- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- Konu Sahibi Guzelkizz66
gül bakalım ailen öğrenince de gülebilecek misin acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gül bakalım ailen öğrenince de gülebilecek misin acaba?
Agshsggs bayılıyorum kocasına deli gibi güvenen kadınlara ya. Hıhı aynen.Kayınvalidem 65 yaşında ve emin ol eşim beni ezdirmez
Nankörlük etmedim ben okulumu bitirdim.Ayrica her kaçan nankörlük yapıyor demek değil.Gene barisirlar ilerde
Başkası için aile çiğneyip geçilmeye değmez, değer anlarsın ama geç olur.Ben Üniversite son sınıfim okulu bitirdim.3 yıldır tanıştığım sevgilimle Nisan ayından evlendik.Ailemin haberi yok.Onlar beni üniversitede Sinop'ta biliyorlar.Okulu bitirdim.24 yaşındayım.Esim 33 yaşında.Eşimin ailesinin yaşadığı çiftliğe gitmiştim annesini ziyarete.Bu arada babası 2020 kasım ayında trafik kazasında vefat etti.Eşim İstanbul'da medikal de çalışıyor.Ayrica elektrikçide de çalışmış eskiden.Neyse ben ailesinin yanına çiftliğe gidince beni babamın arkadaşı görmüş orda.Eşimi ailem daha tanımıyor.Benim babam esimin babasinla tanışıyormuş.Babamin arkadaşı da cenazede gelmiş.Ben tanımıyorum.Beni görmüş.Babama söylemiş.Babamda aradı.Sen nerdesin ? Kimlerin yanına gidiyorsun diye.Biz seni okulda biliyoruz dedi.Ben dedim bir yere gitmedim.Beni gören adam eşimle arası bozukmuş zaten.Babama kötülemiş eşimi.Olmayan her ne özellik varsa onu söylemiş.Babamda kızdı bana.Babama dedim 24 yaşındayım ben istediğim yere arkadaşımın yanına giderim dedim.O da ne arkadaşı dedi.Neyse kapattık.Üniversite bitti zaten eve dönmem zamanı ama ailem evlendiğini bilmiyor.Nasil söyleyeceğim onu düşünüyorum.Eşimi kötü biri olarak biliyorlar kulaktan dolma.Annem ile babam konuşmuş.Babam demiş ki oraya gittiyse kalmıştır da orda yatmıştır da demiş.Kizina sor hamile mi demiş.Artik 24 yaşında ya para da vermiycem kendi çalışsın.Evde otursun demis.Tanimadigim birine kız vermem demiş.Kaçarsa arkasında durmam silerim demiş.Eve gitmek istemiyorum zaten.Ama nasıl söyleyeceğim içime sıkıntı giriyor.Eşimi de çok seviyorum.Mutluyum onunlaa.Bana akıl verebilir misiniz?Annem aradı bugün ne zaman gelcen diyor eve ?
Üstelik babasının gönderdiği parayı da eşiyle beraber yiyorlardi eski konusunda.
Utanmaz arlanmazlar
he ya bir de bu vardı.çok yakında kocişiyle arası bozulup o babanın evine koşar ama tabi gidebilecek bir ev ve yüz bulursaÜstelik babasının gönderdiği parayı da eşiyle beraber yiyorlardi eski konusunda.
Utanmaz arlanmazlar
Merhaba ben seni hatırladım. Hatta baya bakındım sana. Yeterince tavsiye verildi öncesinde ama ok yaydan çıkmış. Okulu da bitiremedin. Stajın kaldı. Ailenin yanına dön durumu anlat onun ailesi gelsin tanışsınlar. Gerçeği söyleyin çevrenize de ufak bir yemek verirsiniz düğün gibi olur. Başka yolu yok. Okulunu da bitir dımdızlak ortada kalacaksın.Ben Üniversite son sınıfim okulu bitirdim.3 yıldır tanıştığım sevgilimle Nisan ayından evlendik.Ailemin haberi yok.Onlar beni üniversitede Sinop'ta biliyorlar.Okulu bitirdim.24 yaşındayım.Esim 33 yaşında.Eşimin ailesinin yaşadığı çiftliğe gitmiştim annesini ziyarete.Bu arada babası 2020 kasım ayında trafik kazasında vefat etti.Eşim İstanbul'da medikal de çalışıyor.Ayrica elektrikçide de çalışmış eskiden.Neyse ben ailesinin yanına çiftliğe gidince beni babamın arkadaşı görmüş orda.Eşimi ailem daha tanımıyor.Benim babam esimin babasinla tanışıyormuş.Babamin arkadaşı da cenazede gelmiş.Ben tanımıyorum.Beni görmüş.Babama söylemiş.Babamda aradı.Sen nerdesin ? Kimlerin yanına gidiyorsun diye.Biz seni okulda biliyoruz dedi.Ben dedim bir yere gitmedim.Beni gören adam eşimle arası bozukmuş zaten.Babama kötülemiş eşimi.Olmayan her ne özellik varsa onu söylemiş.Babamda kızdı bana.Babama dedim 24 yaşındayım ben istediğim yere arkadaşımın yanına giderim dedim.O da ne arkadaşı dedi.Neyse kapattık.Üniversite bitti zaten eve dönmem zamanı ama ailem evlendiğini bilmiyor.Nasil söyleyeceğim onu düşünüyorum.Eşimi kötü biri olarak biliyorlar kulaktan dolma.Annem ile babam konuşmuş.Babam demiş ki oraya gittiyse kalmıştır da orda yatmıştır da demiş.Kizina sor hamile mi demiş.Artik 24 yaşında ya para da vermiycem kendi çalışsın.Evde otursun demis.Tanimadigim birine kız vermem demiş.Kaçarsa arkasında durmam silerim demiş.Eve gitmek istemiyorum zaten.Ama nasıl söyleyeceğim içime sıkıntı giriyor.Eşimi de çok seviyorum.Mutluyum onunlaa.Bana akıl verebilir misiniz?Annem aradı bugün ne zaman gelcen diyor eve ?
Simdi bu gulusten ve umursamazlıktan sonra ; konunun fake olma ihtimali sadece benim mi aklıma geldi ?gül bakalım ailen öğrenince de gülebilecek misin acaba?
keşke olsaydı ama gerçekSimdi bu gulusten ve umursamazlıktan sonra ; konunun fake olma ihtimali sadece benim mi aklıma geldi ?
bulur bulur.he ya bir de bu vardı.çok yakında kocişiyle arası bozulup o babanın evine koşar ama tabi gidebilecek bir ev ve yüz bulursa
Söylemeyin ya ne gerek var, aile nüfus kaydı çıkarmaya gittiğinde görür babanız nasılsa. O eşiniz bu kadar iyi bir adamsa ailenizin ağzından girip burnundan çıkmak yerine neden almış sizi gizlice nikah kıymış? Sorarım. Hiç mi korkmuyor yaşattığımı yaşarım diye. O eşinizle arası bozuk diye kötülediğiniz adam belki de eşiniz hakkında bilmediğiniz şeyleri biliyordur küçük hanım, ne dersiniz?Ben Üniversite son sınıfim okulu bitirdim.3 yıldır tanıştığım sevgilimle Nisan ayından evlendik.Ailemin haberi yok.Onlar beni üniversitede Sinop'ta biliyorlar.Okulu bitirdim.24 yaşındayım.Esim 33 yaşında.Eşimin ailesinin yaşadığı çiftliğe gitmiştim annesini ziyarete.Bu arada babası 2020 kasım ayında trafik kazasında vefat etti.Eşim İstanbul'da medikal de çalışıyor.Ayrica elektrikçide de çalışmış eskiden.Neyse ben ailesinin yanına çiftliğe gidince beni babamın arkadaşı görmüş orda.Eşimi ailem daha tanımıyor.Benim babam esimin babasinla tanışıyormuş.Babamin arkadaşı da cenazede gelmiş.Ben tanımıyorum.Beni görmüş.Babama söylemiş.Babamda aradı.Sen nerdesin ? Kimlerin yanına gidiyorsun diye.Biz seni okulda biliyoruz dedi.Ben dedim bir yere gitmedim.Beni gören adam eşimle arası bozukmuş zaten.Babama kötülemiş eşimi.Olmayan her ne özellik varsa onu söylemiş.Babamda kızdı bana.Babama dedim 24 yaşındayım ben istediğim yere arkadaşımın yanına giderim dedim.O da ne arkadaşı dedi.Neyse kapattık.Üniversite bitti zaten eve dönmem zamanı ama ailem evlendiğini bilmiyor.Nasil söyleyeceğim onu düşünüyorum.Eşimi kötü biri olarak biliyorlar kulaktan dolma.Annem ile babam konuşmuş.Babam demiş ki oraya gittiyse kalmıştır da orda yatmıştır da demiş.Kizina sor hamile mi demiş.Artik 24 yaşında ya para da vermiycem kendi çalışsın.Evde otursun demis.Tanimadigim birine kız vermem demiş.Kaçarsa arkasında durmam silerim demiş.Eve gitmek istemiyorum zaten.Ama nasıl söyleyeceğim içime sıkıntı giriyor.Eşimi de çok seviyorum.Mutluyum onunlaa.Bana akıl verebilir misiniz?Annem aradı bugün ne zaman gelcen diyor eve ?
ama böylesi ucuz oluyor hatta neredeyse bedava.çocuk çok zeki kızı ise yazmayayım anlayan anladıSöylemeyin ya ne gerek var, aile nüfus kaydı çıkarmaya gittiğinde görür babanız nasılsa. O eşiniz bu kadar iyi bir adamsa ailenizin ağzından girip burnundan çıkmak yerine neden almış sizi gizlice nikah kıymış? Sorarım. Hiç mi korkmuyor yaşattığımı yaşarım diye.