- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
- Konu Sahibi minikgelin
merhaba hanımlar 1 senelik evliyim.. bebek için kararsızım.. daha erken diyorummm ama olsunda istiyorumm...
sizce ideal bebek zamanı nezaman:)
sizce ideal bebek zamanı nezaman:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben evli değilim ama en az 3 yıl bebek düşünmem canım evliğinin tadınıçıkar
eylülde iki senemiz dolucak ama henüz çocuk düşünmüyoruz hatta bir üç-beş yılda dşünmüyoruz...
bebek sahibi olma zamanı biraz da yaşa bağlı. ben 28 yaşındayım 27 yaşında oğlumu kucağıma aldım uygun yaş aralığını sağladığımız zaman ikincisini planlıyoruz o yüzden o yaş ideal glmişti bana 7-8 aylık evliydik bebek kararı aldığımızda. ben kamudayım iş ve gebeliği bir arada götürmek sorun olmadı o yüzden. ama çalışma alanın özel sektörse iş bulman şu an zorken o zaman imkansızlaşacak fırsat bulup arayamayacaksın bile o yüzden iyi düşün
eylulde 2.yılımıza gırınce yaparız diyorduk ama nasip bugunlereymıs 5 hafatlık hamısım suan çok güzel bi duygu Allah isteyen herkese nasip etsın ınsallah..
20.ayımızda bebegımız cıkageldi
bence güzel zamanda bebişin gelmiş:) bende biyanım fazlasıyla istiyor bi yanım erkenmi acaba diyor.. ondan karışıgımmm yoksa şuanda hamile kalsam mutlu olurum sanki:)
konuyu görünce yazmak iastedim.2009 mayıs ayında evlendim 2 yıldır evliyim.24 yaşındayım.özel sektörde muhasebede çalışıyorum çok stresli bir işim var.onun harici kiradayız ve eşimle evlilik öncesi geçen 6 yılımız var.artık çok istiyoruz aslında bebeğimizin olmasını ama kirada olmamız çalışmam gerektiği ve diğer bir problemim var iğneden anormal korkuyorum.kaç tane psıkıyatri ye gittim çözülemedim şu an bile arayıştayım.dertlerimi anlatmaya başladım canım kısacası
turuncu arkadaşımın dediğine katılıyorum ertelenecekse bile düzenli sağlık kontrolünden geçilmeli ben de en kısa zamanda kadın doğum uzmanına gideceğim benim de kafam çok karışık .sürekli bebek mağazalrındayım ve burada doğum öyküleri okuyorum :))Allah isteyen herkese nasip etsin.
canım benım her bebek nasibiyle gelir.. eşim askerken lojmanda değil dısarda oturuyoruz ve kıramızıda verıyoruz..ben çalısmıyorum ev hanımıyım, bebegım olcagını oğrendık 2gun sonra esımın tayını çıktı hemde biz tayın ıstememısken öyle biyer cıktıkı tam isabet herseyıyle yani.. foça ya tayınımız cıktı ve esım bundan sonra uzun uzun gorevlere gıtmeyecek hem yanımda olacak aslında daha 4-5yılı vardı ama kısmet..herkes dıyor bebegın kısmetıne bak
içinde bi canlı oldugunu onunda kalbının pıt pıt pıt diye attıgını dusun ınan herseye katlanıyorsun Allah zaten onun sevgısını baglılıgını daha bi kaç haftalıkken verıyor sana.. bende ığneden cok korkardım ve kaç defa iğne olurken kendımı cok sıktıgım için iğne kırıldı ve kolumdan kırılan parcatyı zor çıkardılar oyle dıyım.. balık sevmıyorum ama bebegım için yemek zorundayım ve yıyorumda.. bunun gibi şeyler..
Allah gonlune göre versın.en kısa zamanda bebıs kararını verırsın..sonradan neden daha once dusunmedim dersin bak
çok teşekkür ederim yazın için gerçekten keyifle okudum heyecanlandım.gerçektin kısmetiyle gelmiş bebeğiniz canım.cesaret edemiyorum.ben de kan verirken ağlıyorum çırpınıyorum hastanden kaçıyorum.evlilik işlemlerinde çok zor aldırmıştım bağıra çağıra eşim zor tutmuştu beni.bu da kırıyor cesaretimi kira olayı da ama bu korkumu yensem kirayı kenara atıcam ucuz ev arayıp taşınıcam bebek düşünücem Allahım uamrım nasip eder bana da ben de balık sevmem mesela :).diyorum belki hamile kaldığımda bebeğim için endişelenip korkumu yenerim ama ya tersi olursa diye de korkuyorum çok karışığım senin ne kadar kaldı doğumuna :)