• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLENDİM ama ailemin haberi yok

Ben Üniversite son sınıfim okulu bitirdim.3 yıldır tanıştığım sevgilimle Nisan ayından evlendik.Ailemin haberi yok.Onlar beni üniversitede Sinop'ta biliyorlar.Okulu bitirdim.24 yaşındayım.Esim 33 yaşında.Eşimin ailesinin yaşadığı çiftliğe gitmiştim annesini ziyarete.Bu arada babası 2020 kasım ayında trafik kazasında vefat etti.Eşim İstanbul'da medikal de çalışıyor.Ayrica elektrikçide de çalışmış eskiden.Neyse ben ailesinin yanına çiftliğe gidince beni babamın arkadaşı görmüş orda.Eşimi ailem daha tanımıyor.Benim babam esimin babasinla tanışıyormuş.Babamin arkadaşı da cenazede gelmiş.Ben tanımıyorum.Beni görmüş.Babama söylemiş.Babamda aradı.Sen nerdesin ? Kimlerin yanına gidiyorsun diye.Biz seni okulda biliyoruz dedi.Ben dedim bir yere gitmedim.Beni gören adam eşimle arası bozukmuş zaten.Babama kötülemiş eşimi.Olmayan her ne özellik varsa onu söylemiş.Babamda kızdı bana.Babama dedim 24 yaşındayım ben istediğim yere arkadaşımın yanına giderim dedim.O da ne arkadaşı dedi.Neyse kapattık.Üniversite bitti zaten eve dönmem zamanı ama ailem evlendiğini bilmiyor.Nasil söyleyeceğim onu düşünüyorum.Eşimi kötü biri olarak biliyorlar kulaktan dolma.Annem ile babam konuşmuş.Babam demiş ki oraya gittiyse kalmıştır da orda yatmıştır da demiş.Kizina sor hamile mi demiş.Artik 24 yaşında ya para da vermiycem kendi çalışsın.Evde otursun demis.Tanimadigim birine kız vermem demiş.Kaçarsa arkasında durmam silerim demiş.Eve gitmek istemiyorum zaten.Ama nasıl söyleyeceğim içime sıkıntı giriyor.Eşimi de çok seviyorum.Mutluyum onunlaa.Bana akıl verebilir misiniz?Annem aradı bugün ne zaman gelcen diyor eve ?
Aileyi bu kadar ayaklar altına almaya gerek var mı? "Vermediler dinlemedimi" de anlarım da bu ne şimdi? Eşiniz ve ailesi evet düzgün insanlar değiller baba bilmese de haklı.Hangi aklı başında anne, geline sormaz sen kimsesiz misin anneni arayacağım ben diye? Belli ki onlarında işine gelmiş. Sizinki gibi bir hatayı Allah nasip etmesin de yapmissam da babamın eşiğinde yatar ayaklarına kapanırdim

burda da 22 yaşındayım kukumu daraltıcam demiş. normalde eski konulara bakmam da bu kız bi değişik. parasızlıktan okula gideme kukunun derdine düş :super:

Hep de kadınlarınki geniş oluyor nedense. Hiç erkeklerinki küçük olmuyor.
33lük adamın öğrenci kızla alelacele evlenmesinin tek sebebi çok aşk kesin 😌

Hep de kadınlarınki geniş oluyor nedense. Hiç erkeklerinki küçük olmuyor.
33lük adamın öğrenci kızla alelacele evlenmesinin tek sebebi çok aşk kesin 😌
ahahahahaha ben de aynısını düşündüm. benimki bamya diyememiş de senin ki derya deniz demiş :KK48:

Tabi , zaten o yüzden kandırıp apar topar nikah kıydı eve getirdi, aynen 😂
Öyle deme bu zamanda hem medikalci hem tesisatcı koca bulmak kolay mı? Kızcağız kaçırmak istememiş işte. Gitmiş kayinvalidesi ile yaşıyor paşa paşa. Annesinden daha anlayışlı daha iyi biriymiş birde kayinvalidesi 🤗

Öyle deme bu zamanda hem medikalci hem tesisatcı koca bulmak kolay mı? Kızcağız kaçırmak istememiş işte. Gitmiş kayinvalidesi ile yaşıyor paşa paşa. Annesinden daha anlayışlı daha iyi biriymiş birde kayinvalidesi 🤗
Bi zahmet anlayışlı olsun , bu yaştan sonra kime baktırcak kendini .

O kadar üzülüyorum ki böyle genç kızları görünce o baba kimbilir seni ne hallere okuttu, okula gönderdi
Ne için bir adamın kapatması anasının hizmetçisi olasın diyemi çok yazık gerçekten

İmzayı atarken bu açıklamayı nasıl yapacağınızı düşünmüş olmanız gerekiyordu sayın güzel kizzzzz

Ben Üniversite son sınıfim okulu bitirdim.3 yıldır tanıştığım sevgilimle Nisan ayından evlendik.Ailemin haberi yok.Onlar beni üniversitede Sinop'ta biliyorlar.Okulu bitirdim.24 yaşındayım.Esim 33 yaşında.Eşimin ailesinin yaşadığı çiftliğe gitmiştim annesini ziyarete.Bu arada babası 2020 kasım ayında trafik kazasında vefat etti.Eşim İstanbul'da medikal de çalışıyor.Ayrica elektrikçide de çalışmış eskiden.Neyse ben ailesinin yanına çiftliğe gidince beni babamın arkadaşı görmüş orda.Eşimi ailem daha tanımıyor.Benim babam esimin babasinla tanışıyormuş.Babamin arkadaşı da cenazede gelmiş.Ben tanımıyorum.Beni görmüş.Babama söylemiş.Babamda aradı.Sen nerdesin ? Kimlerin yanına gidiyorsun diye.Biz seni okulda biliyoruz dedi.Ben dedim bir yere gitmedim.Beni gören adam eşimle arası bozukmuş zaten.Babama kötülemiş eşimi.Olmayan her ne özellik varsa onu söylemiş.Babamda kızdı bana.Babama dedim 24 yaşındayım ben istediğim yere arkadaşımın yanına giderim dedim.O da ne arkadaşı dedi.Neyse kapattık.Üniversite bitti zaten eve dönmem zamanı ama ailem evlendiğini bilmiyor.Nasil söyleyeceğim onu düşünüyorum.Eşimi kötü biri olarak biliyorlar kulaktan dolma.Annem ile babam konuşmuş.Babam demiş ki oraya gittiyse kalmıştır da orda yatmıştır da demiş.Kizina sor hamile mi demiş.Artik 24 yaşında ya para da vermiycem kendi çalışsın.Evde otursun demis.Tanimadigim birine kız vermem demiş.Kaçarsa arkasında durmam silerim demiş.Eve gitmek istemiyorum zaten.Ama nasıl söyleyeceğim içime sıkıntı giriyor.Eşimi de çok seviyorum.Mutluyum onunlaa.Bana akıl verebilir misiniz?Annem aradı bugün ne zaman gelcen diyor eve ?
Acaba eşiniz de etraf tarafından sevilmediğinin farkında olduğu için;"bana kimse kız vermez"deyip,sizi kafalamış olmasın.Belki de sakladığı birşeyler vardır.Artık olan olmuş da bundan sonra yapacaklarınızı planlayın.Ailenin yanına gidip;"ben biriyle görüşüyorum,evlenmeyi düşünüyorum"de.Onaylarsalar düğün yaparsınız,onaylamazsalar;"onaylamadığınız için sizden habersiz evlenmek zorunda kaldım"dersin.Tabi inşallah annen nüfus cüzdanına bakıp,nikah tarihini görmez🙄

Back