• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten sonra değişmek isteyen eş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pardon da ilk msjiniza bir bakin derim benden buyuksunuz saygizilik etmek istemem ama minnosluk bisi yazmiyor
Senin görevin burada arkadaşlara din fetvası vermek değil.
Ben yada inançsız olan arkadaşlarımız dedik mi hiç,deist yada atesit olun diye.
Denmedi dedi,insanların kendi tercihidir din konusu.
Evet tebliğcimisin dedim çünkü vaaz vermişsin o kadar.
Senin görevin değil haddin hiç değil.

Bu kandırılmak değil aslında. Zaman içinde değişime uğruyoruz. Sizi çok rahatsız ederse ayrılırsınız.

Kimseye ders vaiz verdigim oyle anliyosunuz sadece

Ben böyle anlamadım.
Orasını muğlak bırakmış ama tam tersi gibi algıladım.

Konu sahibi boşanma sebebi olur mu bilmiyorum ama konu eşse özgürlükler çerçevesinde değerlendiremezdim.
Inanç benim için temel ortak noktalardan.
Sıkıntılı durum.
Allah yardımcınız olsun.
Aynen katılıyorum. Bu konu benim için kırmızı çizgi sayılabilir çok düşünmek, oturup konuşmak lazım gerçekten zor

Bu nasil bi kelime yahu inançsızım demek de nedir?
Size bi can bi hayat veren Yüce Allah'dır...
Biraz aynaya bakarak empati yapin sizi yaradana o zaman inanırsınız belki Rabbim tez zamanda size sizin gibilere hidayet eylesin

Hayirli sabahlar.
Yazilan bi kac yorumu okudum ne hale geliyor insanlar die uzuntu icerisindeyim biri kiran kursuna gittim ama inacsizim yazmis vah ki onlarin haline okuduklari halde inancsiz olmayi secmisler..
Akil vermek gibi olmasin dusuncelerim ve bir musluman olarak dini degerlerimize son derece saygi ve sevgi cercevesinde size bi kac bisi demek istiyorum.
Oncelikle bu sizin icin bi imtihan olabilir Yuce Rabbim belkide sizi deniyo bunu biz bilemeyiz sadece Allah bilir. Insanogluyuz hatada gunah da bizler icin ama cok şükür ki Affeden Ve Merhamet eden Yüce Rabbimiz var.
Bol bol abdest alip dua edin zikirler cekin inanin bu sekilde yaparsaniz hersey yoluna girer insallah.
Evladiniz da var bu sebepten dolayi yazilanlar aklinizi karistirmasin sakın.

Kimseye ders vaiz verdigim oyle anliyosunuz sadece
Bak bakalım ne yazmışsın vaaz verir gibi, vermişsin,abdest al dua et zikir çek .
Sen dalgamı geçiyorsun burada,senin haddin dedil bunu söylemek.
Herşeyi kendileri biliyor yaşlarındalar güzel bağyan salla 😘 vaaz veriyor resmen
Aman bibicim bıktım artık bunlardan benim düşnceme kocam bile karışamaz.

Bu arada ne oldu da eşiniz bu kadar değişti? Yani hayatında birsey olması gerek , yeni bir sosyal çevre mi edindi ? Neler yaşandı? Belli bir yaştan sonra böyle büyük bir değişim durup dururken yaşanmaz
Aynını bende sordum,ne oldu bu adamada böyle düşünceleri değişti,ya sohbet ortamları yada başka bişi oldu.

Edit kısmına cevaben yazıyorum, sen bu işi kafanda bitirmişsin zaten. Böyle düşünüyorsan ayrıl, ne denir ki başka
Ya Allah aşkına neyi bitirmişim? Boşanmak evet bir seçenek ama fevri mi davranıyorum benim yerimde başkaları olsa ne düşünür cevap arıyorum.
Burada mantıklı bulduğum yorumları eşimle de paylaşacağım böylelikle kendimi daha iyi ifade edebilirim.
Burada bazı üyeler çok güzel cevaplar vermiş ve okuduğumda evet haklı ben de böyle düşünüyorum diyorum ama ifade etme yeteneğim onlar gibi akıcı olmamış bu konuda. Eşime kendimi daha iyi ifade edersem orta bir yol belki de bulunabilir zaten bulamazsak yapacak çok da birşey yok. En önemlisi kızımız ve yetiştirilmesi...

Bak bakalım ne yazmışsın vaaz verir gibi, vermişsin,abdest al dua et zikir çek .
Sen dalgamı geçiyorsun burada,senin haddin dedil bunu söylemek.

Aman bibicim bıktım artık bunlardan benim düşnceme kocam bile karışamaz.
Ne var bu yazida pardon da kufur hakaret mi var şiddet yaralama falan mi var?

O kadar üstü kapalı anlatmışsınız ki gerçekten ciddi bir durum mu var yoksa siz mi olayı büyütüyorsunuz anlamadım.sadece içki olayından bahsetmişsiniz.icki içmesi beni rahatsız ederdi. Bence büyük sorun..ama namazı bırakması,oruç tutmayı bırakması vs kendini ilgilendirir..bıraktı diye de kotu insan olmaz kimse..

Aynını bende sordum,ne oldu bu adamada böyle düşünceleri değişti,ya sohbet ortamları yada başka bişi oldu.
Evet, ben etkinlendigi kişileri tahmin ediyorum ama sonuna kadar reddediyor orası ayrı. Çok yorgunum şuan daha sakinledim. İnşallah çözüm buluruz, korktuğum gibi olmaz ..

Ne var bu yazida pardon da kufur hakaret mi var şiddet yaralama falan mi var?
Neden çırpınıyorsunuz hala. Tek başınıza maşallah herkese laf yetiştiriyorsunuz. Söylediğiniz şeyler doğru bile olsa bu şekilde kimseye konuşamazsınız. İnsanları soğutmaktan başka bir işe yaramıyor şu yaptığınız

Evet, ben etkinlendigi kişileri tahmin ediyorum ama sonuna kadar reddediyor orası ayrı. Çok yorgunum şuan daha sakinledim. İnşallah çözüm buluruz, korktuğum gibi olmaz ..
Evliliginizde tek sorun buysa çift terapisi deneyin , eşiniz sizin endişelerinizi iyice anlasın, bu yaptığı boşanma sebebi ama farkında değil sanırım, iyi bir terapiste gidin belki anlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back