- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.806
- 798
- Konu Sahibi knickerbockerbande
-
Evlenirken merkezdi diyor sonrada namaza basladi diyor.. cok anlasilmiyor bana goreOrda örnek veriyor , evlenirken dinden uzaktı şimdi namaza başladı gibi hayatınız siyasi görüşünü her şeyin değişmesini anlatmak istedi
Birisi inancsizim dediğinde bunu sorgulama hakkını size kim veriyor, siz kimsiniz ? İnanmıyordur bu kadar basitBayanin esi dinden uzaklasiyor benim yazdigim biride iste esine nasil davrancagi konusunda akil veriyor. Ve sunu soyluyor kuran kursunda okumus biri olarak inancsizim bende buna karsilik nasil inancsizsin yazdim konus bu yani de sanki cok buyuk bi suc islemis de dunya burda donuyormus gibisinden yazilar yaziyorlar
Durum tam olarak bu neyken ne olduğunu söylemek istemediği için örnek vermiş konu sahibi. Ateistken namaza başlamış ya da muhafazakarken inançsız olmuş şeklinde bir değişim demiş.Sanki tam bilgi vermek istememiş, değişime dikkat çekmeye çalışmış ama diğer yönde daha çok örnek vermiş.
Nie hemen saldiraliya gecme cabasindasiniz merak etmis olamazmiyim yolu iyi veya kotu olarak gosterme cabamiz olamazmi hemen sorgu suala gecme cabaniz neden?Birisi inancsizim dediğinde bunu sorgulama hakkını size kim veriyor, siz kimsiniz ? İnanmıyordur bu kadar basit
Siz saldiriyorsunuz biri kendisi ifade etti diye öyle diyemezsiniz ben de soruyorum siz kimsiniz , ne haddinize karışmak. hayır olamaz doğru yolu siz mi biliyorsunuz burdan hayırdır .Nie hemen saldiraliya gecme cabasindasiniz merak etmis olamazmiyim yolu iyi veya kotu olarak gosterme cabamiz olamazmi hemen sorgu suala gecme cabaniz neden?
Ayni evde yine cocuguu kontrol altinda buyutebilir bosaninca babaya gidince cocuk ne yaptigini bilmez hic.Yaşam tarzınızı etkiliyorsa sizin de bunu tolore edebilme durumunuz yoksa boşanmak sizin kendinize uygun bir yaşam sürmeniz için çözüm evet.
Fakat boşanınca bu adam babalıktan da boşanmayacak. Çocuğunuz onunla da vakit geçirecek. Her türlü o istemediğiniz değişimi görecek yaşayacak yani.
Avukatligi 1. Sinifta birakmis gibisiniz yavas gelin benceSiz saldiriyorsunuz biri kendisi ifade etti diye öyle diyemezsiniz ben de soruyorum siz kimsiniz , ne haddinize karışmak. hayır olamaz doğru yolu siz mi biliyorsunuz burdan hayırdır .
Avukatlık isimli bir bölüm yok hukuk fakültesi varAvukatligi 1. Sinifta birakmis gibisiniz yavas gelin bence
Aa neden yargiladin beni sen kimsin sana hesap vermek zorunda mıyım belki avukatlik diorum.ben hesap mi verecegim sana sen kimsin.Avukatlık isimli bir bölüm yok hukuk fakültesi var
Yazılanlarda bir sorun yok,sorun sizin fikirlerinizi sert ve itici bir tavırla buradaki insanlara dikte etmeye çalışmamızda.Bu arada din düşmanı diyebilirsiniz ama değilim.Sadece fikirlere ve inançlara saygılı bir insanım.Siz yazilanlari bastan sona bir okuyun derim
Ne demek bu nasıl bir kelime? İnançsızım demek bir yaratıcıya inanmıyorum demek. Daha açık nasıl yazılsın? Dünya üzerinde 4.000'e yakın din var. Siz de bunların 3999 tanesine inanmıyorsunuz. Her din mensubu kendi tanrısı için aynı şeyi söylüyor, onlar da aynaya bakıyor. Kendi inancınızı empoze etmeyin kimseye.Bu nasil bi kelime yahu inançsızım demek de nedir?
Size bi can bi hayat veren Yüce Allah'dır...
Biraz aynaya bakarak empati yapin sizi yaradana o zaman inanırsınız belki Rabbim tez zamanda size sizin gibilere hidayet eylesin..
Anlıyorum sizi verdiğiniz örnekle , düşünce yapınızın derinliğini .Aa neden yargiladin beni sen kimsin sana hesap vermek zorunda mıyım belki avukatlik diorum.ben hesap mi verecegim sana sen kimsin.
Tam da bunu demek istedim iste umarim anlarsiniz.
Kimseye bisi empoze ettigim yokNe demek bu nasıl bir kelime? İnançsızım demek bir yaratıcıya inanmıyorum demek. Daha açık nasıl yazılsın? Dünya üzerinde 4.000'e yakın din var. Siz de bunların 3999 tanesine inanmıyorsunuz. Her din mensubu kendi tanrısı için aynı şeyi söylüyor, onlar da aynaya bakıyor. Kendi inancınızı empoze etmeyin kimseye.
Konu sahibi, bu tamamen eşinizin kişiliğiyle alakalı. Kendi halinde mi takılacak yoksa yavaş yavaş size de baskı yapmaya mı başlayacak biz bilemeyiz. Mesela ben kızlarıma hiç bir dini eğitim verdirmedim. Sadece okulda dinler tarihi dersinde gördüler. Eşim kalkıp artık öyle değil böyle derse ben boşanırım.
UmarımAnlıyorum sizi verdiğiniz örnekle , düşünce yapınızın derinliğini .
Siz de inanç kelimesini biraz açın mesela, gösterin bize somut olarak neye inandığınızı? İspatı kanıtı olmayan şeylere inanmakta özgürsünüz ama kimseye de kibir abidesiymiş gibi sen şöylesin sen böylesin diyemezsiniz.Inacsizlik kelimesini biraz acin o zaman mesela.neye inanmiyorsunuz.?
Evren de sizin algı kapasitenizi empati yaparak sagduyulu bi sekilde klavye basinda konusmayi kazandirmis sanirim...
Öbür tarafa gidip gelen ve orada ne olduğunu anlatan biri bulunmuş galiba. Kim söyleyin biz de araştıralım.Iyi bakalim sen bu tarafta iyi konus obur tarafta iyi bi sekilde hatirlarsin zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?