Evlendikten sonra değişen erkek

Bak gerçekten ben abartmıyorum dışarıdaki her kes çok güzel olduğumu söyler her yerde iltifat alırım ve daha önce mankenlik teklifleri modellik teklifleri çok geldi ama adam beni çekici bulmuyor hiç güzelsin bile demedi bana bunca zamana kadar neymiş şımarırmışım

Sen olayı anlamıyorsun olay dış güzellik değil. Kendi hakkını koruyamayan ve ezik kadını hiçbir erkek çekici bulmaz. Evde karısına böyle yapıp ezer. Dışarda kendine güvenen ezdirmeyen kadının peşinden koşar. Kusura bakma da kocan köylünün teki. Benim babam da aynen böyle şımarır diye neler yapmış anneme gençlikte şuan annemin milyon tane hastalığı var depresyondan çıkamıyor babamın bir tane hastalığı yok. Hayatını böyle mahvetmek istiyorsan devam et.

Son düzenleme:
Daha önceki konunuzda adamın hakaretlerini yazmışsınız ben okurken utandım düşünün. Üstelik dengesiz biri.
Bu evliliği devam ettirmenin anlamı yok bence

Benimkine benziyor. Demek ki bu gece hayatındaki erkeklerinin prototipi bu. Benimki usta manipülatör olduğu için her seferinde beni kandırdı, 2 çocuk yaptık.
Geçen cumartesi panik atak geçirdim. Bana muhtaç 2 çocuğum var. O yüzden önce kendimi korumam gerekiyor. Bu yüzden bayram sonunda boşanacağım. Bir de psikiyatriste gideceğim. Akıl ve beden sağlığımı korumak zorundayım.
Sizde düzelir diye beklemeyin. Düzelmedikleri gibi sizi hasta ediyorlar.

Yatağı ayırdı ?
Hiçbir birliktelik yok ?
Düğün yapmak istemiyor ?
Neden evlendiniz ? Çünkü evde yemek bulaşık iş güç yapıyorsunuz bedava hizmetçilik gibi bir şey bu yaptığınız. Adam da bu yüzden rahat herhalde. Bunları siz evlenmeden kendinize yapın. En azından insanın zoruna gitmez. Allah kolaylık versin

Cepte gorme sendromu yine bir erkekten geliyor, biktik. Erkeklerle evlenmemek lazim, omur boyu flort tarifesi sart. Surekli kovalamaca.
Yok bence karakterle alakalı. Hafta sonu ben de konu açtım. Bir arkadaş yazmış. “Ne bekliyordun yumurtadan şapka çıkmasını mı?” Benim ilk evliliğim 15 sene sürdü. 12 senesi rüya gibiydi. Birbirimizi korur, kollar. Hiç bir açığını vermezdik. İkimiz bir takımdık. Sonra ne olduysa kayınpederim vefat etti. Eşim depresyona girdi. İsviçre’de bir kadınla tanıştı. Benden boşanıp, onla evlendi.
Bazı erkeklerin mizacı evliliğe uygundur, bazılarının ki değildir. Burda da bir sürü mutlu bir evlilikleri olan kadınlar var. Bizim tercihlerimiz hatalı.

Başka biri falan yoktur ya sizde yani hemen başka biri.
Bazı adamların libidosu düşük oluyor.
Bekar hayatına alışmış bir erkek geç yaşlarda evleniyor o güne kadar düzenli cinsel hayatları yok adapte olamıyorlar .
Ayrıca işi de yoğun vs stres bunlar etkiliyor .
Her erkek farklıdır kendi eşinle kıyaslama.
Konu sahibi maalesef bu adam bu ya çekicen ya gidicen seni sevmediğini düşünmüyorum

Bende adam akıllı düğünüm olmayacak diye ayrıldım.Sizi gezmeye götürmuyor.Sizin disari çıkmaniza izin vermiyor.Sizinle aynı yatakta yatmıyor.İyi sabrediyorsunuz.Kari koca birlikte yatar.Yerinizde olsam düğün yapmayacaksan bana değer vermeyeceksin ayrılalım derdim ayrılırdım.

Sizin eşiniz sonradan bozulmuş.

Sizi evden cikarmiyorsa kiskaniyor ve aşağıya çekiyor.

Sizin eşiniz sonradan bozulmuş.
Birinci için diyorsan evet sonradan bozuldu. Ama biz boşandıktan 3 ay sonra o kadınla evlendi. Çünkü evlilik insanı.
İkinci için diyorsan o zaten evliliğe uygun değil. Konu sahibinin eşi gibi gece cluplerinde çalışıyordu. Biz onu evliliğe oldurmaya çalıştık ama tabiatına aykırı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…