• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten sonra Göğüste Oluşan kıllanma?

Postmodernik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
940
570
103
merhaba hanımlar, evlendikten sonra göğüslerimde siyah kalın Kıllar çıkmaya başladı hormanlar Değişiyor evlendikten sonra Ondandır falan dediler ama çevremdekilerde yok bu sorunu yaşamış olanlar var mı bir doktora mı başvurmalıyım?

hormonlar evlendikten sonra değişmiyor alakası yok.
denk gelmiştir , aldıysan filan ondan siyahlaşmıştır.

Ben evli degilim bende de aynı problem var :( evlilikle alakası oldgunu zannetmiyorum ama bi dahiliyeye gitmenizde fayda var

Bi arkadasim dogum kontrol hapindan sonra killarinin cogaldigini soylemistir. Belki sebebi odur.

Hormanlar değişir mi bilmem de, aynı mantık ile hormanel bir rahatlama olduğundan kilo alınıyor falan diyen de var.

Neyse, asıl diyeceğim aman yolup, cımbız mımbız olaylarına girmeyin. Bir arkadaşımda aynı sebepten kist oluştu ve akabinde ameliyat geçirdi

Eşler birbirine benzermiş ondandır o kıllar:cool:
Yahu neden hormon değişsin ? Çıkar yani kıl bu engel olamayız
çift.webp

:D :D

merhaba hanımlar, evlendikten sonra göğüslerimde siyah kalın Kıllar çıkmaya başladı hormanlar Değişiyor evlendikten sonra Ondandır falan dediler ama çevremdekilerde yok bu sorunu yaşamış olanlar var mı bir doktora mı başvurmalıyım?
Kullandığın ilaclar varmi ? Birde çocuğun var mi ? Eger yoksa tedavi gördüyseniz ya da dogum kontrol kullandiysaniz bu vakalar olabiliyor. Gecmis olsn

Benim kullandığım ilaç da yok, henüz evli değilim ve çocuğum da yok. Ama genç kızlığımdan beri meme ucu etrafında siyah tüyler çıkıyordu.
Sizinle alakalı o, yani ben esmerim o yüzden vücudumda fazla tüylenme var, parmaklarımda bile çıkıyor. Ağda yaptırıyorum ama göğüs ucundakileri cımbızla alıyorum genelde.

Back