• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLENDİM ama ailemin haberi yok

Aileniz için ayrı üzüldüm, mesajlardan birinde sınıf öğretmenliği okuduğunuz yazılmış . Kendi hayatında bu kadar savruk biri, eğitimci kimliği ile ilkokul öğrencilerine nasıl yol gösterici olabilir buna ayrı üzüldüm.Bu şekilde evlilik kararı aldığınıza aileniz çok önemli değil sizin için dert etmeyin.Aynen devam ,gelişine yaşayın

Ben Üniversite son sınıfim okulu bitirdim.3 yıldır tanıştığım sevgilimle Nisan ayından evlendik.Ailemin haberi yok.Onlar beni üniversitede Sinop'ta biliyorlar.Okulu bitirdim.24 yaşındayım.Esim 33 yaşında.Eşimin ailesinin yaşadığı çiftliğe gitmiştim annesini ziyarete.Bu arada babası 2020 kasım ayında trafik kazasında vefat etti.Eşim İstanbul'da medikal de çalışıyor.Ayrica elektrikçide de çalışmış eskiden.Neyse ben ailesinin yanına çiftliğe gidince beni babamın arkadaşı görmüş orda.Eşimi ailem daha tanımıyor.Benim babam esimin babasinla tanışıyormuş.Babamin arkadaşı da cenazede gelmiş.Ben tanımıyorum.Beni görmüş.Babama söylemiş.Babamda aradı.Sen nerdesin ? Kimlerin yanına gidiyorsun diye.Biz seni okulda biliyoruz dedi.Ben dedim bir yere gitmedim.Beni gören adam eşimle arası bozukmuş zaten.Babama kötülemiş eşimi.Olmayan her ne özellik varsa onu söylemiş.Babamda kızdı bana.Babama dedim 24 yaşındayım ben istediğim yere arkadaşımın yanına giderim dedim.O da ne arkadaşı dedi.Neyse kapattık.Üniversite bitti zaten eve dönmem zamanı ama ailem evlendiğini bilmiyor.Nasil söyleyeceğim onu düşünüyorum.Eşimi kötü biri olarak biliyorlar kulaktan dolma.Annem ile babam konuşmuş.Babam demiş ki oraya gittiyse kalmıştır da orda yatmıştır da demiş.Kizina sor hamile mi demiş.Artik 24 yaşında ya para da vermiycem kendi çalışsın.Evde otursun demis.Tanimadigim birine kız vermem demiş.Kaçarsa arkasında durmam silerim demiş.Eve gitmek istemiyorum zaten.Ama nasıl söyleyeceğim içime sıkıntı giriyor.Eşimi de çok seviyorum.Mutluyum onunlaa.Bana akıl verebilir misiniz?Annem aradı bugün ne zaman gelcen diyor eve ?
Başkası için aile çiğneyip geçilmeye değmez, değer anlarsın ama geç olur.

Kızım sen agaç kavuğundan mı çıktın, bu ne cesaret..

Ben olsam söylemem, gider eşimle ailesi beni ister ailem karsı cıkarsa vermezse diyelim giderim o sıra da evlendim derim..direkt evlendim dersen zor işin.

Üstelik babasının gönderdiği parayı da eşiyle beraber yiyorlardi eski konusunda.
Utanmaz arlanmazlar
he ya bir de bu vardı.çok yakında kocişiyle arası bozulup o babanın evine koşar ama tabi gidebilecek bir ev ve yüz bulursa :KK45:

Ya o kadar üzüldüm ki. Burda böylesine üzüldüğüm nadir konulardan. O ananın babanın halini hayal edemiyorum. Allah'ım evlerden ıraksin ya 😔 Bebeğim 7 aylık, yemin ediyorum şu 7 ayda hayatım öylesine değişti ki, öyle emek istiyor öyle fedakarlık istiyor ki. Şuna bak büyüyor, evleniyor, gönderdiğim parayı kepaze kocasıyla yiyor. O anan baban kahrından ölmezse iyidir! Yüzsüz bir de gevrek gevrek gülmüş, sonunu düşünen kahraman olamazmış. Kendimi nasıl zor tutuyorum Allah'ım..

Ben Üniversite son sınıfim okulu bitirdim.3 yıldır tanıştığım sevgilimle Nisan ayından evlendik.Ailemin haberi yok.Onlar beni üniversitede Sinop'ta biliyorlar.Okulu bitirdim.24 yaşındayım.Esim 33 yaşında.Eşimin ailesinin yaşadığı çiftliğe gitmiştim annesini ziyarete.Bu arada babası 2020 kasım ayında trafik kazasında vefat etti.Eşim İstanbul'da medikal de çalışıyor.Ayrica elektrikçide de çalışmış eskiden.Neyse ben ailesinin yanına çiftliğe gidince beni babamın arkadaşı görmüş orda.Eşimi ailem daha tanımıyor.Benim babam esimin babasinla tanışıyormuş.Babamin arkadaşı da cenazede gelmiş.Ben tanımıyorum.Beni görmüş.Babama söylemiş.Babamda aradı.Sen nerdesin ? Kimlerin yanına gidiyorsun diye.Biz seni okulda biliyoruz dedi.Ben dedim bir yere gitmedim.Beni gören adam eşimle arası bozukmuş zaten.Babama kötülemiş eşimi.Olmayan her ne özellik varsa onu söylemiş.Babamda kızdı bana.Babama dedim 24 yaşındayım ben istediğim yere arkadaşımın yanına giderim dedim.O da ne arkadaşı dedi.Neyse kapattık.Üniversite bitti zaten eve dönmem zamanı ama ailem evlendiğini bilmiyor.Nasil söyleyeceğim onu düşünüyorum.Eşimi kötü biri olarak biliyorlar kulaktan dolma.Annem ile babam konuşmuş.Babam demiş ki oraya gittiyse kalmıştır da orda yatmıştır da demiş.Kizina sor hamile mi demiş.Artik 24 yaşında ya para da vermiycem kendi çalışsın.Evde otursun demis.Tanimadigim birine kız vermem demiş.Kaçarsa arkasında durmam silerim demiş.Eve gitmek istemiyorum zaten.Ama nasıl söyleyeceğim içime sıkıntı giriyor.Eşimi de çok seviyorum.Mutluyum onunlaa.Bana akıl verebilir misiniz?Annem aradı bugün ne zaman gelcen diyor eve ?
Merhaba ben seni hatırladım. Hatta baya bakındım sana. Yeterince tavsiye verildi öncesinde ama ok yaydan çıkmış. Okulu da bitiremedin. Stajın kaldı. Ailenin yanına dön durumu anlat onun ailesi gelsin tanışsınlar. Gerçeği söyleyin çevrenize de ufak bir yemek verirsiniz düğün gibi olur. Başka yolu yok. Okulunu da bitir dımdızlak ortada kalacaksın.
Ben ailemden habersiz evlendim.Beni okulda sanıyorlar.Onlari kandırıyorum.Ne yapmam lazım bilmiyorum

he ya bir de bu vardı.çok yakında kocişiyle arası bozulup o babanın evine koşar ama tabi gidebilecek bir ev ve yüz bulursa :KK45:
bulur bulur.
çünkü anası babası doğurduysa bakmak sorunda taaaamm mmmııı!!

o değil de bizimle kafa bulmuyordur inşalah
o konuda okul bitmemişti
o konuda cenazede ortak tanıdık filan da yoktu aile hiç bilmiyordu mezuniyete gelmek istiyorlardı
e bu kız normalde sinopta mezuniyet yapmış olmalıydı mesela haziranda..ailesine ne dedi? temmuza geldik bu nasıl aile ki okul bitti haftalar geçti nerede bu kız demiyor? (zaten şimdiye kadar nasıl dememişlerse)

Söylemeyin ya ne gerek var, aile nüfus kaydı çıkarmaya gittiğinde görür babanız nasılsa. O eşiniz bu kadar iyi bir adamsa ailenizin ağzından girip burnundan çıkmak yerine neden almış sizi gizlice nikah kıymış? Sorarım. Hiç mi korkmuyor yaşattığımı yaşarım diye. O eşinizle arası bozuk diye kötülediğiniz adam belki de eşiniz hakkında bilmediğiniz şeyleri biliyordur küçük hanım, ne dersiniz?

Söylemeyin ya ne gerek var, aile nüfus kaydı çıkarmaya gittiğinde görür babanız nasılsa. O eşiniz bu kadar iyi bir adamsa ailenizin ağzından girip burnundan çıkmak yerine neden almış sizi gizlice nikah kıymış? Sorarım. Hiç mi korkmuyor yaşattığımı yaşarım diye.
ama böylesi ucuz oluyor hatta neredeyse bedava.çocuk çok zeki kızı ise yazmayayım anlayan anladı :KK45:

Yahu hiç mi okumuyorsun burda alelacele evlenenlerin hikayesini de daha 3 sene tanıdığın birini ailene tercih ediyorsun!? Pes! Baban haklı maalesef. Yani bir de adam kötü anlatmış diyorsun, bu insanlar iyi insanlar diyorsun da düğün derneksiz hesap kitapsız kız almışlar da hiç de içlerinden biri itiraz etmemiş bu kızın ailesi nerde diye?? Evet, “eşine” inanmaya, güvenmeye devam et 👏

Back