• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLENDİM ama ailemin haberi yok

Büyük hata etmişsiniz keşke habersiz evlenmeseydiniz , duyunca çok üzülücektir aileniz ama olmuş artık , daha fazla vakit geçirmeden söyleyin haklı olarak sizinle konuşup görüşmek istemiceklerdir belki zaman geçince eşinizle gidip özür dilersiniz barışırsınız , insanın kendi ailesi gibi kimse olamaz güvenmeyin bende çok güvendim zamanında o çok güvendiğim yerden basım eğik babamın evine döndüm, yine de evladı olarak hiç dışlamadı beni çocukmuşum gibi en sevdiği çikolatalari alıp getiriyor ailemiz herşeyimizdir , ben bunun kıymetini eşimden bosanınca anladım, anne ve babamızdan başka kimse bizim için en iyisini dilemez, gerçekten tüm kalbiyle koşulsuz şartsız sevemez, ne yapın edin büyük büyük konuşmak yerine gönüllerini almaya çalışın .

Gerçekten hayretler içerisinde okudum.
Daha 24 yaşındasın, iş yok , meslek yok .
Bu ne cesaret ?
Adama yürek mi yedin derler ?

İnsan hiç mi ailesini , kendini düşünmez ?
Aileniz okuyun , meslek sahibi olun diye sizi üniversiteye göndermiş ki dişinden tırnağından artırıp da gönderiyorlardır muhtemelen bu mudur yani , kocaya kaçmak mı karşılığıNe.

Nankörlük etmedim ben okulumu bitirdim.Ayrica her kaçan nankörlük yapıyor demek değil.Gene barisirlar ilerde

6 aylik bebegim var. Gozunun icine bakiyorum aglamasin diye. Canimdan can, omrumden omur gitti. Anne olarak tabii ki bu benim gorevim. Evladimin gorevide once kendi ayaklarinin ustunde durmasi sonra dogru duzgun bir sekilde evlenmesi. Bu kadar basit. Bunu yapmazsa benim uykusuz gecelerim, moraran gozaltlarim, beyazlamis saclarimin, emegimin karsilginda nankorluk yapmis olur. Nankorsunuz

Ben Üniversite son sınıfim okulu bitirdim.3 yıldır tanıştığım sevgilimle Nisan ayından evlendik.Ailemin haberi yok.Onlar beni üniversitede Sinop'ta biliyorlar.Okulu bitirdim.24 yaşındayım.Esim 33 yaşında.Eşimin ailesinin yaşadığı çiftliğe gitmiştim annesini ziyarete.Bu arada babası 2020 kasım ayında trafik kazasında vefat etti.Eşim İstanbul'da medikal de çalışıyor.Ayrica elektrikçide de çalışmış eskiden.Neyse ben ailesinin yanına çiftliğe gidince beni babamın arkadaşı görmüş orda.Eşimi ailem daha tanımıyor.Benim babam esimin babasinla tanışıyormuş.Babamin arkadaşı da cenazede gelmiş.Ben tanımıyorum.Beni görmüş.Babama söylemiş.Babamda aradı.Sen nerdesin ? Kimlerin yanına gidiyorsun diye.Biz seni okulda biliyoruz dedi.Ben dedim bir yere gitmedim.Beni gören adam eşimle arası bozukmuş zaten.Babama kötülemiş eşimi.Olmayan her ne özellik varsa onu söylemiş.Babamda kızdı bana.Babama dedim 24 yaşındayım ben istediğim yere arkadaşımın yanına giderim dedim.O da ne arkadaşı dedi.Neyse kapattık.Üniversite bitti zaten eve dönmem zamanı ama ailem evlendiğini bilmiyor.Nasil söyleyeceğim onu düşünüyorum.Eşimi kötü biri olarak biliyorlar kulaktan dolma.Annem ile babam konuşmuş.Babam demiş ki oraya gittiyse kalmıştır da orda yatmıştır da demiş.Kizina sor hamile mi demiş.Artik 24 yaşında ya para da vermiycem kendi çalışsın.Evde otursun demis.Tanimadigim birine kız vermem demiş.Kaçarsa arkasında durmam silerim demiş.Eve gitmek istemiyorum zaten.Ama nasıl söyleyeceğim içime sıkıntı giriyor.Eşimi de çok seviyorum.Mutluyum onunlaa.Bana akıl verebilir misiniz?Annem aradı bugün ne zaman gelcen diyor eve ?
Merhaba bu konuyu hatırlıyorum tekrar üyelik mi açtınız? Muğla'da sınıf öğretmenliği okuyordunuz ve okulu uzatmıştınız?

Ayrıca konuya gelirsek ailenize söyleyin gerçekleri.. Yarın eşinizle bir sorun olduğunda arkanızda duracak kimse olmaz.

Komik geliyor herhalde yaptığın şey.

Okulda bitmedi ayrıca, parasızlıktan uzattın okulu, baban para gönderiyordu ama sen para bulup okuyamadın.

Pişkin pişkin nankörlük etmedim diyorsun birde. Ne desek boş bu kafaya. Allah anne babana sabır versin.

Ben Üniversite son sınıfim okulu bitirdim.3 yıldır tanıştığım sevgilimle Nisan ayından evlendik.Ailemin haberi yok.Onlar beni üniversitede Sinop'ta biliyorlar.Okulu bitirdim.24 yaşındayım.Esim 33 yaşında.Eşimin ailesinin yaşadığı çiftliğe gitmiştim annesini ziyarete.Bu arada babası 2020 kasım ayında trafik kazasında vefat etti.Eşim İstanbul'da medikal de çalışıyor.Ayrica elektrikçide de çalışmış eskiden.Neyse ben ailesinin yanına çiftliğe gidince beni babamın arkadaşı görmüş orda.Eşimi ailem daha tanımıyor.Benim babam esimin babasinla tanışıyormuş.Babamin arkadaşı da cenazede gelmiş.Ben tanımıyorum.Beni görmüş.Babama söylemiş.Babamda aradı.Sen nerdesin ? Kimlerin yanına gidiyorsun diye.Biz seni okulda biliyoruz dedi.Ben dedim bir yere gitmedim.Beni gören adam eşimle arası bozukmuş zaten.Babama kötülemiş eşimi.Olmayan her ne özellik varsa onu söylemiş.Babamda kızdı bana.Babama dedim 24 yaşındayım ben istediğim yere arkadaşımın yanına giderim dedim.O da ne arkadaşı dedi.Neyse kapattık.Üniversite bitti zaten eve dönmem zamanı ama ailem evlendiğini bilmiyor.Nasil söyleyeceğim onu düşünüyorum.Eşimi kötü biri olarak biliyorlar kulaktan dolma.Annem ile babam konuşmuş.Babam demiş ki oraya gittiyse kalmıştır da orda yatmıştır da demiş.Kizina sor hamile mi demiş.Artik 24 yaşında ya para da vermiycem kendi çalışsın.Evde otursun demis.Tanimadigim birine kız vermem demiş.Kaçarsa arkasında durmam silerim demiş.Eve gitmek istemiyorum zaten.Ama nasıl söyleyeceğim içime sıkıntı giriyor.Eşimi de çok seviyorum.Mutluyum onunlaa.Bana akıl verebilir misiniz?Annem aradı bugün ne zaman gelcen diyor eve ?

Merhaba bu konuyu hatırlıyorum tekrar üyelik mi açtınız? Muğla'da sınıf öğretmenliği okuyordunuz ve okulu uzatmıştınız?

Ayrıca konuya gelirsek ailenize söyleyin gerçekleri.. Yarın eşinizle bir sorun olduğunda arkanızda duracak kimse olmaz.
Söyleyeceğim ama annem kafaya takar dertlenir diye söylemek istemiyorum ama mecbur soyliycem

Yapmışsınız bir hata kendi çözümünüzü de kendiniz bulun. O anne babaya yazık değil mi adamların ne olduğunda haberi bile yok belki istense verecek ama el bebek Gül bebek büyüttüğü evladın yaptığına bak

Back