Evlendikten sonra değişmek isteyen eş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aa cok zekalisin kacmis yasim soyle bakim
Sen profil fotonu kaldırınca bizim zihnimizden de kalkmıyor merak etme gayet açık net kabak gibi bir fotoğrafta yaş aralığın net anlaşılıyor hadi kardeşim işine bak hadi

Evet gene dioerum Allah akıl versin. Verdigi eli vucudu kullaniyorsun da bunu dillendirmek mi zor gelior sana zoruna gidiyor anlamiyorum. Bu kadar mi devir degisti
Şaka gibi kadınsiniz evet devir değişti artık gençler koru körüne inanmıyor. Az mantık gerek.

Dur tekrar koyayim da tahmin et cok zekisij ya madem
Dur edeyim de rahatla zeka yaşın 3 verdiğin cevaplara bakılırsa ki bu konuda bence hepimiz hemfikiriz
Yüzündeki çökmelere de bakılırsa 30 a merdiveni dayamışsın ya 30 a 1 var ya 2

Şaka gibi kadınsiniz evet devir değişti artık gençler koru körüne inanmıyor. Az mantık gerek.
Yandık mantık dedin ya yandık bir sonraki mesajda şimdi mantığı da alakasız yerde kullanacak yapmayın yeni kelimeyle cümle kurmayın hanfendiye

Dur tekrar koyayim da tahmin et cok zekisij ya madem
Hanımefendi siz neden ısrarla insanlara akıl , fikir , hidayet diliyorsunuz ?

İsteyen istediğine inanır ya da inanmaz size ne?

İnancsızlıgı merak etmiş olabilirsiniz ama bunu da sormanın bir üslubu adabı var değil mi?

Aa bak supersin brawo sana simdi ablalarin sana ödül verir destek msjlarinla
Şaka bir yana biz güldük eğlendik de Allah en çok sana sabır versin ben senin bu sınırlı zekana bu kibirine bu muhteşem cehalet ve cesaret birleşimine 1 saat dayanamadım ama maaleaef sen kendine bir ömür katlanacaksın üzüldüm senin adına gerçekten sabır diliyorum

Dalga geçercesine konuşarak kendinimi burda tatmin ediyosun git neye inanirsan inan beni zaten ilgilendirmez ki madem dayanamiyosun ne die yazip duruyosun o zaman zeka seviyesi 3 yas olan bi insanla

Daha bir cok kisi ne dediginizi bile anlamamis.. acaip ornekler vermissin zaten birde ortalik karismis gibi tuhaf birsey soylemissin, sanki bilmiyordun bunun boyle olacagini bizde yedik

Peki bundan sizene yemin ediyorum artik gına gelfi insanların her işine burnunuzu sokmanızdan

Dalga geçercesine konuşarak kendinimi burda tatmin ediyosun git neye inanirsan inan beni zaten ilgilendirmez ki madem dayanamiyosun ne die yazip duruyosun o zaman zeka seviyesi 3 yas olan bi insanla
Şükret dedin ya ondan sen bana cevap yazdıkça inanmadığım halde şükrediyorum bakıyorum diyorum ki şükürler olsun ya böyle olsaydım

Bu mezhep farklılığı ise evlenirken dahi sorun olan bir konu. Evlenmişsiniz bence herkesin özgür iradesidir. Sizin inancınıza karışmıyorsa sizin de hakkınız yok ve bence boşanma nedeni de değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…