eğer ogrenirlerse herşey kötü olur diye.Annem konuşmaz diye.Çok sıkıştım.Esim de sonunu düşünen kahraman olamaz diyor.Esimi de çok seviyorum.Ailemi de kaybetmek istemiyorum.Nabcam ??Akıl verebilir misiniz?
Siz daha önce farklı üyelikle yazmışsınız konuyu. 2. Üyelik yasak

Back