Evlendikten sonra değişmek isteyen eş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşte biz buna kıvırma diyoruz. Altı boş özgüvenin tıkandığı yer burası. Kendini çok bir şey sanıp ama olmadığını anladığın an bu işte.
Cevap yok çünkü cevap veremeyeceği yerde şükret allah akıl versin hidayet versin sadece bunla yürüyor konu

Bana hidayet dilemek sana mı kaldı sen kimsin ? Sen önce kendine bir akıl dile eğer siparişin sana ulaşırsa bize de hidayet dilersin

Cevap yok çünkü cevap veremeyeceği yerde şükret allah akıl versin hidayet versin sadece bunla yürüyor konu
Evet gene dioerum Allah akıl versin. Verdigi eli vucudu kullaniyorsun da bunu dillendirmek mi zor gelior sana zoruna gidiyor anlamiyorum. Bu kadar mi devir degisti

Kendi çapında eğlenmis olmana sevindim ne mutlu sana o zaman
Cok karıştı ama konum gerçekten.
İnanın başka kimsenin dini görüşü beni ilgilendirmiyor. Benim merak ettiğim eşleriniz durduğu nokta 180° değişirse ne olduğuydu. Nerelere geldik. Birazdan da konu kapatılır hepimiz ban yeriz. Ben de içimdeki okuzle kalakalirim

Evet gene dioerum Allah akıl versin. Verdigi eli vucudu kullaniyorsun da bunu dillendirmek mi zor gelior sana zoruna gidiyor anlamiyorum. Bu kadar mi devir degisti
Sanane ? Senin anlamlandıramaman benim değil senin problemin başının çaresine bak beni ilgilendirmez ki bu sana göre allah vermiş bana göre belki allah vermemiş sana mı vercem ben hesabını sanane

Bu değişeme seben neydi acaba,sohbetlere filanmı gidiyor, yada arkadaş çevresimi etkili oldu bunda.

Sanane ? Senin anlamlandıramaman benim değil senin problemin başının çaresine bak beni ilgilendirmez ki bu sana göre allah vermiş bana göre belki allah vermemiş sana mı vercem ben hesabını sanane
Sakin ol lütfen,kimseye hesap vermek zorunda değilsin boşver.

Size dayatmıyorsa bu durumda siz ona dayatıyor durumuna düşerseniz nasıl onun size dayatması hoş değilse sizin de onun inanç özgürlüğüne karışmaya hakkınız yok

Bana hesap mi ver dedim ben sana pardon da neye inanirsan ona inan kafana silah dayamis canli yayina cikarmisim gibi konusmalar yapmayin enterasan bi sekilde magduru oynuyosun sadece

Bunu burda sormanızın manası ne? Müftülüğün fetva hattına arayıp detaylıca anlatmanız onlara sormanız lazım hatta belki onlar bile eşinizle müftülüğe gelin burada konuşalım diyebilir her konuda telefondan yardımcı olmuyorlar onlar bile. Kim hangi görüşte kim size yakın inançta kimin hayatını ne kadar etkiler eşinizin yeni seçimi dinen sıkıntılı bir durum mu buradan biz bilemeyiz tahmin edemeyiz.

Değişebilir. Ben de İNANÇSIZIM. Eşim müslüman olsa da evlenirdim. İbadetleri beni rahatsız ediyorsa ya da kapanmamı ister, alkole aşırı karşı vb. gibi biriyse evlenmem ama. Gönül ister benim gibi inançsız olsun. Evlendikten sonra müslüman olsa baktım ben kaldıramıyorum, bana karışıyor. Bir an bile düşünmem ayrılırım.

Çocuk konusuna gelirsek çocuğa fikir dayatmak bence istismar gibi bir şey. Ne kendikimi ne onunkini dayatırım. Çocuk kendi seçsin.

Sakin ol lütfen,kimseye hesap vermek zorunda değilsin boşver.
Sinirim dini hesap sorulması değil şu yazıyoruz yazıyoruz kadın duvar hiçbir bilgi asla ulaşmıyor kendisine biz ne yazarsak yazalım kafasındaki senaryoya cevap veriyor asla ne yazıldığını anlamıyor üzülsem mi haline sinirlensem mi karar veremiyorum

Bana hesap mi ver dedim ben sana pardon da neye inanirsan ona inan kafana silah dayamis canli yayina cikarmisim gibi konusmalar yapmayin enterasan bi sekilde magduru oynuyosun sadece
Jahahahha bak tekrar ediyorum duyduğun her şeyi cümle içinde kullanma komik duruyosun yaşın da küçük belli yapma toplum içinde benden sana tavsiye

Birazdan sana da hidayet perileri gelecek hazırlıklı ol

Herkesin kendi tercihidir din konusu,baskı kurulamaz kişi üzerinde.
Anlamak isterdiği kadar diyelim buna.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…