• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten sonra değişmek isteyen eş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkes eşini seçme hakkına sahip sonradan inanmak inanmamak boşanma sebebi gayette en azindan bence ;) nasıl ben sigara icen biriyle birlikte olamam oda aynı mesela sonradan kapanan kadinlarda var belki ben koca olarak istemiyorum sonuçta evlenirken öyle değildi
Ama kizi icin endiseleniyormus.. eger oyleyse bosanirlar, ama cocuktanda bosanilmiyor sonucta.. cocuk konusu yinede zor kalacak her turlu

Ama kizi icin endiseleniyormus.. eger oyleyse bosanirlar, ama cocuktanda bosanilmiyor sonucta.. cocuk konusu yinede zor kalacak her turlu
Ona da yapacak birşey yok sonuçta 7 24 dinin icinde büyüyenler veya ateist ailelerin cocuklarıda istedikleri gibi olmayabiliyor bu din olayların insanın içinde varsa kim naparda yapsın değismez

Son düzenleme:
İnsanlar zamanla değişebilir eğer sizi zorlamıyorsa neden din gibi kişisel bir durumu kafaya takıyorsunuz ki?bu sebepten sevdiğim insandan ayrılmazdım şahsen.

Sitede hemen saldırmak, üyeleri kaçırmak, konuyu kapattirmak moda olmuş. İnsanları anlamak yerine hemen saldırıyoruz, neden? Elimize ne geçiyor? Üye bir şey dememişki. Üstelik çok haklı. Bir insanla evlenirken bir çok şeyine ve dünya görüşüne bakarak evleniyoruz, bu benim için çok ama çok önemli. Belki bu hanımefendi içinde, ne demek değişirse değişsin. Bu hanım o adamdan çocuk yapacak. O çocuğun fikirleri düşünceleri ne olacak, büyük karmaşa. Anne öyle baba böyle. Kandırılmış resmen. Uçlara kayarsa boşanma işini düşünün derim. Kafamın uyuşmadığı adamla bir ömür eziyet çekemem ben.

Bu nasil bi kelime yahu inançsızım demek de nedir?
Size bi can bi hayat veren Yüce Allah'dır...
Biraz aynaya bakarak empati yapin sizi yaradana o zaman inanırsınız belki Rabbim tez zamanda size sizin gibilere hidayet eylesin

Hayirli sabahlar.
Yazilan bi kac yorumu okudum ne hale geliyor insanlar die uzuntu icerisindeyim biri kiran kursuna gittim ama inacsizim yazmis vah ki onlarin haline okuduklari halde inancsiz olmayi secmisler..
Akil vermek gibi olmasin dusuncelerim ve bir musluman olarak dini degerlerimize son derece saygi ve sevgi cercevesinde size bi kac bisi demek istiyorum.
Oncelikle bu sizin icin bi imtihan olabilir Yuce Rabbim belkide sizi deniyo bunu biz bilemeyiz sadece Allah bilir. Insanogluyuz hatada gunah da bizler icin ama cok şükür ki Affeden Ve Merhamet eden Yüce Rabbimiz var.
Bol bol abdest alip dua edin zikirler cekin inanin bu sekilde yaparsaniz hersey yoluna girer insallah.
Evladiniz da var bu sebepten dolayi yazilanlar aklinizi karistirmasin sakın.
Tebliğcisimisin sen bakalım,sanane insanların inançsızlığı seni zerre ırgalamaz önce bu önce kafana sok çocuk.
Bıktık sizin gibi hayat ve din dersi veren inanlardan ..

Ona da yapacak birşey yok sonuçta 7 24 dinin icinde büyüyenler veya ateist ailelerin cocuklarıda istedikleri gibi olmayabiliyor bu din olayların insanın içinde varsa kim naparda yapsın değismez
O konuda cok haklisin… ateistten musluman cikiyor, muslumandan ateist vs. Bilgi verirsin ama istedigini secer belli yastan sonra.. gizli yapmasininda kimseye faydasi yok. Akli erince zaten her koyun kendi bacagindan asilacak..

Konu sahibi ozellikle
Kizini soyledigi icin dedim
Onu aslinda, cunku babasiyla illa gorusecek bu cocuk..bosanmak
Buna care olmayacak maaesef

Şükret dedin ya ondan sen bana cevap yazdıkça inanmadığım halde şükrediyorum bakıyorum diyorum ki şükürler olsun ya böyle olsaydım

Tebliğcisimisin sen bakalım,sanane insanların inançsızlığı seni zerre ırgalamaz önce bu önce kafana sok çocuk.
Bıktık sizin gibi hayat ve din dersi veren inanlardan ..
Hayat dersimi vermişim burda.
Bir de ben çocuk deilim

Sitede hemen saldırmak, üyeleri kaçırmak, konuyu kapattirmak moda olmuş. İnsanları anlamak yerine hemen saldırıyoruz, neden? Elimize ne geçiyor? Üye bir şey dememişki. Üstelik çok haklı. Bir insanla evlenirken bir çok şeyine ve dünya görüşüne bakarak evleniyoruz, bu benim için çok ama çok önemli. Belki bu hanımefendi içinde, ne demek değişirse değişsin. Bu hanım o adamdan çocuk yapacak. O çocuğun fikirleri düşünceleri ne olacak, büyük karmaşa. Anne öyle baba böyle. Kandırılmış resmen. Uçlara kayarsa boşanma işini düşünün derim. Kafamın uyuşmadığı adamla bir ömür eziyet çekemem ben.

Tepkiler konu sahibine değil ki

Benim yasimda kızınız var sa ona gore konusun o zaman
Pardon siz mükemmel insan falan seçildinizde bizim mi haberimiz yok kaç sayfadır resmen zırvalıyırsunuz ve çok sıkıcı. Hanımefendi siz kimsiniz ki dinleye dinsize laf edebiliyorsunuz haddinizi bilin çok sıkıldım ben kendi adıma sizin gibilerden herkese verecek mantıksız bi cevabınız var herkes siz gibi düşünmek zorunda mı

Tartışmak için yazmıyorum yazdıklarınızı okuyup öyle devam edin cevap yazmıycam

Merhaba kızlar, şimdi size sormak istediğim bir şey var. Eşimle 10,5 yıllık bir sevgililikten sonra evlendik. Yaklaşık 6 yıldır da bu evliyiz. İlk 2 yılı saymazsak da oldukça iyi giden bir evliliğimiz var ama eşimle dini konularda sıkıntı yaşamaya başladık.
Dini içerik yazmak yasak olduğu için ve taraflı cevap vermemeniz için şöyle açıklayayım evlenirken merkez fikirlere sahiptik ama A kesimine daha yakındık adam birden B kesimi ile aynı olmak istemeye başladı. Yani 15 yıl farklıydı şimdi ise daha başka bir yoldan gitmek istiyor. Siz ne düşünürdünüz? Ben bu durumdan hiç hoşlanmadım çünkü sonuçta insan evleneceği kişiyi bunları da hesaba katarak seçiyor ve resmen boşanmayı düşünmeme sebep oldu bu durum.
Ortada sebep yok gibi ama büyük bir sebepte var gibi. Kendimi kandırılmış hissediyorum. Bir yanım kimsenin inanç özgürlüğüne karışmazsin diyor, diğer yanım sen devlet misin sonuçta evlenirken bu şekilde oluşu da onu eş olarak secmende etkendi diyor.
Fikirlerinizi yaziverin kızlar çok kafama taktım bu konuyu.
Edit: Dinlerimiz aynı olsa da mezheplerimiz farklı yani ikimizin dinden anladığı bsey kesinlikle aynı değil.
Edit kısmına cevaben yazıyorum, sen bu işi kafanda bitirmişsin zaten. Böyle düşünüyorsan ayrıl, ne denir ki başka

Tamam ben mantiksiz cocuk dinliye dinsize laf eden cahil insanin tekiyim iciniz rahat ettiyse kendime birazdaha saydirabilirim
Pardon siz mükemmel insan falan seçildinizde bizim mi haberimiz yok kaç sayfadır resmen zırvalıyırsunuz ve çok sıkıcı. Hanımefendi siz kimsiniz ki dinleye dinsize laf edebiliyorsunuz haddinizi bilin çok sıkıldım ben kendi adıma sizin gibilerden herkese verecek mantıksız bi cevabınız var herkes siz gibi düşünmek zorunda mı

Tartışmak için yazmıyorum yazdıklarınızı okuyup öyle devam edin cevap yazmıycam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back